Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Vam moram povedat, da je zadnje dni Anze zelo redoljuben in vse smeti in smetke nosi v kos za smeti. Od olupka banane, do micenih micenih smetk, ki jih najde na tleh nese v kos. Jutro... sem ravnokar govorila z mamo in mi je (poleg ostalih prigod) povedala tudi, kako so iskali njena očala za tv gledat. Aleks je izkoristil gužvo in je par minut, ko je bila nona na wc ju, pospravljal. Je rekla, da jih nikoli ne bi našla, ker je vse pregledala, potem je pa že obupala.... Nakar ga je "zasledovala" čez kake pol ure, kam nosi kocke. Hja.... seveda, V koš za smeti, tam so bila na čebulnih olupkih tudi že očala, škarjice za nohte v etuiu - je rekla, da nima pojma, kako je prišel do njih, ker so v kopalnici na predalniku ponavadi... potem je mama rekla, da ji je kanilo, da bo verjetno morala pregledati ves koš in je čisto na dnu najdla čudežno izginulo malo knjigico Volk in sedem kozličkov, pa še zapakirano čokoladno mleko Lumpi Tako zgleda mojsonček, da imata enako fazo Jaz pa delam sto na uro in komaj čakam, da bo jutri, ko greva po Aleksa - čeprav mi je mama rekla, naj ga kar še pustim... ker včeraj je menda spal od osmih do petih zjutraj, potem je malo mevkal in je zaspal nazaj še do sedmih, danes pa se je menda prebudil ob enih, se vsedel na posteljo, nekaj modroval, nato se je sam zbasal nazaj pod kovter ( kar mi je čudno, ker doma ga zbrca dol) in spal do pol sedmih. In menda ne sprašuje po meni. Po telefonu mi tudi noče rečt "alo alo" , sploh ga rine stran, ko mu mama hoče poturat hja.... očitno misli, da... kaj pa vem, kaj misli