MALINČICA -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (24.10.2007 20:48:10)
|
Dober večer! No, moj mali polhec spi, jaz pa samevam in se bašem. Vsi, ki ste bolančkani, dajte se čimprej pozdravit!! Maj je zdaj že kar tretji teden tak nekako nahoden, no iz noska mu hb ne teče več, pokašlja pa še tu in tam! Pa nekako nisem šla do pediatrinje, ker ni imel vročine, pa tud obnašanje je bilo skoz ok, pa ful se bojim, da bi se tam še česa drugega nalezel in zbolel še bolj. Smo pač malo bolj čajčke furali. No, vidim, da ni samo pri nas zadnje čase oblačenje in previjajnja skoraj nemogoče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Otrok tako tuli, da je joj!!! In ponavadi se pokaka ravno takrat, ko ga zjutraj preoblečem, previjem in ko se od vsega tga neha dret in kričat, pol se skrije za fotelj in kaka! Grrrr. In vse na novo + ekstra dretje! Da ne omenjam tega, da se mi pokaka takrat, ko se mi že krizno mudi v službo. Kriza. Sicer pa sem čisto zmedena glede tega vremena. Otroka sploh ne znam obleči več. Madona! Ponavadi ima olečene žabe, hlače bodi in eno majičko čez, pa se mi včasih zdi, da mu je hladno. Eh...
|
|
|
|