F*S*M -> RE: Male majčice in majčki 2006 (9.1.2008 21:18:57)
|
oj, Marija pošiljam ti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]in ti želim, da boš močna še naprej, kot si bila do sedaj. V tretje gre rado zato draga moja ne obupaj, tolaži se s tem, da je tvoje telo prepoznalo napako pri zarodku in ti mogoče prihranilo velike muke, če bi bilo z otrokom, ki bi se rodil kaj narobe. Drugače pa punce moje fiziterapija je super lepo telovadim, trudim se tudi doma čeprav mi ne uspeva ravno pri Filipu, ampak upam, da bom iz dneva v dan lažje premikala okončine in telo po levi strani, saj vso mojo težo nosi desna noga, upam, da mi še ta ne odpove. Ok mal sem pojamrala, no pa bom še malo, moj otrok se je odločil da ni več super truper spati v svoji posteljici in sedaj bijeva vsak večer boje, seveda pametni ne odneha in se ga mami usmili po 45 min. Dretja. No ravno sedaj je začel. zdaj pa ne vem a ga je strah mislite da bi mu pustila lučko. Nič mu grem prižgati lučko ampak danes pa 100 % ne bo spal v moji postelji, ma ni šans. Joj sploh ne vem več kaj naj, zdaj sem mu prižgala lučko in glasbo sem mu dala, otroške pesmice in zaprla vrata, sedaj pa se dere mami, mamica, kar srce se mi trga sam jaz ne morem več spat na 20 cm, moj dec pa tut ne ostalo pa ima filip od 180 cm široke postelje, sploh se ne spočijem, kar bi bilo pri meni nujno potrebno. Nič grem gledat mal tv pol pa spat zjutri je potrebno ob 7 auf, pa na fizijo, pol greva pa v Lj po plenice in ostalo kramo pa v Lidl bova šla v shoping mal pogledat sam mam občutek da bo nazadnje kupovala v sparu, saj je moj dec tako hudičevo občutljiv. Papa
|
|
|
|