ema79 -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (1.1.2008 21:56:27)
|
Čer! Vse naj naj v letu 2008, da boste vesele, otročki zdravi, da boste službice dobile, diplome opravle........ Silvesterski večer je bil pa letos čisto nekaj drugega kot lani. Lani je bila to prva noč, ki jo je Julija prespala v celoti. In tako se letos dogovoriva in zmeniva, da greva midva ven na trg silvestrovat pa še moj Rd je bil, Julija bo pa pri babici. Ob enajstih zvečer jo moj odnese dol k babici in glej ga zlomka, mala se zbudi in noče zaspat nazaj. No, midva vseeno greva, v upanju, da jim jo bo uspelo uspavat in kot zanalašč, sva bila ob enih že nazaj, kajti gospodična mična, bi kr ploskala in gledala zabavne oddaje in plesala. Ko so jo položili v posteljo pa jok. Jst jo takoj odnesem gor, se uležem zraven nje in šele ob pol treh ji je uspelo zaspati. Danes je pa bila itak čist zmečkana in bi se samo cartala. Zamima dj povej, da bomo lahko držale pestke! krfjolca bravo za Ažetka za štetje. Mi lih ne štejemo naglas tako, da bi jo razumela, ampak na prstke pa kaže. Je bila zadnjič smešna, ku se mi je v enem kotu skrivala in ni hotla ven in ji jest rečem z hudim glasom, da bom štela do tri, pol pridem pa po njo. In jst na glas rečem ena, ona pa se pokaže ven in začne na prstke naprej štet.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ima pa mala zdej "hočem samo mami" fazo, ki mi pa sploh ni več všeč. na začetku se mi je fajn zdel, zdej pa ne več, ker je vsepovsod za mano. K sreči ji je večinoma dovolj to, da sem samo zraven nje, da lahko še vseeno kaj naredim. Nč, mejte se in upam, da se mi bo v tem letu uspelo večkrat javit!
|
|
|
|