ircica -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (19.2.2008 20:24:13)
|
Jaz ga proglašam za zdavega - vročine nima že dva dni, danes je bil pol manj tečen kot včeraj in trikrat mi je prinsel čevlje, da grva ven. Tako da gre jutri v vrtec, jaz bom imela prosto dopoldne (za pisanje priprv, se veselim že 2 tedna) in vse bo dobro. Držim pesti, vsaj. Je pa postal strašno pameten - pomaga praznit pomivalni in pralni stroj, sesa z ročnim sesalcem, pospravlja kocke, vlaga CDje v računalnik. Prav zanimivo ga je opazovat, kako veliko stvari poveže in razume (npr. da bosta oba starša poskočila, ko bo vtaknil kabel v vtičnico). Je pa razvil tudi nekaj taščinega karakterja (mama sicer pravi, da je to moje): čim česa noče ali ne dobi takoj, začne tulit in metat stvari. Danes je zabrisal po mitzi sklečko z zajtrkom, da sem jo komaj ujela. Za kazen šel s stola na tla, kjer se je še 5 minut metal in poskušal z glavo zadet rob od stola. Nato pa, ko je ugotovil, da tuljenja ne slišim (to bo še ful zabavno pretvarjanje), stekel k meni z največjim možnim nasmeškom. Ma ja, skrajni čas, da gre v vrtec, da ga malo vzgojijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|