naraščaj
|
No, pa se je le začelo počas premikat, Manca in Kanarka držim pesti za uspešen porod. Upam, da ustavi še kmal pri men in Bariki Jaz sem nazaj iz kofeta (kapucina). Danes je moj doma, si je zaželel mal fraj, sicer pa je to isto kot, da je na šihtu, saj mu telefon nonstop zvoni, stranke pač ne morjo vedet, da je fraj. In ker to noben ni vedel, so bli vsi, ki so tiralico izdali za mano bli presenečeni, ko se je on javlal na telefon. Punce kak si kaj pomagate pri zamašenem nosu. Men se ponoč že meša, ker me tok nervira, kr nonstop bi se smrkala, pa ne gre, pol me peče, ker mam vse izsušeno. Pa vlage mam dovol, tak, da to ni krivo. Ponoč ne kurimo, čez dan pa velik zračim. Pa še na radiatorju mam vlažilc. Upam, da se po porodu to umiri. Pol pa še obiski WCja, tak da moje spanje je za en drek. Pa ti rečejo zaj se naspi . Le kako??? Pr men je še vedno prisoten rjvakast izcedek, sicer manj. se pa je ful umiril, že včeraj, dans pa lih tok, da je pozdravo. Mi je tok čudn, ker je prej vedno tok razgrajal. Moja seminarska, ki sem jo včeraj poslala je vredu . Sem ful vesela, tako, da me čaka sam še zagovor, ko bom lahko. >So mi šli ful na roko.
|