Mamathea -> RE: Novemberke-2.del (23.10.2007 17:46:26)
|
Dober dan oz. od mene dobro jutro Sem se mal vlegla na kavč, da bi si spočila in glej ga zlomka me je zmanjaklo za dobro urco in pol. Ne morem verjet, pred nosečnostjo nikoli, ampak res nikoli nisem spala popolodne, zdaj pa vedno več. Jah kaj čemo, tako pač to je. Telo potrebuje svoj počitek in treba mu ga je dati. Glede rožic, sem pa tudi jaz bolj "lesena" in mi skoraj vsaka crkne, izjema je ena dracena, ki mi raste že 7 let in je že "orng" velika. Jah kaj moremo, vsi pač nismo za vse. Je pa pri nas doma podobna situaciji kot pri "scubadiver", saj naš maček "poje" vse rožce, vključno s kaktusi, še kaktusa "taščin sedež", ki je res zelo oster in špičast se je lotil, tako da imamo sedaj okenske police, na katerih počiva on kar prazne. Še vedno držim pesti, če se še katera od "novembrk" matra na porodni mizi in upam, da nas nekaj pa le še zdrži zares do novembra. No js grem tudi danes zvečer v kino z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]. Lepo se imejte, pa ostanite še 2v1.
|
|
|
|