dskubin -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (3.12.2007 8:02:05)
|
Jutro! Nikica, vse naj naj! Ampak tvoja mami te pa res že dolgo skriva. A to se že izogiba morebitnih snubcev? Sem pršimala ljubiju malco, ga odpravla v službo, ga ne bo cel dan [sm=smiley19.gif], pa še cela bajta gre popoldan stran, tko da bomo sami sami. Sigurno bo pestro. Aja sem pa vstala in mu prštimala hrano, ker on včasih pozabi, pol pa nima cajta it jest, pol ga pa 3 dni skp glava boli [sm=smiley29.gif] IZVIRNO SPOROČILO: LeINA A mislite,da se pride tale igraca v postev? Diti igrače še kr ne zanimajo, razen, če jo lahko zatlači v usta, Dražu pa je aktualno vse, še posebej če ma baterije (beri - lahko spravlja mat in očeta ob živce). On je sposoben presedet ob igrači ure in prtiskat, samo da gode. IZVIRNO SPOROČILO: Naomi mene pa to zanima...a je Draz znal po flaski pit...predn se je odstavil? Ja, ker sem si od vsega začetka, pa tam do 7ih mesecev črpala mleko najmanj 3x na dan, ker če ne mi je kri scala iz bradavic [sm=smiley19.gif]. Evo, za Diti sem si pa črpala taprvi mesec in ji parkrat na dan dala po flaši, od takrat naprej pa trpim muke ježeve - čim je kako dojenje več, me bolijo bradavice za umret. Aja, nisem hotla jamrat, hotla sem povedat, da se mi je zdelo, da Diti kr ne zna pit iz flaše, pol, ko ji ene 2 mesca nismo dali. Se je samo igrala. Mi je blo kar malo žal, da nismo vzdrževali vsaj 1x na dan, da bi ji nekaj dali na flašo. In tudi zdej se večinoma igra s cucljem, sam, ko je žejna, pa pije (npr. ko smo pr mojih, je v stanovanju ful prevroče - tam popije tudi deci+ vode na dan, doma pa malo nič). In poleti, ko je bilo zelo vroče, je tudi znala pit, tko da se mi zdi, da pač ni žejna in se igra zaradi tega. Sicer mi je zdej pri Dražu kr malo odveč ta flaša, samo pravi tudi zobarca, da če jo rabi samo 1x zvečer ali ponoči in ne pije sladkega, ni problema. Pa itak on popije na eks to flašo, pa jo celo iz sobe prnese, da mu ne dela gužve (pa spi na tavelikem jogiju) Mi je blo pa fino, ker pr 10ih mesecih sem ga dala s flašo v posteljco in šla iz sobe, čez 5 minut je bla flaša porazna, on pa v mižulah. Diti pa se najmanj 1 uro vrti, 178x vstane, pol ure joka (pa bli mi zraven, al pa ne [sm=hudicek1.gif]) itd. preden uspe zaspat. Nima pa Draž flaše in dude za čez dan, ni mel nobenga magičnega lončka,... Tko da mislim, da zobje ne bi smeli bit problem, razen če ma že podedovane slabe [sm=jezicek.gif] Aja, mi je pa glih zadnjič rekla soseda, da je njen mulc (11m) ponoči ful žejen in mu da vodo kar iz magičnega lončka, on se pa tudi nič ne buni (v glavnem nimajo več flaše). Drgač sm pa včeraj ful pridna, sm se lotla novoletnih čestitk (meaa, našla vzorce na netu, tko da ti ni treba skrbet, sam a ti si prav sprintaš, pa pol po tistem lepiš? Ker jaz to kar tko od oka, pa pride prav dobro, bom pofotkala), sm cel dan seckala, pa še štrudl sm spekla vmes, mulce je pa moj mirkal med popravljanjem kolokvijev, če verjamete [sm=jezicek.gif] (no, pr svoji mami). Aja, pa tanova od Draža: -"Mamica, kje je očka'" - "Je šel dat Diti jest." - "A ma joškice?"
|
|
|
|