|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
20.11.2007 8:26:40   
Miss Piggy
Jaz sem pa tko žalostna! user posted image Tamalemu se je zobek spredaj odlomil.user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.11.2007 8:34:32   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

sam, da se ne bo tvoj spet zaljubu....user posted image user posted image user posted image

KAj, a se je že kdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej ga itak ne bo doma, pa če bo preveč drzno, mu pa ne bom pokazala.user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 577
20.11.2007 8:42:07   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Jaz sem pa tko žalostna! user posted image Tamalemu se je zobek spredaj odlomil.user posted image

Elis@ sej so prvi zobeki....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.11.2007 8:43:15   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

sam, da se ne bo tvoj spet zaljubu....user posted image user posted image user posted image

KAj, a se je že kdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej ga itak ne bo doma, pa če bo preveč drzno, mu pa ne bom pokazala.user posted image user posted image user posted image

mu bom jaz....user posted image

Čbela ZS maš....user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.11.2007 9:00:14   
Čebelica - trot

ju viš.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 580
20.11.2007 9:03:42   
KBM
Jaz sem pa tko žalostna! Tamalemu se je zobek spredaj odlomil.

Karin tudi enega zobeka nima spodaj spredajuser posted image , v postejico se je udarila in se ji je majal, potem smo pa kar šli zobarju, da ga je spulila, ker jo je motil pri jedi!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 581
20.11.2007 9:09:13   
Bubamaraa

ju viš.

ja itak da mu bom....user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
20.11.2007 9:40:03   
Čebelica - trot

ju viš.

ja itak da mu bom....user posted image  user posted image

Ja aprila, nič prej.

Drugače pa, ti je včeraj zbral darilo za rd, katerega ti bo pomagal probat.user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 583
20.11.2007 9:44:25   
Bubamaraa
kolk lepooooooo...user posted image ...upam, da so tangice...da mi bo pomagu....user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač bom pa dobila talarje za pizzo...user posted image user posted image user posted image

pa na zs nis odgovorila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 584
20.11.2007 10:55:50   
Čebelica - trot

kolk lepooooooo...user posted image ...upam, da so tangice...da mi bo pomagu....user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač bom pa dobila talarje za pizzo...user posted image user posted image user posted image

pa na zs nis odgovorila...user posted image

niso tangica, pa tud ne talarji, ampak ................

aja, pa zs grem zdele pisat.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 585
20.11.2007 11:54:38   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Jaz sem pa tko žalostna! Tamalemu se je zobek spredaj odlomil.

Karin tudi enega zobeka nima spodaj spredajuser posted image , v postejico se je udarila in se ji je majal, potem smo pa kar šli zobarju, da ga je spulila, ker jo je motil pri jedi!

Ja, sam naš se ni udaru. Steklenička je naredila svoje user posted image . Saj sem vedla, da se mu bodo sčasoma odlomili, sem že bila pri zobarju, sam nisem pa pričakovala, da tako kmalu. Sem mislila, da se bo zgodilo tam pri ene treh letih.
Mah sej bo. Sej so prvi, sam na druge bomo pa še zelo dolgo čakali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.11.2007 12:09:17   
Bubamaraa
Elis@ nehi jokcat, ker itak tapravi zobki še pridejo pa mi raje povej, če bota vidva z vajinimi škratki prišla v petek k meni na obisk in z mano nazdravila????user posted image user posted image user posted image

p.s. ne se sekirat zarad zobkov, ker so res prvi in ti grede ven...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
20.11.2007 12:27:11   
Miss Piggy
Ti bom še sporočila - morm preračunat, če bom varuška, pa da nima moj slučajno kej v planu.
Do kdaj ti pa moram sporočit?
A si že dala prošnjo za spremembo nicka?user posted image
Pejte na lepoto in modo mojo novo ljubezen pogledat, pa mi povejte kok se vam zdijo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
20.11.2007 12:33:26   
Bubamaraa
ja dej čimprej povej...... pa kr pridite.... odgovora, da nimate cajta sploh ne sprejmem...user posted image

morm si **** starost popravt...ker jutr mi morjo spremenit na 27....user posted image

lepi čevlji...mi jih lahk kupiš...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
20.11.2007 12:36:03   
KBM
Elis@, super škornjiuser posted image

Romana, ja staramo seuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 590
20.11.2007 12:52:57   
Miss Piggy

lepi čevlji...mi jih lahk kupiš...user posted image

še zase cincam. Mi je nekak velik dat tok dnarja zase. Pol pa nič čudnega, da skoz jamram, da nič nimam user posted image . Sem se navadla v Italiji pa včasih v Bosni kupovat, pol mi je pa tuki kaka stvar, k je pocen za naš trg, še vedno predraga.user posted image Čudna sem, sej vem.

Pa tiste, ki me poznate. Jaz rabim nujno stilsko preobrazbo. Neki moram s svojo čupo narest! Kaj mi predlagate? Aja pa še to - če gre stran 5 cm dolžine, bom jokala en teden user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 591
20.11.2007 12:54:49   
Bubamaraa
pol pa dej stran 10 cm in jokaj dva tedna....user posted image user posted image user posted image

user posted image

sama si si kriva, da jamraš, da nič nimaš.....ti si kr privošči vsake  tolk časa neki zase...boš videla kolk se boš fajn počutila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 592
20.11.2007 12:56:10   
Miss Piggy

pol pa dej stran 10 cm in jokaj dva tedna....user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
20.11.2007 13:01:22   
Bubamaraa
ni vidiš da se počas pripravljaš... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
20.11.2007 13:03:01   
Miss Piggy
Ma, sej se bom tok dolg spravlala neki narest, da me bo vmes itak minilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 595
20.11.2007 13:09:18   
Bubamaraa
vglavnem v petek ob ene 17.00 pri meni doma, da si nacrtana s svojimi 3 moški ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
20.11.2007 13:18:00   
kapesanta
hejhej romana - pa menda ja ne že spet eno leto starejša - se mi zdi da sem ti glihkar vse najboljše tle na netu pisala....
mah kolk cajt beži...

ker sem jutri na seminarju ti že kar danes voščim VSE NAJNAJNAJNAJNAJ pa itak vse kar si sama želiš.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 597
20.11.2007 13:40:20   
Bubamaraa
ja Kapesanta eno leto bom jutr starejša......user posted image

hvala za čestitke...user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.11.2007 13:47:06   
mily
Ah Romana, pa sem ti glih mislala voščit. Bom pa jutriuser posted image

Drugače pa daaaan!

Elis@ ma ne sekiraj se preveč zaradi zobka. Bo že zrastu nov. Ampak mi ni jasno kako se je to lahko naredilo?? Sej ni edini, ki je mel flašo. Drugač se pa Niki tut prva dva majata. In to že od poletja user posted image . Sem mislala, da ji bosta oba padla ven, pa se skos enako majata. čudn no. Edin en ji je malo potemnel.

Aja škornji so men fantastični. Lepši kot špičaki. Tko da, naj ti ne bo škoda € user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 599
20.11.2007 17:29:32   
Miss Piggy
So že v moji omari!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.