|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
23.11.2007 7:33:55   
nicolina
Scuba, hvala za kavico in piškotek. user posted image

Jaz tudi več nisem mogla spat, skos sem se premetavla in tako me čudno vse boli, najbolj me špika v križu.
Scuba, dobro opravi pregled user posted image . A veš, da greva tudi z mojim danes uredit še očetovstvo na CSD, sva kar neki  odlašala. Moj tudi pravi, da mora še premislit, če bo priznal user posted image  Ah, ti moški.

Naraščajevi, upam da že cartate. user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
23.11.2007 8:03:48   
Anonimen
Dobro jutro, hvala za kavico ,prav paše po neprespani noči. Danes je za spremembo spal pa jaz nisem. Da nima polna luna prstov vmeSuser posted image  No, jaz sem strelkapa je čist ok. Pri nas ko nas je 8, pa sama različna znamenja pa gremo še kar skupuser posted image . Verjetno vas zanima zakaj 8? Jaz, mož, njegova otroka iz prvega zakona in najini skupni 4. Včasih je za znoret, pa se umaknem pa je. Je bolš kot pa da explodiram, k pol je pauser posted image .

Čestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image
Glede jokavosti 3 dan po porodu. Mene je zmeraj usekal pri vseh4, ampak se je treba z jokat pol je pa boljš. Pa smocimele s cimrami debato o temu pa je sestra not uletela, pa je rekla da to pa ne drži, ampak pri nas je pri vseh treh ki smo v sobi ležale. Mine hitro.user posted image

NARAŠČAJ UPAM, DA SI ŽE MAMICA

Scubadiver dobro opravi

čav, se beremo

(odgovor članu nicolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
23.11.2007 8:27:23   
Bety upa
Pozdravljene!
Prvo, čestitam novim mamicam in drugim želim miren in hiter porod.user posted image

Če katera želi po porodu prodati Angel s. se priporočam. Oglasite se na ZS.

Pa, srečno punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
23.11.2007 8:41:06   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro še od mene, spala sem za en kuruser posted image !
Pa še sanjala sem dve taki ženski user posted image user posted image , ki bi si ju v življenju želela zadnji videtuser posted image  (še bolj je to zanimivo, da imata obe z isto črko ime, med seboj pa se ne poznata), res ne vem kje sem ju najdla in to skupajuser posted image ?!
Ob pol osmih me pa od kolegice mama vrže iz pojstle (s telefonom), klicala je pa svojo sestro na Štajersko, dobila pa mene na Gorenjsko user posted image ?! Kaj naj to vse pomeniuser posted image ? LUNA?

Scubadiver hvala za kavo in piškotek; mljask, mljask, sem bla kuj lačna!

Aja pa še to, spet ena, če lahko rečem " vraža", baje nimaš teka za jest dva dni pred porodomuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
23.11.2007 8:58:18   
Oranža
Dobro jutro user posted image  in vsi ostali.
Scuba hvala za kavico in piškotek. Je prav pasalo. No js sem tud za en kuser posted image  spala, me vse boli, pa lulalt non stop hodim pa še sinusi me bašejo.....
Naraščajevi upam da ste že v 3 in se imate skrajno lepouser posted image .
Debeluška js sm slišala pa glih kontra k ti, da maš takrat povečan apetit...no pa če bi to držalo pol bi jest mogla že davno rodit, ker imam povečan apetit, ha ha ha user posted image user posted image . Mi je pa bolj logično da ga nimaš.
Ej a maš že vse pripravljeno? Sej bo...mi smo vsi s tabo in bomo navijali za vasuser posted image user posted image .
Kje pa je Sonchek, a je mogoče šla v P. - jo je morda Šakal iz tira vrgeluser posted image user posted image
Scuba user posted image  držim pesti za pregled. Jest mam tud dons, pa ne vem a mi bo vaginalno tud naredila al sam ctg??

Rozika a ti si ready al kaj? Kr prehitet me misliš, aj aj aj user posted image . Priklopljena sem pa tuki gor zato skoz, ker mam tko naštelano da k prižgem kompjuter se mi vse automatsko zaštarta in to je to.

Zdej pa še pozajtrkujem, pa še eno kavico popijem, mal pospravim pol pa pod tuš pa gasa v Lj na pregled.

Držim pesti za vse rimljanke in tiste k še ne gremo v rim.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
23.11.2007 9:03:18   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Čeprav moj pravi da še ni siguren da bo priznal user posted image . Pravi da mu je sumljivo da ga to "silim" že pred porodom in me sprašuje če se bojim da bo otrok črn. Seveda vse samo v hecu da ne bo katera resno vzela. 

ha ha ha user posted image user posted image user posted image  ej sej to (če bi bil črn), je sam znak da ste ga ponoči v temi nardil, aneuser posted image user posted image user posted image .
je pa fino to prej uredi, da pol ne letaš okol.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2731
23.11.2007 9:43:50   
Mamathea
Pozdravljene

Čestitke vsem novim mamicam in vse, ki ste dale slikce (Hruška...) imate super otročke.user posted image user posted image user posted image . Krasno.
Vsem, ki ste na pregledih močno stiskam pesti in upam, da dobro opravite. Jaz imam pregled šele v ponedljek, točno na rok. Bomo videli, kako in kaj, mislim pa, da z mojo udeležbo na pikniku čez vikend nič ne bo, saj se prav nič ne dogaja.
Moj včerajšnji "babji" večer je super uspel, gledale pa smo Sedem dni skomin, z Benom Stillerjem, ki se poroči z eno "neznanko" in potem mu ta dela probleme, honeymoon je popolna katatsrofa, skratka pač še ena američka romantična komedija. Je blo pa fajn, mal se nasmejat in bit v super ženski družbi. Seveda smo ble tud na pizzi in pijački... Res je pasalo.
Zdaj so tudi mene začei ful "napadati" s telefonskimi klici in me preverjati, če sem še tukaj... To je res kr pritisk in ni najbolj fajn, ampak bomo tud to preživeli.
Sem se pa določila, da bom za vikend ful hodila po štengah gor in dol.... pa mogoče se še maluser posted image user posted image user posted image lotimo in potem bo detece morda le pripravljeno pokukati na svet.
Vsem čakajočim mamicam želim čimveč potroljenja in veselih uric.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
23.11.2007 9:53:05   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Naraščajevi, upam da že cartate. user posted image user posted image

Se pridružujem upanju, ker to je pa že prava kalvarija, kako dolgo naraščajka čaka na user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Aja pa še to, spet ena, če lahko rečem " vraža", baje nimaš teka za jest dva dni pred porodomuser posted image user posted image user posted image ?

Pri men to glih ni držal. Sem imela kar fino večerjo pred porodom, ki pa je do poroda seveda šla vsa iz mene. Sam mi pa pol po porodu kakšen teden ni nič pasal jest. Na žćalost se mi je doma tek povrnil, tako da kar stagniram s temi kilami...

Pa en lep dan želim vsem skupaj user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
23.11.2007 9:55:25   
nicolina
Evo, jaz sem že tudi drugič pokonc. user posted image  Sem šla malo nazaj spat.
Se bom šla zdej oblečt, pa greva z user posted image  na CSD.

Mammathea, drugač je pa to dobra ideja z user posted image user posted image user posted image , samo moram še mojga nekako prepričat. Pa kaj je s temi moškimiim,mojga je tolk strah. Pa sem rekla, zdej se nimaš več kaj bat, samo še prej bom šla lahko rodit. user posted image  A mate vi tudi take probleme?

Če ne drugo, mi ostane še hoja po stopnicah...user posted image
Se beremo...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
23.11.2007 10:29:01   
sonchek
Dobro jutro..hvala za kavico...
mi smo dons spal bl na pol..pomoje je tale luna kriva...zato sem pa kr mal povlekla...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Kje pa je Sonchek, a je mogoče šla v P. - jo je morda Šakal iz tira vrgeluser posted image user posted image

ne še..greva čez kakšno urco na pregled...jojjjj zdej počas sem pa res že mal sita tega...upam, da bo luna kej pospešila zadevo..hihiiiii

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
A vas tudi tko boli od pregleda? Pa sam pregled me ne boli ko preverja odprtost in dolžino MV, ampak pol pa...

Skuba..upam, da tokrat pregled mine brez bolečin...mene nič en boli po pregledu....držim pesti, da kaj pozitivnega povejo...user posted image user posted image user posted image

Naraščaj pa upam da že crklja svojega user posted image !!! če ne pa dihamo s tabo....zdej končno bo nekaj...

No grem počas pod tuš, pa mojga počakam da pride iz službe pa gas...

Imam občutek da se kmalu vrnem..user posted image user posted image user posted image ...

Lep dan..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.11.2007 10:47:29   
Anonimen
SONCHEK DOBR OPRAVI, ČE TE NOTRI OBRDŽIJO PA SPOROČI, TISTE 2 CM STA MI MAL SUMLJIVAuser posted image

sem pa mislila, da si že šla

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.11.2007 10:48:53   
Anonimen
Rozika kje si? Si mi tudi sumljiva

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.11.2007 11:00:17   
Mamathea
Soncehk držimo pesti, da se bo vse dobro končalo na pregledu. Za Scubadiver prav tako, sej mogoče bo pa katera od vaju danes že rešena trebuščka.
Nicolina glede user posted image user posted image user posted image imamo pa tudi pri nas kr probleme, sej se user posted image zelo boji, da bi blo kaj narobe... Pa bolj ko pravim, da ni sile, da nima več kaj it narobe, bolj ga je strah. No ja, sej ne da ga ne razumem, sam vsseno bi blo že zelo fajn spoznati bebico čimprej. Sicer pa kot praviš, hoja po stopnicah nam še vedno ostane. Jaz sem danes že šla enih 5x gor in dol po 17 stopnicah, sam to še ni dovolj. Najraj bi šla na obisk, k prijateljici, ki živi v 6. nadstropju in bi peš gor pa dol hodila, mogoče bi pa to kaj pomagalo. Sicer pa so pred nami še zamudnice, ki še vedno čakajo, zato držimo pesti zanje in jim dejmo prednost.
Lep pozdravček.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.11.2007 11:04:05   
rozika12
Dobro jutro.
Hvala za kavo, piškotek in nekaj branja....

Spala sem grozno user posted image . Punci v šolo jaz pa nazaj. Vse OK. Dete je bolj mirno. Nekaj me srbi, zgleda da je rahlo vnetje.

Scuba je že šla. No, dobro opravi. 

Vanja, jaz sem se nekako na te tri dni programirala: mož ni na terenu, varstvo je blizu in prišli so strelci (ma kakšne neumnostiuser posted image , a kaj čmo).

Mamathea user posted image .

Nicolina, uporabi vse svoje nosečniške čare, takih oblin en čas ne bo gleda luser posted image .

Sonchek, pa si le počakala. Dobro opravi tudi ti.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.11.2007 11:12:23   
naraščaj
..........................in naraščajevi cartamouser posted image user posted image user posted image

Ob 3:19 sva z mamico povila Tajo, ki je tehtala 3670g in je dolga 51 cm.

Sam porod je bil brez zapletov mogoče le nekoliko dolg.

Vse ostale podrobnosti sledijo oz. odgovarjam na vprašanja.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.11.2007 11:23:58   
lorch
Družina Naraščaj: čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede na to, kako priden je očka naraščaj kar se tiče obveščanjauser posted image , upam, da bo kmalu prilepil gor tudi kako sliko svoje Taje.user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.11.2007 11:25:05   
Mamathea
Iskrene čestitke očiju in mamici Narščaj za zelo krepko deklico. Kako se pa kaj počuti mamica? Koliko časa pa je trajal celoten porod?
Upajmo, da se očka vredu držiš in da si super vesel za hčerkico Tajo, zelo lepo ime sta izbrala. Res iskrene čestitke. Pa je bilo naše držanje pesti le uspešno.user posted image user posted image user posted image .
Fino se pocartajte, mamico in Tajo lepo pozdravi in iskrene čestitke iz vsega srca še enkrat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.11.2007 11:42:29   
sonchek
NO PA SEM DOČAKALA ŠE NOVICE:

NARAŠČAJEVI!!!! Iskrene čestite...ob rojstvu male Taje!!!!!

no pa je končno prišla..in sam da je vse uredu z mamico in princesko!!!

Lepo jih pozdravi in srečno...

no, zdej pa tudi jaz morm it...user posted image user posted image user posted image
..se beremo ko pridem nazaj...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.11.2007 11:43:21   
Tanayya29
oooo iskrene čestitke družinica!user posted image user posted image user posted image
ma sem vesela ,da ste končno odrešeni čakanja,in da je vse za vamiuser posted image .
Zelo lepo ime,imamo sedaj dve Taji,in našega Taja.user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.11.2007 11:45:56   
DEBELUŠKA30
ISKRENE ČESTITKE ZA NARAŠČAJEVE:
jupi sem že tu:
user posted image

Punce, zgleda da bo jutrišnja luna res "ta prava", jaz sem zvedla za dve, ki sta danes zjutraj pristali v porodnišnici (eni je voda odtekla, druga je pa imela celo noč popadke).
Tko da GREMO....

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.11.2007 11:55:04   
Mamathea
Joj debeluška iz tvojih ust v božja ušesa, zelo, zelo bi bilo fajn, ko bi nas ta polna luna res mal psopešila. Sej bo, vse ob svojem času.
Kaj pa je s Scubadiver, je še ni nazaj iz pregleda, jah mogoče je pa šla pripravljat teren v lj porodnišnico za vse nas, ki ji bomo sledile. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.11.2007 12:45:06   
nemrak
user posted image user posted image ,
 očka naraščaj, prosim javi mi tel. od mami naraščaj!!!!
Lahko na ZS!!!!

ISKRENE ČESTITKE!!!!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.11.2007 13:19:46   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Joj debeluška iz tvojih ust v božja ušesa, zelo, zelo bi bilo fajn, ko bi nas ta polna luna res mal psopešila. Sej bo, vse ob svojem času.
Kaj pa je s Scubadiver, je še ni nazaj iz pregleda, jah mogoče je pa šla pripravljat teren v lj porodnišnico za vse nas, ki ji bomo sledile. user posted image user posted image user posted image

Nima Scuba te sreče da bi pripravljala teren user posted image . Pregled je bil kratek in nič novega ker mojega G. ni bilo. MI je rekel v sredo da ni siguren da bo danes tam, ampak da naj kar vseeno pridem. So mi naredili CTG, ki je bil enkrat za spremembo prav šolski, vsaj tko so komentirali. POtem pa sva se s sestro odločili da glede na to, da me je ginekološko gledal v sredo, da nekako ni potrebe da bi me zdej en x G. spet pogledal. jaz sem se seveda takoj strinjala in pobegnila ven iz P. preden bi se premislili user posted image . Po pregledu sem šla še malo naokoli ker sem imela vmes čas. Sem šla v city park kupit malinov čaj ker mi ga je zmanjkalo. In pravi prodajalka: vi pa že odštevate a ne? Kolk še? Kak mesec? pa se začnem smejat in ji povem da sem imela včeraj rok, pa je ratala kar bleda in je rekla da ona pa ne bi upala hodit okol. Ja kaj a zdej nej bom pa 24 ur samo doma?
Potem sva šla pa z mojim na CSD in je le priznal tole našo pupo. MOgoče bo pa zdej prišla ven, je samo še na očka čakala. Je blo pa tud smešno ko smo delali zapisnik. Pa pravi un stric: predvideni datum poroda? In jaz izstrelim 22.11 torej včeraj. In se je spet prav ustrašil da bom kar tam rodila. Je začel kar jecati. Potem je pa dal v zapisnik današnji datum, ker kao za nazaj ne sme dat? Mogoče sva z mojim res predolgo odlašala tole user posted image

Čestitke Naraščajevi da ste končno dočakali svojo princesko user posted image user posted image user posted image

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.11.2007 13:33:08   
Anonimen
user posted image

ČESTITKE ZA TAJO NARAŠČAJEVI, DA BI BILO VAM SKOZI LEPO

(odgovor članu naraščaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
23.11.2007 13:36:34   
nicolina
Oooo, čestitke Naraščajevim za Tajo
user posted image

Podrobnosti pa še sledijo od mamice. user posted image

Scuba, midva sva tudi uredila glede očetovtsva, mi je blo pa tudi smešno, me vpraša una tetka: Ja, kdaj pa mate rok? Rečem 29., ona pa a ta mesec, jaz pa ja user posted image . Je kar malo čudno pogledala, sem ji rekla ah, sva kar odlašala. No vglavnem, da je zrihtano.
Debeluška, upam da se tvoje napovedi začenjo uresničevat, če bi polna luna le kako vplivala. user posted image   Sicer pa spustim še katero prej: Scubo ta prvo, Mammatheo, roziko... no pol bi šla pa že jaz. user posted image

Grem zdej jest, je mami skuhala danes zopet za vse, krvavice, zelje in krompir...čist domače kosilo, pol tega itak ne bom smela, zato si bom pa zdej privočla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?