ircica -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (8.1.2008 20:57:23)
|
Kostja pa je danes spet bogi. Trikrat je driskal in to tako, da je kar steklo iz njega in preko plenice kar po hrbtu. Je bil dobesedno do uh pokakan. In enkrat bruhal. Kriva sem najbrž jaz, ker sem mu dovolila, da mi je sir ukradel s sendviča. Čeprav bi verjetno v vsakem primeru povrgel. Jedel ni nič, razen treh albert keksov in že prej omenjenega sira. Vso popoldne se me je držal kot klop in napol spal, čim pa sem ga odložila v posteljico, se je zbudil in jokal kot dež. Potem mi je še demonstriral, da se čisto komot na glavo vrže prek ograje, če ga ne mislim dovolj hitro dvignit. Še dobro, da sem sedela pred posteljo in ga ujela. Linexu je potekel rok, imam pa 2 vrsti svečk in Calpol. Samo kaj, ko nima več vročine. Zvit mulc, ni kaj. Zamima, čestitke za diplomo!!! Pa je opravljen naslednji veliki korak tvojega življenja. Upam, da se ti bo kmalu izplačalo vse trdo delo še v obliki kake službice. MucaMaca - glede spanja. Midva sva se selila v dnevno, pa ni bilo spanje nič boljše, samo s Kostjo sva večino noči preživljala na zloženem kavču v njegovi sobici. Ko sva se preselila nazaj, je bilo nočno vstajanje vsaj bolj udobno. Čez noč (no, trenutno ne) pa je začel spat šele, ko sem nehala dojit, in to kljub temu, da spimo v isti sobi. Ko je bolan, pa tako spi z nama (drugače bi me še zgrešil pri katerem bruhanju).
|
|
|
|