ircica -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (25.1.2008 20:55:42)
|
Zdravo, čveke! Poročilo iz hiše Marije Pomočnice: Kostja je še kar bolan, dva- do trikrat na dan zakuha na 40C, ostaličas pa se čudi, zakaj ga ne spustimo ven/ ves čas ne nosimo/ ne pustimo, da odpira omaro s pijačo... Tudi jaz imam malo njegove viroze, ampak je bil ta teden kar ata na bolniški, se lažje zmaže v službi kot jaz. V glavnem sem bolana, neprespana, hrbet me boli in čakajo me kontrolke. Potem pa se moj čudi, zakaj sva se zadnjič tako goreče skregala, da naslednjega ne bomo imeli čez 1 - 2 leti, ampak 3, 4. Hoja z roko v roki - Kostja ne odobrava. Brez vozička sva se sicer odpravila samo do trgovine, ampak glede na njegovo ljubezen do velikih vozil ga kar naprej na cesto vleče. Če paga predolgo držim za roko, se kar vleže. Pa ne v trgovini, na pločniku, sredi luže po možnosti. Tako da sem zadnjič ugotovila, da nama gre boljše s povodcem (je bil v paketu od CSD, tako da ne spada pod zlorabo otrok). Ne ve, da ga nekdo (jaz) vodim, pa se ga da usmerjat. Ga je pa prek bunde kar težko nataknit. V trgovini pa je tako: malo v vozičku, malo v nakupovalnem vozičku, ampak ga moram potiskat, da leti proč od mene. Malo po tleh, pa se lovoiva po trgovini. Ko se utrudi, pa bum na tla in eno roko v zrak.
|
|
|
|