MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (20.5.2008 8:58:42)
|
OOO, pogresale ste me. :) To si stejem v cast. No, zavese imamo res nove (kupili smo jih, da bi zjutraj ne bilo ful svetlo), nisem jih se zasila, ker sem sivala srajco za Evo za poleti, tako z dolgimi rokavi, da je ne bo sonce opeklo in iz ful zracnega blaga. Zelo sem bila zadovoljna z njo, Evi je tudi vsec, ker ima posebne gumbe iz zgane gline, ki jih je naredila soseda v Lazah. V Laze smo se preselili zato, ker smo ugotovili, da je spomladi Evi ful vsec, ce lahko teka po parceli, si mece pesek na klobuk, zaliva rozice, gre na sprehod po gozdu, precekira vse rozice, ki jih moja mama v obilnem stevilu in gostoti nasadi po vrtu. Laze imajo se druge pluse, kot to, da Igor lahko tece po gozdu in se s tem rekreira, da je bolj mirno in tiho in smo zato manj zivcni,... To je tudi razlog, da se manj javljam, tam namrec nimamo interneta. Pa se prigoda: z Evo sva zadnjic sedeli pod brajdo in pisali vabila za njen rojstni dan (mimogrede, moja mala puncka bo jutri stara 2 leti in ze cel teden govori torta dan, vceraj je dobila konjicka od babice - takega, ki se da na njem gugat in ga je vsem pokazala in zraven govorila torta dan) - Eva se je podpisala tako, da sem ji s svincnikom obrisala roko na vabilo in sva najprej za probo obrisali roko na papircek in potem je Evo zanimalo kaj je tista rec na drugem koncu svincnika in sem ji povedala, da je to radirka in potem zradirala roko iz papirja, tako da je dojela princip radirke. To, da crte izginejo ji je bilo ful vsec in je potem takoj probala se svojo ta pravo roko zradirat in sem ji povedala, da k sreci radirka radira samo crte na papirju in ne ta prave roke. :) Ta druga anekdota zadnjega casa: Eva se ful rada skriva za naso trenutno (staro) zaveso (ki je v resnici rjuha, torej bela in ze rahlo luknjasta). No, se je pred par dnevi spet skrila za zaveso in potem sem se jaz delala, da jo iscem in sem sla malo po sobi in potem sem rekla: ja, kje pa je moja Eva in pa: A je mogoce pod mizo? Eva pa izza zavese: ni pod mizo! Je hecno, ko se ne locijo, da ce nekaj slisimo je to podobno kot ce vidimo. mojsoncek - tole s pritiskom je velikokrat vzrok za vrtoglavice. Jaz recimo, imam obicajno tam okrog 85/55 pritiska, vcasih celo 75/50 in se mi velikokrat blazno vrti, tako da kar zaniham. Skratka, pomagati si je potrebno z veliko vode - torej, pij dokler se ti v zelodcu ne zaredijo zabe. (Jaz spijem tam okrog 3 litre, je res, da se pol telo navadi in pritisk spet pade.) Aja, pa se to - vrtoglavice se pojavijo ob spremembi tega pritiska, torej ce ti pade recimo za 10 se ti ze fino vrti, tudi ce si imel prej 150, pol pa 140 zgornjega pritiska. Ugotoviti bi bilo treba zakaj ti je pritisk padel, ponavadi med nosecnostjo celo zraste, tako da je res cudno, da ti je padel. Meni se je med nosecnostjo popravil celo na 90, sam se mi je se vseeno vrtelo, najbz so tle spet kaksni hormoni krivi.
|
|
|
|