ema79 -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (21.2.2008 22:34:25)
|
ČEEEER!!!!!!! Na hitro vas po doooolgem času malo pozdravim. Skušam vas kolikotoliko brati redno, samo res nimam več volje za tale računalnik. Mala se lepo razvija, full dojema stvari, Super je, ker zdej že tolk razumejo. Dosti govori, skozi nasmejana, no časih ma tudi tako trmo, se na tla uleže in kriči, ali pa se gre v hodnik gledat v ogledalo in kriči in tolče po njem. Ampak jo ignoriramo in je kmalu konec. Drgač sem pa jaz tudi dala vlogo za vrtec, ampak šele za september. Upam, da ga dobimo. Smo pa čez vikend zboleli - vnetje grla in ušesa. Tri dni je imela vročino okoli 39, full je bla boga. Je shujšala, in se je vse umirilo, včeraj pa je dobila še norice. Sem bla vesela, ker sem že mislila, da bo skozi padla. Jih je bratranec imel in sta bla cele dneve skup. Pikic ima trenutno osem, srbi pa je očitno nč. Če jih katera želi, so vam vrata našega doma na stežaj odprta![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ker se vsega ne spomnim, bom le rekla bravo za vse dosežke, pa objemček za vse bolančkane, pa držimo pestke za vse službe itd...
|
|
|
|