dskubin -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (6.12.2007 16:10:04)
|
Kati - čist za hec sem mu dala pit po slamci, pa jo je najprej grizel in se igral, potem pa je pogruntal da lahko tudi pije po njej. Pa začela sem s čisto kratko, da ni treba preveč vlečt [sm=bravo.gif] Lan. Diti še nisem ponudla, ampak je fajn, da na začetku imaš ožje pa kratke slamice, tudi če kupiš un paketek, enostavno s škarjicami spodaj polovico stran daš, gre lažje. Tko smo na začetku Dražu delal, se pa ne spomnim, kolk je bil star. mami evo, zdej si je pa kolen zlomu. [sm=jezicek.gif] Kokolo Matia [sm=bravo.gif]. Evo, da delim z vami še našo štorijo od včeraj: Mi pa Miklavža nič ne praznujemo, samo dedka Mraza. Je pa šla včeraj sestrična od naših dveh pri svoji stari mami k Miklavžu in je prosila, če lahko gre Draž zraven. No, pa sem dovolila, ker so ga pač bili pripravljeni vzet s sabo (pa tudi zapasal mi je dan počitka s samo 1im otrokom [sm=smiley36.gif]), samo ga nisem nič pripravla (njemu nič jasno, koga grejo gledat, pa parkeljni, pa to), sem pa prštimala darilce, da je tudi on dobil in ni izvisel. No in ga vpraša Miklavž (so šli v eno vas na vipavsko), da "od kod pa je", ker ga ne pozna (milsim Miklavž Draža) in mali reče, da z Izole. "No in kaj znaš pa ti zapet" (btw - vsi mulčki so ene od angelčkov pa to), Draž pa: "Živijo". Pa se je cela dvorana režala. In pol on kar lepo začne: "Kolkor kapljic tolko let, bog nam daj na svet živet,..." (kaj pa vem, mu je ratalo, da je trefu edino, ki jo zna, pa da je bog notri) in ko konča so mu vsi ploskali (pa solze so jim tekle - od smeha). Me je pa ful presenetil, ker ne bi pričakovala, da bo sam nastopal pred množico, je še vseen malo majhen. In pol dobi pečenega parkelčka in reče "Hvala za zajčka". [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|