MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (7.1.2008 16:43:08)
|
Zivjo punce, ker tako prijazno prosite za moje porocanje in ker mi je prijetno brati vase prigode, se kljub ne najboljsi kozi, oglasam. Torej, prejsnji teden sem bila pri G in zvedela, da je moj zarodek umrl. Nic ni zrasel v enem tednu in je G zakljucila, da je pac odmrl. Potem je pregledovala tisto kri okrog njegove gestacijske vrecke in ugotovila, da tisto sploh ni kri, ampak se ena gestacijska vrecka in v njej je nasla cisto majhen zarodek. Ker ni bila cisto prepricana, ali je res zarodek in zakaj je tako majhen, me je spet poslala domov za en teden - lezanje, Dabrostoni in Buscopani. Z moralo sem precej na dnu, vedno manj se mi zdi verjetno, da bi se iz te cudne nosecnosti izcimilo kar koli dobrega. Vmes sem se zagiftala z necem in sem bila ze prepricana, da mi je slabo zato, ker tisto v gestacijski vrecki res je zarodek in da mi je od hormonov slabo, vendar je to trajalo le en dan, tako da najbrz ni bilo od hormonov. Eva je zelo v redu, po tisti bolezni z infuzijo se je docela pozdravila, zgleda prav zelo dobro in tudi nori temu primerno. Ker stalno lezim, je veliko na moji postelji, zleze gor in se potem "igrava", torej ona priziga luc od moje nocne omarice in premetava tavzent stvari, ki jih imam okrog sebe, jaz pa ji razlagam kaj je kaj, vcasih tudi kaksno knjigico pogledava, pac kolikor se da v lezecem stanju. Mojca pozdravi se, punca nasa lepa. Mogoce bi bilo za probat z bronhomunalom, to je menda neko (nehomeopatsko) zdravilo, vprasaj tasco, meni ga je priporocala moja sestra, koliko je primerno za otroke pa ne vem. Jasa, ti pa lepo pohvali svojo mamo, da te je tako dolgo dojila. Tea, ti si carica, da si tako dolgo dojila in predvsem, da si ga namesto na flasko navadila na skodelico. Nam to se zdaj ne uspeva. barbs - drzim pesti za kruh. :) cofek - upam, da se kmalu pozdravis. Maya - Igor se je kot vedno, totalno zasekiral, potem, ko je prebral koliko zna Karin povedat. Skratka, bravo mala Karin, da zna imet cisto zaresen dialog. :) marsovka - ce bo mali O. priredil kaksen sodoben plesni performans, pridemo, ce ne bodo predrage karte. puncica - upam, da si v sluzbi le posinfala, to je po moje pametno, si bos vsaj manj ocitala, da nisi nic rekla, ko si imela priliko. lenika - upam, da bos se kaj pisala, vedno je prijetno brati kaj se kaj dogaja z malim/velikim Maticem. Glih vceraj sem iskala teme o Dabrostonu in sem nasla tvoj post, ko si bila noseca in si imela krce in te je bilo strah. Lep pozdrav vsem in hvala vam za skrb. Drzite pesti, da je drugi zarodek resnicen in da mu uspe. Marija
|
|
|
|