|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
5.12.2007 10:14:18   
Pikca
jutro,

vse naj naj Žiga (sezam)!user posted image

skačica, miljon pikapok za tvojega atija in user posted image  zate

draja, jaz bi tudi dala slikce od rojstva do danes

urla, pri nas je podobno stanje... se nam kar vlečejo te prehladi... Živa se je pozdravila, je pa Jernejček dobil štafetouser posted image
user posted image za Lukasa in mamo sibil

tejčica, držimo pesti za izpit
amy, lepo brat, da se Eli izboljšuje apetituser posted image

... hitim, hitim, sem mela plan, da do Miklavža oddam mag., pa  mi še mal manjka...

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
5.12.2007 10:21:24   
urla
Pikica - to so pa tegobe dveh ali več otrok. Mi je reku P, da bo dostikrat Tian domov prinesu bacile in sam ne bo zbolel, zbolela bo pa katja. No kaj čmo. Zdej pa šibi delat mag.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
5.12.2007 10:28:59   
K_a_t_i
Skačica - drži se!!!! user posted image  Za atija pa user posted image user posted image user posted image .

Novo - Žiga je danes dal prvič pa-pa user posted image .

Sibil -?!?!!!?!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
5.12.2007 10:41:46   
erna14
ZIGA user posted image user posted image user posted image

SKACICA-user posted image ,drzim pesti za tvojga atija,bodi mocnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DRAJA-jaz bi isto nardila tko od rojstva naprej,se mi zdi najlepse.aja pa hvala,uredu sem vceri je blo supr v sluzbi sem ze domov prsla z novo frizurco tko res mal so me razvajal pa tko.....dons sibamo po darilca zvecer k tasci tiste k jih je miklavz prnesu.drugace vse po starem,oci nas je mal bogi k nima zizik takih k mami z katerimi bi pomiril tamalga pol se morta pa nosit okrog.....ma bo ze
TAHISS-kako ste' a je uredu?
SIBILL-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TEJCICA-user posted image user posted image user posted image NEUTRUDLJIVAuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
5.12.2007 10:53:38   
erna14
NO MEDTEM K SEM TOLE ZDEJ PISALA SE JE TAMAL PO CELMU BODIJU POPISAL Z KULIJEMuser posted image user posted image user posted image
kati-oh pol ti pa ni blo hudga ce si tok pojedla,sm mislna da te pa stradajo doma,pa vidm da te dobr futrajouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
5.12.2007 11:04:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

NO MEDTEM K SEM TOLE ZDEJ PISALA SE JE TAMAL PO CELMU BODIJU POPISAL Z KULIJEMuser posted image user posted image user posted image

Erna, boljš kt pa pr Sibil user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
5.12.2007 11:19:23   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Erna, boljš kt pa pr Sibil user posted image .

oooooooo tistga pa neb rada vidlauser posted image user posted image se bi mi cist obrnil

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
5.12.2007 11:27:47   
urla
Erna - kakšno frizurco maš????

Kati - bravo za pa-pa. Dej mi povej, ko Žiga vstane a se zna iz vsakega položaja (stoječega) spravit nazaj na rit? Naša vstane pol pa tuli, ker se ne upa spustit nazaj na rit.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
5.12.2007 11:29:12   
A-N-J-A
Urla men se zdi da ste zdaj nam štafeto predaluser posted image
skačica -za očija pa močno držim pesti in mu pošiljam košuser posted image

Mi smo od P,Bor mi je v avtu zaspal.Mu je vzela bris grla,ker sumi glede na moj glas,da je lahko bakterijsko.Bom poklicala za izvide in če je poz. dobi antibiotikuser posted image .Drugač,pa še vedno hrope in je ful bogi.Ponoči je mel vročine 38,7.Me je skor kap.Sem mu dala kar Calpol v čajček in je popil.
Držte pesti da ni bakterija.

A ima kera od Meaa gsm ta nov???

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
5.12.2007 11:30:52   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: urla
Kati - bravo za pa-pa. Dej mi povej, ko Žiga vstane a se zna iz vsakega položaja (stoječega) spravit nazaj na rit? Naša vstane pol pa tuli, ker se ne upa spustit nazaj na rit.

Tudi včasih nerga - ga je mal strah. Ponavadi sitka, kadar vstane ob pokončno-ravnih stvareh - noga od mize, vrata, pralni stroj... - če se drži za kavč (torej na eni horizontalni površini se drži), potem nima problemov.
Sem misla, da je to že tvoj drugi otrok user posted image .

Še eno vprašanje - pregled pri 9m - ko vzamejo vodo - a moraš sam poklicat za rezultate, al če je slučajno kej narobe, te pokličejo?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
5.12.2007 11:32:33   
erna14
anja-ojoj drzim pestiuser posted image user posted image
urla-hehe oblika je se vedno ista,sam sfriziral so me,ubistvu zlikal so mi laseuser posted image a si bla ze kej v MERKATORJUuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
5.12.2007 11:37:35   
A-N-J-A
Evo dobili izvid-pozitivno.In zdaj bo revež dobil antibiotikuser posted image .
Pa še sama sebe krivim ,ker ga skos lupčkam.Ja ni čudn da je pol bolanuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
5.12.2007 11:38:21   
A-N-J-A
Še eno vprašanje - pregled pri 9m - ko vzamejo vodo - a moraš sam poklicat za rezultate, al če je slučajno kej narobe, te pokličejo?
Jaz sem vedno sama poklicala.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
5.12.2007 11:48:12   
Dajadada
Anja, na ZS imaš meein gsm.

Skačica, user posted image user posted image user posted image za tvojga očija.

Draja, od rojstva naprej, ker so bili takrat taki lušni mickeni cukrčki.

Erna, upam, da ti bo še naprej všeč v službi. Kako pa Žigc...a uživa v varstvu, ko mamica za igračke služi? 

Če katera ne ve, kaj bi možeku za božič podarila
http://www.3wishes.com/Christmas.asp.
Pol bi mogoče končno dobil ta prvo marčevsko nosečko, ki jo že tako nestrpno čakamouser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
5.12.2007 11:52:46   
urla
Kati - sej veš kako gre. Jest mam težave se spomnit kake malenkosti od rojstva Katje, pa je bilo manj kot leto nazaj. Pa tian se je čisto drugače obnašal kot ta mala.

Erna
- včeraj sem šla tja v šoping in pozabila, da je otvoritev. Sem se takoj odločila, da grem na Pečnika in sem rabila 30 min, da sem prišla čez Merkatorjevo parkirišče.user posted image Bomo pa šli sigurno pogledat čez vikend, če bo moje smrkanje kaj bolje.

Anja - user posted image user posted image user posted image . Zdej pa nehi lupčkat svoje otroke. Kakšna mama pa si? user posted image Sej jet tut svoje skoz lupćkam, zato pa si podajamo štafeto že 6 tednov.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
5.12.2007 11:54:20   
Sibil_
Dan!

Punce-Arianna se je verjetno malo zmotila, ker se še malo po forumu lovi.Ji moram še odpisat.user posted image

No, sicer pa glede nosečnosti-hmmm.Jaz mislim (in upam) da nisem noseča.Sem pa delala včeraj test in je bil negativen.Ampak počutim se nosečo in me je groza.Ker me prsa bolijo (sej to je lahko ker sem končala dojit, čeprav me prvič sploh niso bolela, ne?), vrti se mi ko vstanem (no, saj nizek pritisk je lahko zaradi vremena, ne samo zaradi nosečnosti, ne?), včasih me mal slabi zjutraj (no...ker ne jem celo noč...), tako da res ne vem.Čakam pa da vidim kaj bo-upam da M v kratkem.Ker odkrito povedano, ne vem kaj bi naredila.user posted image

Sicer pa skačica drži se, upam da bo vse ok!user posted image

ANJA ne sekiraj se za antibiotike, se bo vsaj pozdravil-jaz jih bom tudi danes začela dajat Lukasu ker ta nos in kašelj me že spravljata ob živce in ga hiočem pozdravit.Mu gre namreč spet mal na slabše, zna bit tudi kakšen zob, kaj vem.

Šibam kuhat,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
5.12.2007 11:56:28   
tinaaja
Jaz bi tole opravo :)
user posted image

Tu mi bo "modrc" ziher prav user posted image user posted image user posted image  drugje je lohk problematicno

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 11:58:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
5.12.2007 11:58:42   
tinaaja
al pa to, da me ne bo zeblo
user posted image

hahahaha

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
5.12.2007 12:29:46   
Žabika
O madona kakšni zadnji posti! Sem že mislila, da sem forum zgrešila! user posted image user posted image

No moja služba se malo odmika, in sem že na prvi bolniškim ker sva zdej obe bolani. Sicer samo prehlajeni, ampak vseeno je ne dam nikomur za pazit. Tako da čakamo kaj bo čez vikend in mogoče zalaufam v ponedeljek.

draja: jaz sem dala na koledar za vsak mesec tekočo slikico iz tega leta, za jan in feb pa dve najboljši slikici. Tako sva lani naredila prijateljema in sta bila ful vesela. Ker je res fino, če je na julijskem listu ena poletna slikica in na novemberskem ena jesenska, ...

urla: upam, da se hitro pozdravite!

ANJA: pikapoke za Bora in tudi tebe. Škoda da je bakterija, ampak sej veš - vsaka stvar je enkrat prvič. Aja, pa še tvoja pjevačica: carica je. Poje luštno, zvira se pa genijalno!

Kati: bravo za pa-pa.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
5.12.2007 12:41:59   
A-N-J-A
Poglejte si tole:
http://www.youtube.com/watch?v=ygN8flZj64w&feature=related

Dajadada-maš zs

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
5.12.2007 13:30:46   
Barči78
http://www.youtube.com/watch?v=X8k31gHIgYQ

Evo, naš Žan se tud zna jezit, sam škoda sem prepozna prišla, je blo kar hudo pred tem, ko se mali Nodi ni hotel odlepiti od tal user posted image

A-N-J-A - a ti je to kaj znano, sam pri nas pol še zraven tud, ne me gledat, ne se smejat, ne še ti jokat user posted image , ne smem nič, ko ima mala svoje minute, še stran ne smem user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
5.12.2007 13:31:21   
Barči78
tinaaja - a boš miklavžu nastavla donsuser posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
5.12.2007 13:49:31   
A-N-J-A
A-N-J-A - a ti je to kaj znano, sam pri nas pol še zraven tud, ne me gledat, ne se smejat, ne še ti jokat , ne smem nič, ko ima mala svoje minute, še stran ne smem

Pri nas se sam dere pa cvili ko nora,če grem pa stran pa tuli moj,mojuser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
5.12.2007 13:50:05   
malecka_mateja
ojla!

morem vam povedat novico dneva!
DOBILI SMO VRTECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ne morem verjet!pa tako so nas zajebavali!no pa ga le imamo!pa še 14 dni prej mi bodo jo vzeli ker bo 1.2 komaj 11 mesecev pa sem rekla da sem kasneje rodilače mi jo lahko vzamejo 16.1 pa je rekla seveda načeloma ne ampak je rekla da jo naj pripeljem vseeno!
no vse imamo pošlihtano!no samo še službo menjam amapk za enkrat jo imam tako da ni take panike!jo bomo že menjali jo ko bo prilika!

joj sem srečna!

lep dan še naprej!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.