Anonimen -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (12.1.2008 6:51:25)
|
Jutro...včeraj je šel palček spat ob 21.30 pa je prav lepo spal...samo zdaj zjutraj me je budil, ker je mislil, da grem delat...pamžek mali...zdaj je pa menda nazaj zaspal, jaz pa ne morem... Majas, lepo da si se javila in upam, da bo s taščo vse ok...verjamem, da ti ni vseeno zanjo...če bi bila bližje doma, bi ti moja mami pazla na Kajo...kaj pa kakšna kolegica...ali pa kakšna ženska, ki že ima varstvo...a frej pa ne dobiš... O, naš je tudi takšna čveka...ta bo hujši kot jaz...okn (okno), ula (ura), teta (teta), nana (banana), goga (žoga), nona (noga), mami, ati, babi, deda, do (dol), nina, aja (počivat), kaja (čaj, kava, Kaja od majas), nono (Nodi), koka (kocka, papagaj), oda (voda), tita (čita - bere, čiča - sedi), ova (sova), opa (opica), mija (miza), mijo (milo), bisa (briše), auto (avto), biba (riba, lulči), popo (popek), pijo (pivo), pija (pije), tin (čin - na zdravje), no (nos, nož), ti ti (lump), apa - apa (ko koga mal udari, če je hud), ni - ni (če kaj ni), klija (ko se skrije, ali pa če jaz kaj skrijem), momo (medvedek), am am (lačen), pa - pa, bo (bok, boža)...pa še bi lahk naštevala, ker se vsak dan vsaj dve novi besedi spomne...pa za vsako vemo takoj kaj pomeni, ker kar kaže zraven...ta bo še en čvekalec... LP
|
|
|
|