|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
2.11.2007 21:00:21   
Barči78
Alnatura

a pa je mleko notri

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
2.11.2007 21:00:42   
A-N-J-A
anja: a je to neke vrste magic cup? Tudi tukaj mora malo stisnit, da kaj priteče, a ne?

Ja more mal stisnit,samo je mehak cucelj,naši edino ta odgovarja.Od Aventa so nam pa itak vsi puščal,pri Chiccotovih moraš pa tok vlečt,da sem se še jaz namatrala,da je kaj vn priteklouser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
2.11.2007 21:02:52   
Barči78
jjasna - fajn se stiskaj, jaz se nimam kam, vsi trije smrčajo user posted image , tko da morm tle pisat, ker se mi ne ljubi spat.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
2.11.2007 21:04:36   
tejčica
Vidu je vročina spet narasla. Okrog štirih popoldan sem mu dala svečko in v roku dobre pol ure mu je vročina padla na 37,5 in je bil dobre volje. Pol mu je pa spet začela rasti čez 38 in smo ga skopali v čebričku, s tem da smo postopoma dodajali malo hladnejše vode. Vročina pa spet gor. Prejle jo je imel že 39, jaz mu pa še eno uro ne smem dati druge svečke (na vsakih šest ur). Jedel sedaj ni skoraj nič, popil pa je dobrih 10ml sokca.  

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
2.11.2007 21:05:53   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

svečke ali Calpol: kakšna je razlika? Razen to, da gre prvo čez črevo, drugo čez želodec?

...razlike u sestavi ni, oboje je paracetamol..edina razlika je aplikacija...svecko zagotovo dobi celo dozo in se tako absorbira brez prehoda cez zelodec ( vcasih zna povzrocati bruhanje pri tako majhnih...je pa moznost zelooooooooooo majhna)...sirup pa pac peroralno...aplikacija je malce tezja in ni nujno, da bo jenci celo dozo zauzil...jest sem za svecke, ker res ves, da se je vse absorbiralo...je pa to izbira vsake posameznice...

Pri nas je razlika samo ta da Eli ne prime Calpol,BORU pa ne svečkauser posted image

mislm, sej verjamem...sam skor nemogoce, ker svecka vsebuje 120mg paracetamola, kakor tudi ena mala zlicka calpolauser posted image ...in pri tako majhnih otrockih, kjer se ni vse popolnoma razvito, bi te stvari mogle prjet...ne bom pa pametna...fenomene mas doma Anja user posted image

Naomi saj vem da zdele delujem ful pametna,tko kot *****user posted image ,ampak je res.Eli sem od začetka vedno dajala Calpol in ji vročina skor nič ni padla,po svečki pa takoj.Tato sem tud Boru zadnjič dajala dva dni svečke,pa mu vročina skor ni padla,pa čist je bil bogi.Pol sem pa poskusla še s Calpolom in bum takoj mu je prijel.Sem šla pol prov gledat in sem vidla da je isto močnouser posted image .
Saj ko sem zdravnici to pravla se je tud kr smejala,najbr si je mislla-tale pa je usekanauser posted image .
Kwa pa jaz vem,važn da neki prime.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
2.11.2007 21:07:21   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Alnatura

a pa je mleko notri

Ne, mi imamo take brez mleka in se lahko z njimi pripravlja kašica z mlekom, vodo, mlekom+vodo, čajem, sokom,....

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
2.11.2007 21:10:29   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Alnatura - no, saj to so v bistvu te bio kašice. Sem se mal nerodno izrazila, jaz jim rečem pač kosmiči. So enako veliki kot npr. od milupe. Mi imamo riž, jabolko, hruška in proseno kašo. Meni so super za te sadne obroke. Ji npr. skuham jabolko in potem odlijem malo vode, malo jo pa pustim, dodam to kašico + še kakšno sadje in zmiksam. Je res mnjami, pa lepo se zgosti. pa še fuuuuul zdrav obrok!

a soooooooooooooooooooo user posted image ...no bo jutr nas mal tele kase u sadje fasou...mormo mal kilazo gor dat user posted image ...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
2.11.2007 21:10:34   
A-N-J-A
tejčica-bogi Vid,si ga kr predstavljam kok je bogi.Jaz bi mu prej dala svečko,če ma bliz 39,drugač ne,sploh če spi.Samo ga pa spremljaj in če mu bo fajn narasla mu kar daj,nam je tko P reklauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
2.11.2007 21:10:50   
draja
Anja jaz ti pa verjamem, ker npr. meni tableta lekadola sploh ne zbije vročine, lekadol napitek pa mi jo takoj zbije!

Vid držim pesti, da ti pade vročina in se boš zjutraj zbudil že brez vročine in nasmejan!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.11.2007 21:13:00   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Vidu je vročina spet narasla. Okrog štirih popoldan sem mu dala svečko in v roku dobre pol ure mu je vročina padla na 37,5 in je bil dobre volje. Pol mu je pa spet začela rasti čez 38 in smo ga skopali v čebričku, s tem da smo postopoma dodajali malo hladnejše vode. Vročina pa spet gor. Prejle jo je imel že 39, jaz mu pa še eno uro ne smem dati druge svečke (na vsakih šest ur). Jedel sedaj ni skoraj nič, popil pa je dobrih 10ml sokca.  

tejcica, ce mu tok narasca, das lahko po 4 ura brez skrbi..ne cakej na 6 ur...od 4-6 sveck loh na dan...sam ce pa to nau bols pa sibejte k P...drzim pestke, da nau vec sla gor...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.11.2007 21:13:52   
draja
Barči o tem govoriva z Naomi -dobiš v DM-u:

http://www.alnatura.de/e15100.php?produktid=203&artikelgruppe=1395&warengruppe=1028

http://www.alnatura.de/e15100.php?produktid=162&artikelgruppe=1395&warengruppe=1028

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
2.11.2007 21:13:54   
Sibil_
Tejčica jaz bi mu dala pred spanjem Voltaren.Ga imaš doma?Če slučajno ne javi, ok?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
2.11.2007 21:14:34   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Naomi - mi še 50 ml ne zaužijemo tekočine, razen mleka

Aja še to, a ti živiš v Kranju, prej si pa v Ljubljani, se pravi imaš možeka na Planini al kako? Firbc, a ne

ne, dva zabarja sta prsla na prelepooooooooo Gorenjskooooooooo user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
2.11.2007 21:16:14   
Barči78
mormo mal kilazo gor dat ...

A ste tud šlanguser posted image

Tejčica - imej ga samo v bodiju, pa kar hladi ga z obkladki, če je zbujen, pa mu čez urco daj še eno svečko. A pa mora bit 6 ur razmaka. Sirup lahko daš na 4 ure, 4x na dan. Upam, da čimprej pade vročina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
2.11.2007 21:18:52   
Barči78
ne, dva zabarja sta prsla na prelepooooooooo Gorenjskooooooooo

user posted image user posted image user posted image  ja fajn zrak mamo tle, a ne

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
2.11.2007 21:18:56   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Tejčica jaz bi mu dala pred spanjem Voltaren.Ga imaš doma?Če slučajno ne javi, ok?user posted image

brez zamere, ampak jest Volatrena nebi dajala, ker se nima tok dolg povisane vrocine in svecka mu je popoldne prjela...Volatern svecke so zeloooooooo mocne, sploh za takele dojencke...daje se, ko skoraj nic vec ne prime...ne na 1. karto...Tejcica, ce ne bo po 4-6 sveckah bols...sibej...umes pa ohlajanje ipd...ni hudic da ne mine...
...Sibil verjamem, da mas izkusnje...sam vseen je mal prezgodi, kwa misls?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
2.11.2007 21:20:15   
A-N-J-A

Anja jaz ti pa verjamem, ker npr. meni tableta lekadola sploh ne zbije vročine, lekadol napitek pa mi jo takoj zbije!

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
2.11.2007 21:21:16   
Barči78
Draja - ful hvala, grem itak jutri v DM še po sok proti driski, ker danes ni šlo, pa bom še to poiskala. A pa so bolj kalorične? Ker mi tud rabmo ornk dozo kalorij

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
2.11.2007 21:22:19   
Sibil_
Jah, moj starejši otrok je ponavadi po Voltarenu (enemu, zvečer), bil potem hitro dober.Če smo čakali z Paracetamolom smo se matrali tri dni in na koncu spet pristali pri Voltarenu.Tako da se meni zdi en sam Voltaren manjša škoda kot **** svečk vsake 4 ure.Kaj vem, če bi se bližalo 40 bi jo jaz dala, ziher.

No, itak pa vsak po svoje, ne?Jaz sem pač ponudila, ona se bo odločila kako in kaj.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
2.11.2007 21:23:05   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

user posted image

sej jest ji tut, sam odrasli mamo drgac ze razvite vse zadave in vsakmu drgac prjemle..pr otrocih pa se ni tok razlike...zarad tega...ocitno en bols absorbira skoz crevo drugi soz zelodec...drgac a, se dobr da se tkole pogrunta zadeva user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
2.11.2007 21:23:15   
Anonimen
Prej se mi je mudilo, ker je bila sirena....

Kozarcek smo kupili v Ikei - tegale:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70086359

Danes smo bili v Cicibanu in kupili za Livijo prve ceveljcke. Bili so fuuullll prijazni, povedali so nam vse od tega, kako kupit ceveljcke, kako naj jih nosijo, res vse. zelo pohvalno. Edino, kar je malo skvarilo sliko je bila cena - 40EUR, mislim, da se kljub temu splaca...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.11.2007 21:25:55   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Jah, moj starejši otrok je ponavadi po Voltarenu (enemu, zvečer), bil potem hitro dober.Če smo čakali z Paracetamolom smo se matrali tri dni in na koncu spet pristali pri Voltarenu.Tako da se meni zdi en sam Voltaren manjša škoda kot **** svečk vsake 4 ure.Kaj vem, če bi se bližalo 40 bi jo jaz dala, ziher.

No, itak pa vsak po svoje, ne?Jaz sem pač ponudila, ona se bo odločila kako in kaj.

LP,
Sibil RR

ne , sej ful lepo...sam a ves, ce dajes takoj mocne zadeve, kako bo telo vedelo da je ena svecka paracetamola tut pomagalec...in zmer mocne zadeve, se nekje pozna...lej ne bom pametna...sam tko so nam mozgane opral user posted image ...jasno pa da dela vsaka po svoji vesti, vsaka pa drugi pomaga po najboljsih mocehuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.11.2007 21:28:38   
Naomi
..pa sestavinsko gledano, je vec sveck paracetamola manjsa skoda ( to je se vedno sam 120 mg u telescku- kaj je pr Volterenu ne bom), kot ena Voltarena...cist iz stroke gledano...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
2.11.2007 21:29:15   
A-N-J-A
Evo mal slikic,kdo je pa ker se pa same znajdteuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.11.2007 21:31:44   
Sibil_
Naomi-nisi razumela.Voltaren uporabim pri vročini, ki gre proti 40.Do 39 al še neki čez v ritki pa paracetamol.In vedno prime paracetamol. PA tudi pri visoki vročini je čez dan paracetamol, samo zvečer pa Voltaren.Tako otrok dobro spi in se prej pozdravi.Sem pa ful varčna s tem, ker vem das so močne in ni dobil še nikoli v enem dnevu več kot eno svečko.

Tko to jaz delam.

Aja pa btw sem zelo proti zdravilom, ampak da otrok trpi brez veze pa mi tut ni ok.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?