MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (4.11.2007 19:56:47)
|
Bom se jaz moralisticna na temo kje zivimo in koliko denarja imamo. Mi si zivljenja na vasi ne moremo privosciti zaradi Igorjevega dela (dela 9 - 10 ur na dan, Eva gre pa spat ob pol osmih, kar pomeni, da bi bil zaradi voznje z njo namesto 3 ure na dan, 1/2 ure na dan, kar je ful malo. Sluzbe se mu zaenkrat ne splaca zamenjat, ker bo solastnik in za svoje delo ne dobi samo place, ampak tudi gradi nekaj, kar bo mogoce enkrat nekaj vredno). Kar pa se dragih artiklov tice (ruzakov, bundic,...). Mene osebno to ne ogroza. Zato z veseljem pokomentiram Zarjino kuhinjo in ograjo. Oboje mi je namrec vsec in cutim obcutek zadovoljstva ko gledat slike teh stvari. Podobno me navdusi mala Mojca, ko trendovsko koraca mimo njihovega lepega Berlingota in ima za vratom trak za kljuce in zgleda kot iz kaksnega sejma, kjer prodajajo jadrnice in sportne terence. Nic manj nisem vesela, ko zagledam druzinsko sliko Puncicevih na morju v lepi mobilni hiski. Skrajno vsec mi je bila zofa od Zungi, da o Aleksu, ki se je napravil za v dez niti ne govorim. Nobena od teh stvari pa v meni ne povzroci fovsije. Vsak od nas ima lepe in svetle trenutke in teh trenutkov je po moje povsod zadosti. Nobena od nas ne zivi v materinskem domu ali kaj podobno groznega, zato res ne vidim razloga, da bi kdorkoli komurkoli zavidal lepo bundico in pomoje tega Barbs tudi ni mislila. Najbrz se ji je samo zazdelo, da je vse prazno in zalostno in to je najbrz res zaradi jeseni ali kaksnih drugih hormonalnih zapletov. Kot ze 100x ugotovljeno, sreca ni povezana z denarjem, vsaj na nasi stopnji ne, zato je neumno o tem tako razmisljat. Eni imajo hise, drugi majhna stanovanja, ampak sreca je zaenkrat povsod zelo prisotna. Pevka spi, kljub temu, da me je danes 10000x vprasala kje je ATA in zdaj zna ze rect EMCIJA. Jaz pa kolebam, ali naj se grem tusirat ali ne (tus je namrec zraven evine sobe), torej, strah me je, da jo bom zbudila. Za ne se kar ne morem odlocit, ker fuuulll smrdim in ker imam lase take, da bi iz njih lahko pridobivali olje, jutri pa sluzbo, kamor kljub programrski sceni ne morem taka. Boga jaz, v kaksnih dilemah sem. :) Lepo se imejte in nic se sekirat! :) Marija
|
|
|
|