Mamathea -> RE: Novemberke-2.del (18.10.2007 20:53:59)
|
Dober večer No pri nas je možek ravnokar zač sestavljati posteljico, ki sva jo popoldne dobila po pošti, pa še nekaj malenkosti, kot sem že prej opisovala. Je pa striček, ki dela pri podjetju Sonček izjemno prijazen in uredi res vse, kar potrebujemo za dojenčka, pa še po pošti pošlje iz Kranja tako, da ni nobenega problema. Vsi izdelke sem naročila preko interneta in sem jih tudi zelo hitro dobila. Skratka imam zelo dobro izkušnjo in bom pri Sončku še naprej veselo nakupovala. Drugače pa me hoče nekaj grlo bolet, pa sem si ravnokar skuhala čaj, potem pa grem mal pred Tv, pa komaj čakam, da moj možek sestavi "kinderpet", res zgleda lep, bele barve, kakor tudi vso ostalo pohištvo v otroški sobici. Ko bo vse do konca urejeno bom pa "pripopala" kakšno slikco, ampak bo treba še kr nekaj časa počakat, saj je sedaj šele vse na polovici. Še vedno držim pestke, za vse, ki so jih potrebni in upam na najboljše. Lep, nepozaben ver vam želim, pa super spanje, brez prevelikih naporov na Wc-ju.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|