Encijan -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (4.12.2007 14:52:11)
|
Punce, tudi jaz sem bila vesela teh linkov o bioresonanci, sploh tvojega Amy, da sem malo bolj videla, kako to sploh izgleda. Tudi jaz razmišljam v to smer zaradi Špeline alergije in slabega pridobivanje teže (to je sicer naš glavni problem, sem včeraj pozabila napisati, še vedno nimamo 7kg[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], smo pa pri 8 mesecih končno podvojili porodno težo). Jaz bom sicer iskala terapevte kje bližje doma (recimo na relaciji Celje - Maribor), se mi zdi da sem slišala za Zreče in Rogaško, a ima morda katera izkušnje s kom iz tega konca? Ali pa je slišala za kake priznane? Zdaj me pa zanima še, kolika je okvirna cena 1 terapije, a je to tudi bolj tabu tema tako kot pri bioenergetikih? Pa morda, kako pogoste so terapije? Saj vem, da je to čisto od primera do primera odvisno, zanimajo me pač vaše izkušnje. Špelo spet zobki dajejo, že 3 mesece čakamo 3. zobek, skoraj tako dolgo kot prva dva... Je včeraj popoldne zaspala okoli 18-ih in spala danes do 7-ih, seveda s kar nekaj vmesnimi dojenji, danes dopoldne pa sploh ni mogla zaspat, pa ful si je mela učke, a ni pomagala ne ziza, ne naročje, okoli 13-e je potem le omagala in spala slabo uro in pol. Upam, da bo popoldne tudi kaj zaspala, jaz sem že čist hin, pa doma imam ful stvari za narest... Grem zdaj kuhat še Špelino kosilo (polento z bučkami), to ma ful rada. Draja, me prav zanima, kako se boš zmenila glede bioresonance, čakalne dobe so zgleda kar dolge... Encijan
|
|
|
|