mi katera zna pomagat? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

ninula -> mi katera zna pomagat? (18.10.2007 7:36:23)

oj pupike,

a mi lahko katera pomaga. Jst mislim kupi voziček jane slalom pro. Moja prjatlca ga ima letnik 2004 in mi je rekla da mi posodi košaro in lupinco. Ma mene zanima če gre gor košara na ta nov model, ka baje je drgačen priklop.
Če katera ve bi ji bila full hvaležna!!!

Lep dan še naprej!!!

soncece24 -> RE: mi katera zna pomagat? (18.10.2007 7:39:28)

Ne gre, žal. Kompatiblen je samo isti letnik - so si lepo naredilitako, da moraš vse novo kupit in da več zaslužijo.

ajtak -> RE: mi katera zna pomagat? (18.10.2007 8:23:58)

no, jaz se nikoli nisem kaj bolj zanimala tako da ne vem... Ampak a ne spremenijo vsako leto samo barv? Ker vem, da je kolegica kupila letnik 2007 imela pa globoko kosaro  letnik 2006 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Razen, ce malo model spremenijo na vsaki 2 leti... A v trgovini ti pa ne znajo povedat (al nocjo)??

Sposodi si lupinico od kolegice, jo nesi v trgovino in probaj- vsaj tako bi jaz naredila!

ajdaN -> RE: mi katera zna pomagat? (18.10.2007 8:48:15)

Ne gre! Letnik 2004 in 2005 sta narejena tako, da za košaro in lupinico rabiš dodatno posebne nastavke.

Novejši letniki imajo pa že samo košaro oz. lupinco narejeno tako, da jo samo "klikneš" na ogrodje vozička.

Tako da je edina varianta, da kupiš še rabljen voziček.

naraščaj -> RE: mi katera zna pomagat? (18.10.2007 9:10:01)

Oj. Letnik 06 in 07 je razlika v barvi, nižje letnice pa tut v nastavkih. sama sem mela podobno situcijo, pa žal ni šlo.

gerilum -> RE: mi katera zna pomagat? (18.10.2007 10:55:21)

Povprašaj če se dobi nastavke za košaro! Mogoče pa lahko samo nastavke kupiš ;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.10.2007 13:53:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ajdaN -> RE: mi katera zna pomagat? (18.10.2007 14:04:47)

IZVIRNO SPOROČILO: bambina
Kaj potem je pri špotnem delu vozička spremenjeno tudi ogrodje? Starejši modeli imajo drugačno ogrodje kot novejši?

Ogrodje je enako - razlika je samo tam, kjer pride tisti lok za katerega se otrok drži. Pri novejših modelih je tista luknja v katero pride lok, tudi nastavek kamor sede košara oz. lupinca.

IZVIRNO SPOROČILO: gerilum
Povprašaj če se dobi nastavke za košaro! Mogoče pa lahko samo nastavke kupiš ;)

Samo nastavki se ne dobijo, ker novi model sploh NIMA nobenih nastavkov - samo luknje v ogrodju vozička.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.10.2007 14:30:14)

ajdaN -> RE: mi katera zna pomagat? (18.10.2007 14:52:02)

Neeeeeeeeeee[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  ne gre! Novo ogrodje nima tistega polkrožnega "hakeljčka", ki ga potegneš nazaj, da natakneš nosilec na ogrodje. Je samo okvir brez tega.

Ne vem če kej štekaš kaj govorim - v glavnem ne gre [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.10.2007 22:09:13)

ajtak -> RE: mi katera zna pomagat? (19.10.2007 9:40:54)

Seveda lahko se vedno isces letnik 2006 ali 07 rabljene kosare po oglasih... tako kosaro namrec otrok vsaj do 6m gotovo preraste tako, da bi se gotovo dalo kaj dobit.

naraščaj -> RE: mi katera zna pomagat? (19.10.2007 12:36:39)

Jaz sem ful iskala globoko košaro - rabljeno, vendar je nisem našla, zato sem pol vzela kr Matrix, k je 2v1. Mam pa še eno jajčko od sestre, če ta res ne bo ok.

fusia -> RE: mi katera zna pomagat? (20.10.2007 21:48:49)

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Ne gre, žal. Kompatiblen je samo isti letnik - so si lepo naredilitako, da moraš vse novo kupit in da več zaslužijo.

No, to je pa res kriza. Mi na Quinniju uporabljamo prastaro košaro na čisto novem vozičku.

Anonimen -> RE: mi katera zna pomagat? (20.10.2007 21:50:00)

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Ti pa znajo dobro računat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Stran: [1]