![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 8:26:40
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz sem pa tko žalostna! Tamalemu se je zobek spredaj odlomil.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 8:34:32
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sam, da se ne bo tvoj spet zaljubu.... KAj, a se je že kdaj Pa sej ga itak ne bo doma, pa če bo preveč drzno, mu pa ne bom pokazala.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 8:42:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Jaz sem pa tko žalostna! Tamalemu se je zobek spredaj odlomil. Elis@ sej so prvi zobeki....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 8:43:15
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sam, da se ne bo tvoj spet zaljubu.... KAj, a se je že kdaj Pa sej ga itak ne bo doma, pa če bo preveč drzno, mu pa ne bom pokazala. mu bom jaz.... Čbela ZS maš....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 9:00:14
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sam, da se ne bo tvoj spet zaljubu.... KAj, a se je že kdaj Pa sej ga itak ne bo doma, pa če bo preveč drzno, mu pa ne bom pokazala. mu bom jaz.... ju viš.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 9:03:42
|
|
|
|
KBM
|
Jaz sem pa tko žalostna! Tamalemu se je zobek spredaj odlomil. Karin tudi enega zobeka nima spodaj spredaj , v postejico se je udarila in se ji je majal, potem smo pa kar šli zobarju, da ga je spulila, ker jo je motil pri jedi!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 9:09:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sam, da se ne bo tvoj spet zaljubu.... KAj, a se je že kdaj Pa sej ga itak ne bo doma, pa če bo preveč drzno, mu pa ne bom pokazala. mu bom jaz.... ju viš. ja itak da mu bom....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 9:40:03
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sam, da se ne bo tvoj spet zaljubu.... KAj, a se je že kdaj Pa sej ga itak ne bo doma, pa če bo preveč drzno, mu pa ne bom pokazala. mu bom jaz.... ju viš. ja itak da mu bom.... Ja aprila, nič prej. Drugače pa, ti je včeraj zbral darilo za rd, katerega ti bo pomagal probat.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 9:44:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kolk lepooooooo... ...upam, da so tangice...da mi bo pomagu.... drgač bom pa dobila talarje za pizzo... pa na zs nis odgovorila...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 10:55:50
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kolk lepooooooo... ...upam, da so tangice...da mi bo pomagu.... drgač bom pa dobila talarje za pizzo... pa na zs nis odgovorila... niso tangica, pa tud ne talarji, ampak ................ aja, pa zs grem zdele pisat.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 11:54:38
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Jaz sem pa tko žalostna! Tamalemu se je zobek spredaj odlomil. Karin tudi enega zobeka nima spodaj spredaj , v postejico se je udarila in se ji je majal, potem smo pa kar šli zobarju, da ga je spulila, ker jo je motil pri jedi! Ja, sam naš se ni udaru. Steklenička je naredila svoje . Saj sem vedla, da se mu bodo sčasoma odlomili, sem že bila pri zobarju, sam nisem pa pričakovala, da tako kmalu. Sem mislila, da se bo zgodilo tam pri ene treh letih. Mah sej bo. Sej so prvi, sam na druge bomo pa še zelo dolgo čakali...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 12:09:17
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Elis@ nehi jokcat, ker itak tapravi zobki še pridejo pa mi raje povej, če bota vidva z vajinimi škratki prišla v petek k meni na obisk in z mano nazdravila???? p.s. ne se sekirat zarad zobkov, ker so res prvi in ti grede ven...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 12:27:11
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ti bom še sporočila - morm preračunat, če bom varuška, pa da nima moj slučajno kej v planu. Do kdaj ti pa moram sporočit? A si že dala prošnjo za spremembo nicka? Pejte na lepoto in modo mojo novo ljubezen pogledat, pa mi povejte kok se vam zdijo?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 12:33:26
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja dej čimprej povej...... pa kr pridite.... odgovora, da nimate cajta sploh ne sprejmem... morm si **** starost popravt...ker jutr mi morjo spremenit na 27.... lepi čevlji...mi jih lahk kupiš...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 12:36:03
|
|
|
|
KBM
|
Elis@, super škornji Romana, ja staramo se
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 12:52:57
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 lepi čevlji...mi jih lahk kupiš... še zase cincam. Mi je nekak velik dat tok dnarja zase. Pol pa nič čudnega, da skoz jamram, da nič nimam . Sem se navadla v Italiji pa včasih v Bosni kupovat, pol mi je pa tuki kaka stvar, k je pocen za naš trg, še vedno predraga. Čudna sem, sej vem. Pa tiste, ki me poznate. Jaz rabim nujno stilsko preobrazbo. Neki moram s svojo čupo narest! Kaj mi predlagate? Aja pa še to - če gre stran 5 cm dolžine, bom jokala en teden .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 12:54:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
pol pa dej stran 10 cm in jokaj dva tedna.... sama si si kriva, da jamraš, da nič nimaš.....ti si kr privošči vsake tolk časa neki zase...boš videla kolk se boš fajn počutila...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 12:56:10
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 pol pa dej stran 10 cm in jokaj dva tedna....
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 13:01:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ni vidiš da se počas pripravljaš...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 13:03:01
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ma, sej se bom tok dolg spravlala neki narest, da me bo vmes itak minilo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 13:09:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
vglavnem v petek ob ene 17.00 pri meni doma, da si nacrtana s svojimi 3 moški ...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 13:18:00
|
|
|
|
kapesanta
|
hejhej romana - pa menda ja ne že spet eno leto starejša - se mi zdi da sem ti glihkar vse najboljše tle na netu pisala.... mah kolk cajt beži... ker sem jutri na seminarju ti že kar danes voščim VSE NAJNAJNAJNAJNAJ pa itak vse kar si sama želiš.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 13:40:20
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja Kapesanta eno leto bom jutr starejša...... hvala za čestitke...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 13:47:06
|
|
|
|
mily
|
Ah Romana, pa sem ti glih mislala voščit. Bom pa jutri Drugače pa daaaan! Elis@ ma ne sekiraj se preveč zaradi zobka. Bo že zrastu nov. Ampak mi ni jasno kako se je to lahko naredilo?? Sej ni edini, ki je mel flašo. Drugač se pa Niki tut prva dva majata. In to že od poletja . Sem mislala, da ji bosta oba padla ven, pa se skos enako majata. čudn no. Edin en ji je malo potemnel. Aja škornji so men fantastični. Lepši kot špičaki. Tko da, naj ti ne bo škoda €
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.11.2007 17:29:32
|
|
|
|
Miss Piggy
|
So že v moji omari!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.