Žabika -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (21.11.2007 20:35:11)
|
jutri: jaz bom ob istem času na drugi lokaciji, tako da me žal ne bo. Pa drugič! dajadada: tole ti pišem, že od takrat ko si spraševala [sm=smiley9.gif]. O spanju. Pantleyeva v svoji knjigi piše naslednje o povprečnem številu ur dnevnega in nočnega spanja: 9 mesecev: 2x čez dan spat; 2,5-4h je skupna dolžina dnevnega spanja; 11-12h nočnega spanja; 14h skupna dolžina dnevnega in nočnega spanja. No pri nas smo tam-tam. Dnevno spanje je malo krajše, ampak je pa obvezno vsaj dvakrat. Odvisno je tudi od dnevnih aktivnosti. packanje: uf, meni je pa tole mission impossible. Na splošno ne maram packarije, tako da se moram kar mal prisilit, da ji pustim, da mi kaj po mizi razmaže. Se pa že mehčam. Ampak Hana zaenkrat tistega kar ji dam v roko, še ne nese prav dosti v usta, vse pa demolira (beri: naredi kašo ali prah). No, da se malo pohvalim. Sej jutri bom pa sigurno spet slabe volje. Hana je prvič pojedla toliko GH, da je izpustila dojenje. Po plavanju je pojedla celo kašico jogurt-hruška in potem v avtu omagala in spala 1 uro. No 2 uri po hrani je sicer na sredi štacune naredila tak kažin, da sem morala košaro zaparkirat in jo jit podojit, pa potem naprej kupovat, ampak vse ji je bilo oproščeno. Ko sva prišli domov je pojedla še fullllllll bučne juhe z razmočenim kruhom v njej, za večerjo pa še kruhek s skuto in good night kašico. Skratka kar nekaj hrane. sedenje v nakupovalnem vozičku: a naše škrate že lahko damo v tisti stol v vozičku? Mogoče trapasto vprašanje, ampak res ne vem. No pa ko sem že pri trapastih, še en. Ali so proseni kosmiči od Alnature za kuhat, ali se jih lahko samo zmeše v kašico??? Ali pa npr. riževi kosmiči od Nature??? Pa še en ta firbčen: Kati, Naomi: kakšen "dres". Hana pravi, da bi tut. Sej veste tisto: kwa pa otrok ve, ... važen da kej ne zamudi.
|
|
|
|