Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 9:50:06
|
|
|
|
mojca*
|
torej, konkretno: ali obstaja kako varčevanje, naložbe....kjer lahko denar prineseš kadarkoli in kolikor koli; mislim na denar, ki se nabira v hranilniku našega , ko se dobi za darilo za roj. dan, praznike,.... ne mislim na naložbeno zavarovanje, to imamo in tja ni možno denar nosit zraven kadar se nam zljubi , zato sprašujem, ali obstaja kaj takega? razen seveda na banko, kjer leži skoraj tako kot bi doma..... in seveda skladov, kamor je treba v enkratnem znesku vložit vsaj 500 oz. 1000 eur. lahko tudi na zs.... hvala vnaprej
|
|
|
|
RE: kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 10:07:32
|
|
|
|
sani1
|
mojca pozanimaj se na banki... Lahko pa daš denar potem tudi na vezano vlogo... Mogoče se najde kakšna bančnica, da ti bo malo bolje svetovala... Bi tudi jaz potrebovala nasvet.. Lep dan!
|
|
|
|
RE: kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 10:27:13
|
|
|
|
SašaR
|
Mi imamo hrčkovo varčevanje od PBS (pošta). Položiš lahko kadarkoli, dvigneš pa po 15. dneh od zadnjega pologa
|
|
RE: kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 10:28:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Evo mi smo ravno napolnili našega nilskega konja - in je bilo not 41€ - položila sem mu na njegov MP sklad.
|
|
|
|
RE: kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 10:31:42
|
|
|
|
žlička
|
mi imamo tole http://www.nlb.si/cgi-bin/nlbweb.exe?doc=853
|
|
RE: kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 10:53:29
|
|
|
|
cmokec
|
Pri vsaki banki lahko odpreš račun za otroka.
|
|
RE: kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 11:17:40
|
|
|
|
tikatoka
|
Na Hypo banki imajo hranilne knjižice za otroke kjer je edini pogoj da imaš gor vsaj 50 evrov, pa položeni denar dvigneš lahko v roku 15 dni. No to so v bistvu slabe strani dobra pa je ta da imajo 3% obresti kar je zelo dobro saj vsak mesec kaj dodatnega zaslužiš, no ravno obogateli ne boste, ampak so to zelo dobre obresti, midva z možem tako varčujeva, in tudi večje zneske dajeva gor, pa se hitro kaj več nabere.
|
|
|
|
RE: kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 11:24:18
|
|
|
|
mojca*
|
paris-london, mi lahko ti prosim kaj več poveš o tem skladu? hvala.
|
|
|
|
RE: kam z denarjem iz "šparovčka"? 18.10.2007 11:25:21
|
|
|
|
mojca*
|
oprosti, london-paris...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2007 14:12:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.