|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.10.2007 20:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
neyka, jaz sem tko-tko zadovoljna s Fakinovo. Najprej sploh nisem bla.. Nič mi ni povedala, nič govorila... Potem mi je lani takle čas ful zaostajala M in je bla ful prjazna, nardila mi je UZ, povedala kaj imam, da bo mogoče treba na operacijo... Skratka, bla je ful fajna... Naslednjič pa spet nič. Ko mi je naredila UZ sem jo vprašala kaj vidi in je bla kar tiho. Pa sem še enkrat vprašala kaj je to. In je ful grdo rekla: ja, maternica, kaj pa.. Skratka, men se je zdel grdo. Potem mi ni nič povedala, kaj je narobe, samo, ene tablete mi je dala in povedala, kako jih morm jemat, pa kdaj mam kontrolo. Svojo diagnozo sem prebrala šele v kartoteki in lahk ti povem, da sem bla ful šokirana. Potem sem šla nazaj in jo vprašala če je to res to in je samo rekla: ja. Pa sem jo vprašala kaj lahko pričakujem in je rekla, da mi to ne more povedat. Da pri enih ženskah je tako, pri drugih drugače. In to je blo to.. Zato pa razmišljam, da bi šla še drugam.... Lunca, pridni so tvoji tastari.. Upam, da jih bom jaz tud lahko takole "vzgojila". Romana, prva liga!!!! Sam da je fajn.. Js mam tud u tork razgovor, tako, da ful držte pesti... Ker je to šiht, k bi ga ful rada dobila.. Upam, d mam kej šans.. D ne bo kjra čist po vezih not pršla... Ker za ene 14 oseb vem, da so pršl u drugi krog.. Pa najbrž še kdo.. Nič babe.. Grem jaz zdej mal za knjige.. Se mi tud mal ne lup, sam sem ugotovila, da nimam pojma o pravu in, da se bom mogla 2 leti ful učit, če bom hotla tale faks zrihtat...
|
|
|