puncica -> RE: Male majčice in majčki 2006 (5.2.2008 9:21:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa ali že katera uvaja taveliko posteljo? puncica - ti si zadnjič rekla, da sta jima kupila pograd. kako se obnese?? Pri nas smo kupili takle pograd je dimenzije 90*200 in se SUPER obnese, tavečja ful rada spi na vrhu, tamali pa je tud ful priden spodaj, čez dan spi tud po 3 ure kar prej ni šans da bi spal tako dolgo v mali posteljici. Tegale sva kupila zato ker je zgoraj ful fajn zaščita narejena čez celo ne sam en kos železa, ker se mi zdi da bi tavečja tako ziher dol padla. Tamali pa nima zaščite (ja sej vem neodgovorna mami) pač še nismo nabavli pa sploh ne vem če bomo zaenkrat se obnese, ni v 14 dneh še nič dol padel, itak ima pa zraven postelje naštiman dve dekci in to je to. Skratka super spi, tud zato ker v uni sobici ni tako vroče skoz je na minimum radiator in ni tako vroče pri nama pa je enkrat vroče za umret ker kurimo na krušno peč drugič te pa čist zebe in v takem spat je res smotan. Pa še današnja noč: Tamali je pridno zaspal se je zbudil ob polnoči joka joka, in se dere valda ati gre ati tja, se uleže zraven njega, jaz grem v kuhno in prštimam čaj, ker je tist svoj prst tako vlekel da sem misla da ga bo kr pojedel, popije mal čaja in lepo zaspi, ati pride nazaj k meni, pa po kaki urci slišiva kako copota in hodi v po hodniku in se dere ati ati ati in valda spet ati akcija, gre k njemu spi zraven njega, tamali pa ŽUUUUUURKA in ker mu ati ni pustil da bi ga brcal in žgečkal in božal in lasal in ne vem kaj še vse je valda vsake tolk jokal kako uro in koooooončno zaspi, no vsaj ati je mislil da spi in pride spet k meni spat, po 5 min tamal spet priraca v kuhno pa na hodnik in sveda, grem v akcijo jaz , ga dam k nama v postlo in bomo kao spal in pol začne pet kuža pazi pa neke čudne glasove spušča in pol dam jaz roke na njegove nogice da da mir se začne režat ker ga je kao žgečkal, pol me boža po glavi, se stiska k meni, me mečka po rokah, stiska za nos vleče za ustnce,... skratka žur št. 2, kooooočno pomoje po kaki uri zaspi in spi do jutri in kaj je zjutraj taaaaaaaaak jok, ker je valda frajer zaspan, pa on ne bo čebele oblekel, pa on ne bo šel v vrtec in smo mel celo štalo, moj pa je penil tam zraven ker se ga je tamal držal kot klop za nogo, še scat ni mogel brez da bi se ga za nogo držal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] NO tako vtisi kako je ko imaš veliko posteljo in tamali lahko hodijo kot mesečniki ponoči. A ja pa še to, nikol nismo spal v vreči, ne tavečja ne tamal, nista prenašala utesnjenosti.
|
|
|
|