r1ta -> RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del (30.10.2007 8:52:16)
|
No evo, tako kot pravi S_C tako mislim tudi jaz. Brezveze mi je že govoriti kako nismo spali in kako dolgo smo bili ponoči pokonci, ker jamranje itak nič ne pomaga. Prav dosti že imam. Pika30 ta dva prijatelja sta imela tudi probleme s spanjem njihove osem mesečne deklice in so jima svetovali v posvetovalnici jedilnik. Pravita da je možno da se ponoči dete zbuja, ker se čez dan ne naje dovolj. Zato zdaj Ana je 8x na dan gre pa takole: 7.30. - 210 vode + 7 žlic mlečne formule 9.00. - 1 kreker (polnozrnati) - to so takšni krekerji ki se kar stopijo v ustih 11.30. - 1 kos kruha namazanega z kikirikijevim maslom ali margarino in nekim čudom, ki se mu reče appelstroop, je pa takšen gosti jabolčni sirup bogat z železom 12.00. - 180 vode + 6žlic mlečne formule 12.15. - spanje 14.30. - 1 velika sadna kašica 14.45. - 1 ali 2 otroška piškota 17.15. - 1 velika zelenjavna kašica (oz. topel obrok) 19.15. - 210 vode + 7 žlic mlečne formule z dodatkom rižolina, čokolina... 19.30. - spanje Seveda čas hranjenja prilagajam času ko se zbudi. Zaenkrat še nič ne kaže da bi stvar delovala, ker seveda traja, da se navadi na nov ritem prehranjevanja in spanja... Danes je bedela od 1.00 do 3.30. Dala sem ji stekleničko, je vse pojedla, zdaj zjutraj pa ni pojedla vsega grisolina, kar pomeni, da še ni lačna oz. po moje je tista nočna steklenička bila čisto nepotrebna. Ma saj ne vem... Zdi se mi da ima to moje dete tako zelo veliko energije, da res ne more spati več kot deset ur na dan (nočno+dnevno). Cel dan je non stop v pogonu, po stanovanju hodiva, se loviva, ko pride dadi domov se mečeta po postelji in divjata do onemoglosti, ven greva vsak dan za minimalno 45 minut, ne glede na vreme, če ne utegnem jaz gre ven z dadijem ali z Nono... Res se mi zdi da smo naredili vse... Upam da bo to energijo porabila ko shodi. Po eni strani si pravim naj bo kakor je, samo da je zdrava, ampak po drugi bi pa nama že tudi pasala kakšna noč normalnega spanja. Bravo Ajda! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|