MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (9.6.2008 9:40:47)
|
Ohoj Bejbe, pri nas nic dobrega. V petek sem bila spet na abraziji. Tokrat ze tretjic v zadnjem letu dni. Sedaj pa zgodba, katere nauk je (ce katera ne bo vsega brala, da vsaj nauk prebere): v slovenskem zdravstvu se potegnite zase najbolj kar se da, ker sicer vas bodo poslali domov. Skratka, od aprila po malem krvavim. Tako, ni veliko, ampak cel cikel pomalem krvavim. Sem poklicala svojo ginekologinjo in mi je tista sestra razlozila, da je to normalno in da naj se ne sekiram. Narocit me seveda ni hotela, ker kao to ni nic hudega. Ker se meni to ni zdelo normalno, sem se narocila k samoplacniskemu ginekologu, kamor sem v torek tudi sla na ultrazvok in placala 70 evrov. Tisti zdravnik, ki je bil po moje precej nestrokoven (gre za dr. Jericevica), je ugotovil, da imam neke kose tkiva v maternici in hudo vnetje, ki bi me moralo ful bolet (pa me ni). Dal mi je ciprobay in ergotyl kapljice, ter da naj tri dni to jemljem in upam, da se bo samo izlocilo. Po treh dneh se seveda ni samo izlocilo in sem sla na kontrolo k svoji ginekologinji (tokrat so me, potem, ko sem jim povedala kaj se mi je zgodilo, sprejeli). Ginekologinja je ugotovila, da imam res nekaj cudnega v maternici in da je najverjetneje mola - rakasta tvorba, ki se (ce je ne zdravimo) ful razraste in povzroci hudo krvavitev in se potem razseje po telesu, obicajno v pljuca. Skoraj me je kap. Se isti dan me je napotila na ginekolosko urgenco, kjer so mi naredili abrazijo in ugotovili, da najbrz le ni tisti grozni rak, bodo pa se histolosko pregledali tkivo, ki so ga ven izbezali. Najbolj sem besna na to, da so me takrat pri ginekologinji odslovili. Potem sem se virozo od Eve fasala in zdaj kapljam s smrkli po stanovanju. V Srbiji je bilo k sreci krasno. Z Igorjem sva se dva dni sprehajala po idilicnem mestu kot dva mlada zaljubljenca in nekje so naju celo zamesali za 18 letnika. Bilo je res krasno. Da niti ne omenim, da sem kupila 10 kg blaga. Upam, da se imate fino. Marija
|
|
|
|