|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SMO BILE PA PRIDNE,APRILKE
8.12.2004 17:27:12   
vicky77
Pozdravljene še enkrat!
Ko sem prebirala post malo nižje,sem videla,da nas je kar precej zato vas prav lepo pozdravljam in vam vsem želim mirno nosečnost ter zdrave pikece!
Če pa je katera iz Domžal in okolice naj se javi,da se dobimo na kakšni kavici in kero rečemo,čaw!

LP,Vicky
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.12.2004 16:21:20   
tiktak
aprilke smo ble pridne julija:)-

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2004 17:00:50   
Abby
Tiste v prejšnji temi so JULIJKE, ker bodo rodile julija in so bile pridne oktobra. APRILKE so pa res bile pridne julija, ampak tisti post nima z njimi nobene zveze, njihovi dojenčki bojo julija 2005 stari že 3 mesece.

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2004 17:23:02   
tiktak
hm..in kaj naj bi narobe napisala?:zmeden2:

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2004 17:42:28   
beba76
Po moje nič...:zmeden:

Res pa je, da smo bile julija zelo pridne, pa pe fajn je blo!:)-:)-:)-:bravo:

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2004 17:43:22   
Lidy
Bi se pa res aprilke lahko dobile in kakšno rekle :bravo: jaz sem za.

Sem pa bila danes na pregledu in naj bi imela tudi UZ pa ni bilo nič z UZ, ker ni bilo moje zdravnice :(( . Tako da smo se stehtal, pa pritisk in srček smo poslušal. Pa nismo bili nič kregani zaradi kilaže :)- .

No ampak naslednji četrtek imamo potem UZ, ker smo že čez 21t in bomo takrat videl ali bo 1cm ali nam zmanka :)- in bo Nina :)- :)- :)- .

Bodoči očka pa je bil čisto razočaran, ker ni danes videl svojo-ga potomca ;) .

pozdravček vsem
Lidy

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?