|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
15.11.2007 21:08:16   
Špelka
Jooj, punce - ful hvala za dogovore. user posted image  Tud jest tako mislim, da je za enkrat brez veze zganjat paniko, ker to so bli res trije svetlo rjavi fleki, zdej je pa mir. Se bo že tekom noči in jutri pokazalo, na čem smo... user posted image  

Se mi pa zdi, da vas/nas je kr nekaj zdejjle z dokaj resnimi znaki za veliki dogodek. Se mi zdi, da bo kr naenkrat tuki gor spet ZELOOO VESELOOO! user posted image

Fajn spite vse, pa da vidmo, kako nam bo šlo jutri! user posted image

Aja - Nayya - tvoj Taj je res cukrček! user posted image  In vesela sem, da sta končno doma! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.11.2007 21:55:27   
ajtak
Punce, a bo kera sama delala okraske za smrekico?? (saj vem, da mal prehitevam user posted image )
Sem nasla eno idejo:
user posted image , bi bilo full simpaticno, pa se vsakemu obisku se da loh za spomin...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.11.2007 22:30:55   
naraščaj
Ajtak, tole je pa ful dobra ideja.

Mene pa hoče neki grlo bolet, sem si naredla en čaj z medom in cedevito.Zdaj bom pa kr jo mahnala spat. Upam, da bo do jutra minal.

Želim vam mirno noč s čim manj obiski   user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.11.2007 22:39:49   
Špelka
Ojla, spet jest!

Ajtak - super ideja! user posted image user posted image user posted image

No, pr men je zdej stanje sledeče: prej se mi je spet mal ene tekočine vlilo iz nožnice, pomešane s rjavkastim nečim. Sem klicala v P, govorila z babco, ki je rekla, da naj si namestim en vložek ter opazujem. Če bo čez nekaj ur kar dosti mokro, naj pridem gor, drugače pa gre le za čiščenje nožnice pred porodom. user posted image  Tko da vztrajam doma in čakam...

Oziroma se bom zdej mal potrudla zaspat. Tud jest vam želim lahko nočko! user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.11.2007 23:10:39   
Mamathea
Dober večer

Tud js mam probleme z izcedkom bele barve in sem tudi dobila canesten, sam mi je tolk čudno vstavljat to svečko, pa sploh mi ne paše, ker me pol vse peče in zato je gin. rekla, da naj sam mažem s Canesten kremo in da je že to dobro. Tako, da zdaj lepo pridno vsako jutro mažem s Canestenom in upam, da bo ta čuden izcedek kmal minil.
Drugače pa me danes na 3 urce prav orng zvija, sam to so šele začetne priprave itak pa vas ne mislim prehitevat, saj vas je še cela vrsta pred mano, zato le pogumno na pot. Držim pesti za vse.
Lepo bodite pa fino se naspite. Lepe sanje.Nočko.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
16.11.2007 7:42:38   
scubadiver
Dobro jutro punce,
a še vse spite al ste ponočni pobegnile v Rim in se bodo počasi usuli SMS-i?
No če še spite potem vam skuham kavico da se boste lažje zbudile user posted image .
Jaz sem danes sanjala da so mi sprožili porod. Sem zjutraj najprej pobožala trebuh in preverila če je še na svojem mestu user posted image .
No ampak pri meni vse po starem. Trebuh je tam, čakam še da se prebivalka zbudi in pokaže da je tudi ona še tam in da je vse ok user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
16.11.2007 7:53:33   
rozika12
Dobro jutro scubadiver.
Kava je prav pasala.

A se mi vseeno oči zapirajo. Sem imela nočne žurke in bom šla izgubljeno nadoknaditi.

Malo tudi škilim k opisom porodnišnic, a bolj malo o LJ.

Nič, lahko noč.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
16.11.2007 8:38:41   
Oranža
Dobro jutro user posted image
Hvala za kavico, res paše po neprespani noči, sem bla 3x na wc-ju, pa še bolel me je ko user posted image , tko ko da bom menstro fasala, no pol se je pa proti jutru umirilo, sam kaj ko je blo treba vstat pa tamalga v vrtec pelat.
Mamathea jest mam od canestena oboje, kremo in tabletke, pa so rekli da s kremco se je treba 2x na dan mazat, če pa ne jemlješ tabletk, je pa fino da si kremo stisneš v nožnico čim globje, ker je dejansko tam problem - je to rekla v lekarni.
Špelka upam da je s tabo vse ok in da se ti je vse skupi umirilo, če pa si v P. pa srečnouser posted image .
Punce povejte, a je morda katera poskusila nardit tisto hladno torto user posted image z mascarponejem namesto s skutouser posted image  Kaj mislite a bi blo za poskusit?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
16.11.2007 8:41:10   
TANTRA
Dobro jutro, novemberske borke,....user posted image

da se malo javim, zdaj ko je časa za rr bolj malo...za sledit vam absolutno premalo..
Vidim, da se dogaja in počasi boste vse dobile svoje ljube bebike...Potem pa bomo čvekale med novemberkami levinjami, kolikor bo časa....
Čestitke vsem novim mamicam, preostalim pa želim čim hitrejši in lažji porod....
Sicer pa če sodim po sebi...bilo je hudo, hudo po cr....vendar ob mojem ljubljenem Lukcu pozabim na vse hudo...
Zato punce, ko boste poljubčkale svoje bitjece bo vse poplačano.....Držim pesti, da kmalu vse pridete na vrsto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
16.11.2007 8:53:14   
Tanayya29
Sicer pa če sodim po sebi...bilo je hudo, hudo po cr....vendar ob mojem ljubljenem Lukcu pozabim na vse hudo...

tantra ja CR,je kar naporen...kako se kaj počutiš sedaj?jaz sem 10 dan po cr še vedno full utrujena,hgm mi sicer raste,pritisk mi je padel.
Sicer pa kmalu pozabiš ja.
dobro,da je Taj priden in spi,pa mož mi fulll pomaga oz.jaz skoraj nič ne delam,no danes sem cunje obesla,nekaj moram...

lep dan vsem novembrkam

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
16.11.2007 9:01:40   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavice, jaz sem jo že spila (bianko). user posted image
Spala sem super, šla enkrat na WC, sem pa tudi jaz včeraj zvečer imela neke bolečine, predvsem v križu, no pol se je umirilo.

Špelka, držim pesti, da je vse ok, da se je izcedek umiril. user posted image
Ajtak, zelo dobra ideja, iz česa se pa naredi? Jaz ponavadi okraskov ne delam, delam pa sama čestitke. Samo letos najbrž ne bo časa. user posted image
Vanja, mislim, da bi bil macsarpone tudi ful dober. user posted image

Če pa katera slučajno rabi kakšne recepte za pecivo, jih je men zadnjič ena kolegica ogromno poslala. Lahko mi pišete na ZS in date el. naslov, pa vam jih pošljem. user posted image

Grem zdaj z eno kolegico na kavo, se pol še kaj javim...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
16.11.2007 9:15:25   
sonchek
dobro jutro...hvala za kavico
..naša noč je bila odlična...očitno jaz vsak drug dan rabim dober spanec user posted image user posted image user posted image ...
No, mi imamo še tri dni, pa se našmuuser posted image očitno nič ne mudi ven..hihihiii
..no zdej bi se pa že lohk kej zmigala, k mam pa tud jaz že počas dost...
..ampak dons brca k za stavo, tko da mu je očitno še kr luštno...

..vidim da nič novega...nobena odšla v rim...user posted image user posted image user posted image

Špelka javi se, če si doma!!!! al začnemo stiskat pesti za čim lažjo pot v rim!!!?
Kanarka..zate so pesti že stisnjene...user posted image user posted image user posted image

Ajtak..kako pa se naredi tole..a iz Das mase??? fulll luštni okraski!!!!

no, zdej pa grem pod tuš...pri nas se že full sonček kaže tako da bo čas tudi za kakšen sprehod...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
16.11.2007 9:22:46   
naraščaj
Jutro, hvala za kavico, jaz jo grem zele k maci spit. Ja še vedno sem doma.

Spala zelo, zelo slabo. Nonstop WC, pa nos mi je nagajal, pa grlo me je hotlo mal bolet, sicer je bolš.

No pol kaj več napišem,

Kanarka vso srečo danes

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
16.11.2007 9:28:30   
scubadiver
Takole, pa imamo poleg Kanarke še eno kandidatko v Rimu danes...

Manca pošilja SMS:

Danes bo skočila ven, jupiii. Sem v porodnisnici, ko bo zunaj ti pa javim, LP Manca

Dragi punce, Kanarka in Manca, držim pesti in mislim na vaju, da bi šlo le čim hitreje user posted image  Bosta že danes stiskali k sebi vajini princeski. Sem vama kr mal fouš, priznam user posted image . Držita se!!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
16.11.2007 9:55:02   
Anonimen
Dobro jutro, pa se nekaj le dogaja.
Rozika zanima te Lj porodnišnica. Jaz sem rodila sama brezuser posted image , ker je moral doma čuvati ostale otroke, vendar, ko sem rodila je lahko prišel k meni v porodno in bil z mano dokler me niso odpeljali na oddelek. Na oddelku so obiski od 15-18, ker z večerjo raje kot ne prehitevajo in je že pred 18. Verjemi da 3 ure obiskov so več kot dovolj, ker se mora tudi mamica malo odpočit. Sama sem 2x odpovedala obiske, tisti dan ko sem rodila in tisti dan , ko je bil pod lučko. So obiski prišli sedaj ko sem doma. Pred leti 12-10 let nazaj so bili obiski od 10-12 in 15-18 pa je bilo prehudo, vsaj zame. Otroke prve 2 dni previjajo sestre, potem pa začneš sama. Če kaj potrebuješ, rade volje pomagajo. Hrana je kar vredu, glede na toda jo kuhajo v veliki kuhinji.
Če te še kaj zanima vprašaj

čav , letim se je zbudu

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.11.2007 10:32:10   
tintin
Hojla punce,
da se malo javim.
Za vse, ki so v  Rimu - držim pesti.
Za vse nove mamice - Čestitke!!
No, kot pravijo že ostale: ko dobiš bebico je kar biznis skoz in skoz, meni dnevi kar bežijo. Dvakrat se obrnem in je nov dan....
Vasja je priden, od nedelje do včeraj zjutraj je pridobil 150g, kar je super (samo dojim).Spimo relativno okej...zaspi okoli polnoči ali pol enih...nato imamo budnico okoli pol petih (dojenje, previjanje), nato pa šele ob pol devetih. Čez dan je buden cca od enih do štirih popoldan. Je pa res velik fant in temu posledično tudi zahtevenuser posted image
Držim pesti za Manco: ker je v isti situaciji, kot sem bila jaz 8 dni nazaj...user posted image
Nayya: dobrodošla doma, me veseli, da so te izpustili. Upam, da se lepo štimate in da se z bebicami kaj dobimo, ko bodo malo zrastli.
Mi se bomo v torek že kopali (popek je že skoraj ok).
Toliko od mene! Držite se in se še kaj javim. Sicer sem po porodu okej, se vidi, da je bilo nekomplicirano...tisti en šiv me nič ne boli, železo sem imela že po porodu takoj 120, matra me samo utrujenost od stalnega tempa.
LP
vsem!
tintin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.11.2007 10:35:55   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image KONČNO PA SE JE ŠE PRI NAS (novemberkah, da ne bo pomote, pri meni še vse mirujeuser posted image )
ZAČELOuser posted image user posted image user posted image !

PRIHAJAMO, MAMICE KJE STE:
user posted image

Scubadiver, kakšno je poročilo za včeraj, ko smo bili 15-egauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.11.2007 10:39:05   
naraščaj
No, pa se je le začelo počas premikat,
user posted image
Manca in Kanarka držim pesti za uspešen porod. Upam, da ustavi še kmal pri men in Bariki user posted image user posted image user posted image

Jaz sem nazaj iz kofeta (kapucina). Danes je moj user posted image  doma, si je zaželel mal fraj, sicer pa je to isto kot, da je na šihtu, saj mu telefon nonstop zvoni, stranke pač ne morjo vedet, da je fraj.
In ker to noben ni vedel, so bli vsi, ki so tiralico izdali za mano bli presenečeni, ko se je on javlal na telefon.

Punce kak si kaj pomagate pri zamašenem nosu. Men se ponoč že meša, ker me tok nervira, kr nonstop bi se smrkala, pa ne gre, pol me peče, ker mam vse izsušeno. Pa vlage mam dovol, tak, da to ni krivo. Ponoč ne kurimo, čez dan pa velik zračim. Pa še na radiatorju mam vlažilc. Upam, da se po porodu to umiri. Pol pa še obiski WCja, tak da moje spanje je za en drek. Pa ti rečejo zaj se naspi user posted image . Le kako???

Pr men je še vedno prisoten rjvakast izcedek, sicer manj. user posted image  se pa je ful umiril, že včeraj, dans pa lih tok, da je pozdravo. user posted image  Mi je tok čudn, ker je prej vedno tok razgrajal.

Moja seminarska, ki sem jo včeraj poslala je vredu user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela, tako, da me čaka sam še zagovor, ko bom lahko. >So mi šli ful na roko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.11.2007 10:45:29   
Špelka
Halou!

Evo - se javljam... Spet sem doma. user posted image  Celo noč sem hodila na WC in vsakič je bilo na toaletnem papirju mal rozaste sluzi. No, danes zjutraj sem šla na tisti CTG v P. Po Uz pregledu je Gin. izjavil, da naj mi za ta vikend še bo in me poslal domov, CTG in pregled mam ponovno v ponedeljek zjutraj. user posted image  Tko da se bom mal urinla v naš seznam drugi teden! user posted image  Izcedek se je za enkrat ustavil. Punce - hvala, k ste mislile name!

Za katere je dons treba stisnit pesti? Za Kanarko in Manco kajne? Evo, moje so že stisnjene: user posted image user posted image user posted image ! Držta se punci in hiter porod vama želim!

Jest bom mela pa tale vikend bolj počivaški - se morva z user posted image  prpravt na veliki dogodek! Tko da grem kr začet - peglat kavč, namreč! user posted image
Se beremo! Čao

Aja, še verjetno zadnja slikica mojga trebuščka pri doponjenem 38. tednu:

user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 16.11.2007 10:52:27 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.11.2007 10:50:01   
Oranža
Kanarka&Manca držita se, upoam da bo kmalu minilo in da se boste kmalu cartali z user posted image . Tintin 3x hura za dojenje, tako je prav, čim dlje vztrajajuser posted image  A katera kej ve kaj je s Špelko??
Naraščaj ful si pridna, čestitke za seminarsko, js bi mogla dipl. pisat pa se mi ne da....mah bo žeuser posted image
No js se morm mal pohvalit, glede na neprespano noč, štrudl že iz pečice diši, ješprenček se kuha, napol neki malega sem že pospravla, zdej pa še prah, pa sesanje, pa pomijem po tleh, pa mogoče še kopalnico podrgnem, če pa ne, je pa jutri nov danuser posted image user posted image user posted image .

No pol pa mal na sončkauser posted image  Se beremo...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.11.2007 10:52:29   
Oranža
No Špelka pa si mi kar sama odgovorila, super, boš pač šla mal prek vrste, Držim pesti, da boš v pon. če ne že prej pestkala svojega user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.11.2007 10:56:38   
Mamathea
Dobro jutro oz. že bolj dober dan

Tista hladna tortica, katere recept sem prispevala je z Mascarponejem še bolj odlična in seveda tudi bolj pestra, sem že poskušala in je bila res za spoznanje še boljša, kot s skuto. Ampak ker se moram paziti zaradi preveč kg, se Mascarponeju izogibamuser posted image , pa tako rada ga imam, sam si raj privoščim nemastno skutouser posted image . Pa bo že, ko bojo kg malo usahnili bom tudi jaz spet nazaj na "polnomastni" dietiuser posted image user posted image user posted image .
Ponoči sem pa jaz začuda kr dobor spala, mal me je matralo lulanje, ker sem vsake tolk časa letela na wc, drugače je blo pa ok.
Pa zjutraj je bebica čist nekak obmirovala, me kr mal skrbi, sej tu in tam je čutiti kak gib, amapk to ni nič napram prejšnjim dnevom, pa mal me trebuh boli, ne vem, verjetn se je bebica v nek čuden položaj spravla, ker me kr od zunaj koža peče. Pa bo že boljše, če pa bo še neki časa tak mir v trebuščku me bo ša res že orng skrbelo in pol bom pač klicala v P.
Glede suhega noska in problemov z zaprtim nosom in težkim dihanjem ponoči jaz priporočam Sterimar tekočino, ki je v taki posebni pumpici in se jo vbrizga v nosnico in je res super, navlaži nosno sluznico, pa še čisto naravna je, ker je iz morske vode. Se kupi v lekarni in meni zelo, zelo ustreza.
Nč novemberke drage stiskma pesti za vse, ki rojevate, za vse, ki ste z eno nogo že v Rimu in za vse, ki boste tja še šle. Js pa  grem mal delat, pomit po tleh...Lepo se imejte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.11.2007 11:06:07   
scubadiver
Manca se javlja s SMS-om:

Sem v tanajbol nobl porodni, moz ima migreno in doma pociva. Klistir je ze za mano, mehur predrt. Imam svoje+umetne popadke. LP Manca

Manca dihaj dihaj user posted image , me pa držimo pestke a ne punce?

Špelka a tkole se misliš ti rint mimo vrste? Ne vem če te bomo spustile user posted image . Uživaj še zadnji vikend v dvoje user posted image

Tud moja user posted image  je danes ful bolj mirna kot prešnje dni. Komaj kaj je opozorila nase... Verjetno vsem zares zmankuje prostora in so zato bolj mirni?

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.11.2007 11:06:31   
rozika12
Naraščaj, si pa pridna. Bravo. user posted image user posted image . Jaz sem tudi pri ta prvi user posted image  opravila vse izpite in iz enega predmeta diplomirala, ta drugega sem pa čez pol leta.
Je kar naporno. A, nimaš kaj.

Sliva hvala. Saj ne da bi si želela obiskov. Jaz tudi pri ta drugi punci nobenega razen moža in mame nisem spustila (mi ni bilo do obiskov, ker si res zj....), ampak, mi je bilo fino, da je lahko mož 2x prišel. Zdaj pa ne, škoda. Zato me je zanimalo, če moža spustijo k tebi?

Danes kar nekaj prestavljam komode in  in , na ja gnezdenje se je začelo.

VSEM potnicam seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.11.2007 11:09:49   
Špelka
Uvau, Manca - tole se pa sliši obetavno! user posted image  Sej boš kmal fertik, boš vidla! 

Scubi - jest nima nč pr tem - se boste mogle z mojim user posted image  zment. Kaj jest morem, če hoče ven!? user posted image user posted image user posted image

Rozi - a pa ti misliš, da je prestavljanje komod zdej pametno? Jest ne vem, no, če so prou težke rajš prepusti to delo nekomu drugemu.... user posted image

No, zdej pa res grem...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?