Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.12.2007 21:54:50
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2 A ma katera kako idejo kaj nardit kot praznično kosilo za dva. Mal tuhtam pa mi ne pade nič na pamet jagode pa smetana
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.12.2007 21:55:39
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2 Elis dej kako sliko, da vidm kaj si ustvarjala. ju viš!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.12.2007 21:56:42
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ IZVIRNO SPOROČILO: lunca2 Elis dej kako sliko, da vidm kaj si ustvarjala. ju viš! Dej no, mene pa zanima kaj si ustvarjala
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.12.2007 21:58:19
|
|
|
|
Miss Piggy
|
mogolče ko bo čist fertik, sam vrjetno ne sploh.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.12.2007 22:27:51
|
|
|
|
ajna12
|
Uf, kdaj že, napredujem sem bila že ob 17. doma. Tudi če imam popoldan, sem že ob 19. doma.Tako da ni tok hudo, ko drugje, ko delajo do 22.h
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 6:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, da vas še jaz pozdravim. Midva? Še nič ne planiramo. Ni cajta za to... Zdele sma itak čist pozabila, da sploh obstajajo, ker mava skos tok dela, pa skos nekje okol skačeva... Pa še faks, služba......
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 7:34:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morning.... jaz mam pa tako lepo smreko.... jo bom poslikala in naredila albumček....res je prečudovita... sem najdla tist ko sem iskala.... čeprav je cena bila kr velika sam je bilo vredno zadnjega €.... a vete, da sem danes sanjala svoj poročni dan....kako me Trot vozi okrog in kako z mojim pleševa prvi ples...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 8:53:09
|
|
|
|
kapesanta
|
ker vidim da ste male ustvarjalke - pa dejte še meni mal pomagat: Stene v Rokovi sobi bodo modro rumene (spodaj modro morje, zgoraj rumene), mam nalepke podvodni svet in nekaj živalske farme. Na te stene bi rada narisala otok in drevesa in ograje, pa ne vem s katerimi barvami se riše - sem kupila spraye, pa nisem čist sigurna če bo to OK - no dejte mi mal nasvetov, prosim. Pa še en nasvet izkušenih mamic rabim: čez dan Roka sploh ne morem prepričat da bi zaspal, če ga jaz uspavam: pri moji mamici zaspi v vozičku po 5 minutah, pri možu in pri drugi babici v posteljici po 5-10 minutah. Pri meni pa kar čveka in se vrti in raziskuje. SPloh se ne more tolk umirit da bi lahko zaspal. Če ga stisnem k sebi se dere tud po 15 minut, če ga pustim se hoče igrat, v posteljci se postavlja na noge, v vozičku pa čeblja in me kliče. Zaspi mi edino v avtu. KAKA PAMETNA IDEJA KAJ NAJ NAREDIM?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 10:52:39
|
|
|
|
KBM
|
KBM, moj ZS, kar ignoriraj, ker tko ne rabim. Ok, drugač sem ti pa vedno na voljo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 13:09:33
|
|
|
|
Miss Piggy
|
KBM, hvala vseeno! Kapesanta, za barve ti ne znam svetvat. Mi smo naše like s temperami napacal. Lahko tud jupol z dipijem uporabiš. Sem pa večkrat zasledila, da mamice rišejo z akrilnimi barvami- sploh večje motive, sam s temi pa nimam izkušenj. Kar se pa spanja tiče - vztrajaj. To je moja izkušnja. Ker je tud naš probal, pa je bla mami huda in zdej gre spet brez problema spat. Marsikdo mi je rekel, naj ga pustim, če noče spat. Sam vem, da tok majhen otrok še nujno rabi popoldanski počitek, če ne je okrog 4h že čist paf. Mi smo bili danes pri zdravniku - smo mel na sumu celiakijo pri tamalmu. No, hvalabogu, nima je!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 13:25:10
|
|
|
|
KBM
|
Elis@, sam da ste zdravi
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 13:56:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Elis@ ful sm vesela, da je vse urediiiii.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 14:30:38
|
|
|
|
mily
|
Čao punce. me sam zanima tole Elis@. Zakaj ste pa sumili celiakijo? Kakšne simptome je imel? Ker jst sem lani mislala, da ima Nika to, ker jo je nonstop trebušček bolel, pa bruhala je velik, sam je pol kr izzvenel to. Me pa veseli, da je zdrav. Je kr sranje to.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 16:35:42
|
|
|
|
Miss Piggy
|
"Simptomi", ki jih je imel naš: - velik trebušček (glede na to, da ful mal je)
- pomanjkanje železa
- ogromno naenkrat kaka
- ...
je pa značilno drgač, da so otroci bolj razdražljivi, pogosto jih boli trebušček, blato je svetlejše,...pa še več.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 17:25:33
|
|
|
|
mily
|
Uh, kakšni so pa testi? Samo kri vzame? A si to ti predlagala al je P. sam "pošinu"? Ne vem no, ker lani, ko je bla skos bolana, je meni vse kazal na to, Vahter jo pa testiru za mononukleozo. Se mu je čudn zdel, da je vsak mesec tam. Sam tist je blo pol negatvn. No pa tut ostale bolezni so poleti zginle, ker je blo pač konec vrtca Sej pomoje nima, sam tko, fajn je vedet na kaj bit pozoren.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 19:10:49
|
|
|
|
mily
|
Hvala. Sej neki sem si že takrat prebrala, sam pol se je pri Niki vse nehal, pa sem še jst. Sem sam mislala, da je mel kak ful izrazit simptom in je zato posumu na to. Pa so potem pošinal zakaj ga trebušček boli? Meni so takrat za Niko rekli, da je pač podvržena temu in bo vedno tko. S časom, ko je otrok večji je samo lažje. Sploh glede vožnje v avtu (jo vedno trebuh boli) ji bom lahko dala kakšno tableto proti slabosti (za daljše vožnje). Eh, nimamo sreče z trebuščkom. Skos je kej. Si vidla, drug teden pride Dedek mraz v vrtec! A v vaši skupini tudi skos pušča pisemca
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 19:30:55
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ja drug teden dedek Mraz v vrtcu, sovpada z dedkom Mrazom v službi od mojga . Tko, da smo se odločl, da gremo na vrtčevo žurko, ker tam ma prjatle, pa bojo skup zarajal , pa ne da se mi v Lj. vozt, ker je obema zmeri slabo v avtu in vedno vsaj eden bruha. če ne kar oba .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 19:48:31
|
|
|
|
mily
|
Ojoj, potem imate pa enake šove kot mi, ki moramo na poti do Celja obvezno ustaviti, če gremo čez hrib . Sam da imaš ti dva in ponavadi je tko, da ko en bruha in ga drug vidi, potem še on. Je pa fajn it na morje, ko se je treba dolg vozit a ne?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 20:48:17
|
|
|
|
Miss Piggy
|
No, sej gremo ponavad ponoč, tko da spita. In drgač, kaj kej špilate? Jaz neki papirje prelagam tlele po pisalni mizi. Malo morje nekih "pomembnih" listkov pa prčkaraj...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 20:54:08
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz pa sem spet po dolgem času fotoaparat vzela v roke...in tuhtam kaj naj fotografiram.... neki sem sem mojo lepo smrekco matrala pofotografirafirati pa me svetloba neki jebe... upam, da jutri sneg, da grem po tamalo in greva na sneg....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 21:04:55
|
|
|
|
Miss Piggy
|
No dej pofotki to svoje čudo! Jaz si grem pa zdeleenga pržgat - je na balkonu prava idila, k sneži!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 21:14:54
|
|
|
|
Bubamaraa
|
počak, da si jih iz fotoaparata spravim.... joj ne morem povedat kot sem pogrešala fotografiranje...zdele šele vidim kaj sem zanemarjala...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 21:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 pofotografirafirati pa me svetloba neki jebe... Mam občutek, da te tud neki druzga jebe. A ti je čbela v jagodni sok kako vodko vmešala?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.12.2007 21:41:38
|
|
|
|
Miss Piggy
|
teb pa nič ne uide!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?