žmož -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2008 20:22:00)
|
Pikicaa iskrene čestitke, pa čim prej se nam kaj javi. Mojca vam pa močno stiskam pesti, da bi čim prej ozdraveli in da bi bilo vse ok. No, sicer smo tudi mi bolančki in to že od prejšnje sobote, ko se zakuhala. Baje da je bila viroza, naj je niti ne vozim k zdravniku, no v torek sem jo vseeno, ker ji je ful začelo tečt iz učk, tako da je vsaj dobila kapljice. V četrtek je kazalo, da je že ok, bila je brez vročine, pol pa kar naenkrat v četrtek ponoči jok, pa vsa vročična, pa pohna nekih izpuščajev. Sem klicala v ambulanto in je rekla, da je so mogoče izpuščaji po virozi, naj počakam do petka, da bom videla kaj bo. V petek čez dan spet ok, pol pa ponoči jok in da jo boli uho. Danes mi je bilo vsega dovolj in sem jo peljala kar k dežurnemu in seveda da ima vneta uha. Tako da je tudi ona pristala na antibiotikih. Sem pa se tudi jaz ful bala, da ne bo slučajno dehidrirala, ker že cel teden ne je in ne pije skoraj nič. Upam, da bo zdaj počasi bolje. Mal sem se izkašljala, upam, da nisem naložila preveč. Pri nas je okrog pusta skoraj vedno obsedeno stanje z boleznimi. Sedaj samo še ta večjega čakam, da zboli. A ste že kaj prištimale za pusta? Jaz sem zmozgale eno ful dobro skupino, ki šiva raznorazne kostume-a kaj ko so že pohno zasedeni. Upam, da se najdem še kaj časa in da mi bodo uspeli sešit še 2 kostuma. Sej drgači jih pa tudi izposojajo, morda se bo tukaj kaj našlo. Kaj pa ste se dogovorile glede kofetkanja? Katera ura že velja? Nč, se grem mal zleknit pred TV, da mal psihično počinem, ker je bil ta teden res grozen. Aja Marija stiskam pesti za v ponedeljek. Javi se kaj. Nočka
|
|
|
|