|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
13.12.2007 21:54:50   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

A ma katera kako idejo kaj nardit kot praznično kosilo za dva. Mal tuhtam pa mi ne pade nič na pametuser posted image

jagode pa smetana user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.12.2007 21:55:39   
Miss Piggy

Elis dej kako sliko, da vidm kaj si ustvarjala.

ju viš!user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.12.2007 21:56:42   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Elis dej kako sliko, da vidm kaj si ustvarjala.

ju viš!user posted image user posted image

Dej no, mene pa zanima kaj si ustvarjala 

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
13.12.2007 21:58:19   
Miss Piggy
mogolče ko bo čist fertik, sam vrjetno ne sploh.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.12.2007 22:27:51   
ajna12
Uf, kdaj že, napredujem sem bila že ob 17. doma. Tudi če imam popoldan, sem že ob 19. doma.Tako da ni tok hudo, ko drugje, ko delajo do 22.h

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
14.12.2007 6:19:17   
Anonimen
evo, da vas še jaz pozdravim.

Midva? user posted image  Še nič ne planiramo. Ni cajta za to...user posted image  Zdele sma itak čist pozabila, da user posted image  sploh obstajajo, ker mava skos tok dela, pa skos nekje okol skačeva... Pa še faks, služba...... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
14.12.2007 7:34:10   
Bubamaraa
morning....

jaz mam pa tako lepo smreko....user posted image user posted image user posted image user posted image

jo bom poslikala in naredila albumček....res je prečudovita... sem najdla tist ko sem iskala.... čeprav je cena bila kr velika sam je bilo vredno zadnjega €....user posted image user posted image user posted image

a vete, da sem danes sanjala svoj poročni dan....kako me Trot vozi okrog in kako z mojim pleševa prvi ples...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
14.12.2007 8:53:09   
kapesanta
ker vidim da ste male ustvarjalke - pa dejte še meni mal pomagat:
Stene v Rokovi sobi bodo modro rumene (spodaj modro morje, zgoraj rumene), mam nalepke podvodni svet in nekaj živalske farme. Na te stene bi rada narisala otok in drevesa in ograje, pa ne vem s katerimi barvami se riše - sem kupila spraye, pa nisem čist sigurna če bo to OK - no dejte mi mal nasvetov, prosim.

Pa še en nasvet izkušenih mamic rabim: čez dan Roka sploh ne morem prepričat da bi zaspal, če ga jaz uspavam: pri moji mamici zaspi v vozičku po 5 minutah, pri možu in pri drugi babici v posteljici po 5-10 minutah. Pri meni pa kar čveka in se vrti in raziskuje. SPloh se ne more tolk umirit da bi lahko zaspal. Če ga stisnem k sebi se dere tud po 15 minut, če ga pustim se hoče igrat, v posteljci se postavlja na noge, v vozičku pa čeblja in me kliče. Zaspi mi edino v avtu. KAKA PAMETNA IDEJA KAJ NAJ NAREDIM?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
14.12.2007 10:52:39   
KBM
KBM, moj ZS, kar ignoriraj, ker tko ne rabim.

Ok, drugač sem ti pa vedno na voljouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 1009
14.12.2007 13:09:33   
Miss Piggy
KBM, hvala vseeno! user posted image

Kapesanta, za barve ti ne znam svetvat. Mi smo naše like s temperami napacal. Lahko tud jupol z dipijem uporabiš. Sem pa večkrat zasledila, da mamice rišejo z akrilnimi barvami- sploh večje motive, sam s temi pa nimam izkušenj.

Kar se pa spanja tiče - vztrajaj. To je moja izkušnja. Ker je tud naš probal, pa je bla mami huda in zdej gre spet brez problema spat. Marsikdo mi je rekel, naj ga pustim, če noče spat. Sam vem, da tok majhen otrok še nujno rabi popoldanski počitek, če ne je okrog 4h že čist paf.

Mi smo bili danes pri zdravniku - smo mel na sumu celiakijo pri tamalmu. No, hvalabogu, nima je!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
14.12.2007 13:25:10   
KBM
Elis@, sam da ste zdraviuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 1011
14.12.2007 13:56:44   
Bubamaraa
Elis@ ful sm vesela, da je vse urediiiii.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
14.12.2007 14:30:38   
mily
Čao punce.
me sam zanima tole Elis@. Zakaj ste pa sumili celiakijo? Kakšne simptome je imel? Ker jst sem lani mislala, da ima Nika to, ker jo je nonstop trebušček bolel, pa bruhala je velik, sam je pol kr izzvenel to. Me pa veseli, da je zdrav. Je kr sranje to.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 1013
14.12.2007 16:35:42   
Miss Piggy
"Simptomi", ki jih je imel naš:
  • velik trebušček (glede na to, da ful mal je)
  • pomanjkanje železa
  • ogromno naenkrat kaka
  • ...
je pa značilno drgač, da so otroci bolj razdražljivi, pogosto jih boli trebušček, blato je svetlejše,...pa še več.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
14.12.2007 17:25:33   
mily
Uh, kakšni so pa testi? Samo kri vzame? A si to ti predlagala al je P. sam "pošinu"? Ne vem no, ker lani, ko je bla skos bolana, je meni vse kazal na to, Vahter jo pa testiru za mononukleozo. Se mu je čudn zdel, da je vsak mesec tam. Sam tist je blo pol negatvn. No pa tut ostale bolezni so poleti zginle, ker je blo pač konec vrtca user posted image   Sej pomoje nima, sam tko, fajn je vedet na kaj bit pozoren.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.12.2007 17:59:31   
Miss Piggy
http://www.drustvo-celiakija.si/index.php?id=33

http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/celiakija_clanek_1.htm

http://www.ezdravje.com/si/prebavila/tezave/celiakija/

Lej tuki si lahko mal več prebereš. Pediatru sem pa sum sama omenila, in ni izključil možnosti. Pregledal ga je pa šele danes, pa je vse ok. Mislim pa da so krvni testi in pa pregled sluznice črevesja.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
14.12.2007 19:10:49   
mily
Hvala. Sej neki sem si že takrat prebrala, sam pol se je pri Niki vse nehal, pa sem še jst. Sem sam mislala, da je mel kak ful izrazit simptom in je zato posumu na to.
Pa so potem pošinal zakaj ga trebušček boli? Meni so takrat za Niko rekli, da je pač podvržena temu in bo vedno tko. S časom, ko je otrok večji je samo lažje. Sploh glede vožnje v avtu (jo vedno trebuh boli) ji bom lahko dala kakšno tableto proti slabosti (za daljše vožnje).
Eh, nimamo sreče z trebuščkom. Skos je kej.

Si vidla, drug teden pride Dedek mraz v vrtec! A v vaši skupini tudi skos pušča pisemca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
14.12.2007 19:30:55   
Miss Piggy
Ja drug teden dedek Mraz v vrtcu, sovpada z dedkom Mrazom v službi od mojga user posted image .
Tko, da smo se odločl, da gremo na vrtčevo žurko, ker tam ma prjatle, pa bojo skup zarajal user posted image , pa ne da se mi v Lj. vozt, ker je obema zmeri slabo v avtu in vedno vsaj eden bruha. če ne kar oba user posted image .

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
14.12.2007 19:48:31   
mily
Ojoj, potem imate pa enake šove kot mi, ki moramo na poti do Celja obvezno ustaviti, če gremo čez hrib user posted image . Sam da imaš ti dva in ponavadi je tko, da ko en bruha in ga drug vidi, potem še on. Je pa fajn it na morje, ko se je treba dolg vozit a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.12.2007 20:48:17   
Miss Piggy
No, sej gremo ponavad ponoč, tko da spita.

In drgač, kaj kej špilate? Jaz neki papirje prelagam tlele po pisalni mizi. Malo morje nekih "pomembnih" listkov pa prčkaraj...user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.12.2007 20:54:08   
Bubamaraa
jaz pa sem spet po dolgem času fotoaparat vzela v roke...in tuhtam kaj naj fotografiram.... neki sem sem mojo lepo smrekco matrala pofotografirafirati pa me svetloba neki jebe...user posted image

upam, da jutri sneg, da grem po tamalo in greva na sneg....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.12.2007 21:04:55   
Miss Piggy
No dej pofotki to svoje čudo! Jaz si grem pa zdeleenga pržgat - je na balkonu prava idila, k sneži!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.12.2007 21:14:54   
Bubamaraa
počak, da si jih iz fotoaparata spravim....user posted image

joj ne morem povedat kot sem pogrešala fotografiranje...zdele šele vidim kaj sem zanemarjala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.12.2007 21:40:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

pofotografirafirati pa me svetloba neki jebe...user posted image

Mam občutek, da te tud neki druzga jebe. user posted image user posted image user posted image  A ti je čbela v jagodni sok kako vodko vmešala? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.12.2007 21:41:38   
Miss Piggy
user posted image user posted image user posted image teb pa nič ne uide!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?