blanči -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (27.11.2007 7:48:01)
|
Dobro jutro! V soboto sva bile pri dežurnem, ker je Anja začela ful kašljat in kar z noseka ji je teklo. Samo viroza je rekla, ker so pljučka ok. Tako, da samo nosek čistiva in veliko mora pit in danes je že bolje. Zobekov še nimamo in sploh ne vemo kdaj bodo. Včeraj sva bile v posvetovalnici, cepljena tako ni bila zaradi viroze in je zdravnica rekla, da zobekov še ne bo tako kmalu. Joj groza, se pa tako slini in vse daje v usta, včasih se začne kar tako jokat za par sekund, da je groza. Mala mi sploh noče več piti mleka ne vem kaj (Aptamil2)? Pa sem včeraj vprašala kaj lahko naredim. Pa mi je P rekla, da saj dobi mleko s skuto in raznimi mlečnimi kašicami. Zvečer mi namreč spije samo 70-100 ml. Upam, da bo danes lep dan, da grema lahko malo ven, ker drugače bom notri znorela, ker je mali vse že tečno. Za miklavža boma midva naši kupila pametnega kužka. Ga je videla pri kolegici, ki ga ima njen sinček in je bila ful navdušena. Samo, da nekaj igra, govori ali miga. Pa tudi knjigice so ji zelo všeč. Imate idelo za kakšno lepo knjigico in kje se jo da nabavit? Sva šli zadnjič v Merkur center v Celju in imajo postavljeno nekaj živali (ovčke, krave, konja, pujske, psa, kokoši, petelina...) in vse nekaj migajo zraven je glasba ali kakšna pravljica in je bila tako navdušena, da sem jo komaj sparvila stran. Pa kako gleda okrašene smrečke, lučke in skaratka vse ji je zelo zanimivo. Bomo videli kako bo doma, ko bomo krasili smrečko. Kakšne barve okraskov imate na smrečkah? Ali imate vsako leto isto kombinacijo? Ali si s kakšno prijateljico zamenjate okraske in tako spremenite barvo, da ni potrebno vako leto kupovati novih okraskov? Toliko za zdaj. LP iz mrzlega Celja,
|
|
|
|