Nogavica -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (15.1.2008 21:32:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Kakšne številke zdaj nosijo vaši? Naša največ 80. Kašna stvar je prav tudi 74, kakšna pa 86. Isto. Kupujemo pa 86. Mi smo tudi včeraj v Hoferju kupili dvoje plišastih hlač, ker bombažnih ni bilo več št.86. Sem hotela vzet še večje, pa sem si potem premislila. Sicer so bile ful lepe - zelene z belo črto in bele z zeleno črto, ampak sem potem razmišljala, da bi bele bile bele ravno 10 minut, tako da sem jih kar pustila tam. Vzeli smo še troje žabic, take lepe, ki imajo na riti neko slikico (stale so 1,80€) pa dva para zokenčkov z bremzami (ista cena). Danes smo šli v mesto brez vozička. Saj bi bilo vse o.k., če bi imeli več časa, tako pa je dragi polovico časa Živo nosil, ker drugače ne bi nič zrihtali. V C&A sta se onadva vozila po tekočih stopnicah (Živa je seveda sama stala), tačas ko sem jaz brskala med cunjami. Pa itak nisem nič našla. Ko sem šla v Mullerja, sta pa onadva ostala zunaj in je Živa preganjala uboge golobe in kričala na njih. Živa ima tak zanimiv način izražanja navdušenja - spusti nek krik, ki ga drugi ne razumejo kot "pozitiven" krik. Zadnjič sem vozičkala s prijateljico in se Živa tako navdušuje nad semaforji (kriva je Mobitelova praznična reklama) pa mi prijateljica reče, da lahko gremo počasi proti domu, če Živa protestira, ker se ji ne da več vozit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sem ji razložila, da je to krik navdušenja. Potem ga je po poti doživela še parkrat, npr. pri hišah, kjer so viseli Božički skozi okna ali pa kjer so utripale lučke.
|
|
|
|