naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Dobro jutro! Vanja, ne mi tega delat, mam se prevec hormonov v sebi za takele pesmice, sem se tako zjokala, da se dobro da je sel moz v trgovino ker bi verjetno mislil, da sem nora. Kim, vse najboljse! Mama 11, a vi greste danes ze na sprehod? Nam so rekli, da mormo bit stari 3 tedne tako da gremo naslednjo soboto in samo upam lahko na tako vreme!! Zdaj smo zunaj le po par min. in se navajamo. (slikce so v mojem albumu). Klistir- ne bit razocarane ce ga sploh ne bo! V celjski ga dajo ocitno bolj redko saj ga Barika in jaz nisva dobili, za narascaj pa nisem ziher. Vem pa, da ga ni dobila tudi nobena od mojih cimer in se vsaj za ene 2. Pa brijejo tud ne vec. (mene so sam na tistem delu kjer sem bila rezana- vecine se to ne). Uzivajte na soncku! Ja jaz sem dobla klistir, saj je moja g vprašala če ga elim pa sem z veseljem rekla zanj, saj tiste 4dni prej v P ni šlo nsjboljš J e blo pravo olajšanje in še plac se je naredil. Brili pA Mene tut niso, sem se sam preden sem šla v P. Ja kar se pa pesmice tiče, ful je lepa, jo bo treba sprintat, da ne pozabimo kaj imamo. gruška, ti kr zavidam glede spanaj, no sicer mojq taja je stara komi 9dni, še ma čas, je pa drugač tut vseen zlo pridna. čestitke za 1m obe,ma scuba in sonchek dobrodošli doma in veliko užitkov Za vas tri zamudnice pa držim peti, da vam čimprej rata. Pa jejte zdaj sadje, ker mense že rola ko sam pomislim nanj. Pa čokolado s celimi lešniki bi, ..... Saj drugač jem bolj kot ne vse temu dvojemu se pa izogibam. kile letijo dol ko z,ešane, tak, da se zarad tega ne sekirat, men je ostal še sam 3-4kg in jih je vsak dan manj. Upam, da bo šlo tak naprej, da se nisem prehitr pohvalila. Dč punce dršte se
|