Barbs
|
Ojla, včeraj sem bila res tako zelo egoistična in vase zaverovana in polna samopomilovanja, da sem pozabila povedat, kako lepe otročke imate; sploh jih pa ne smem pogledat, ker potem takoj drvim gledat Aleksove fotke in mi je kar hudo... Sicer pa, danes zjutraj kličem mamo, je rekla, da se je prebudil "samo" ob pol dveh in ob štirih, potem pa je spal do sedmih - morda bo pa celo res začel spati Sicer je vprašal po meni (valda "cuza muza") ampak je potem, ko mu je razložila, da me ni (da pa pridem nazaj - tako, kot sem ji zabičala ) lepo zaspal nazaj Čez dan pa menda sploh ni problema, ker ima tooooliko dela, pa razne tete ga hodijo gledat in pit kavoin ga ščipat za lica , pa v trgovino gresta, pa...prej sem ga hotela na telefon in sem mu govorila "Aleks, lupček, ja kje pa si?" ... pa je mama rekla, da je slušalko odrinil stran in komentiral "bejš, bejš" No, ja, še dobro Mojsonček : tudi naš je pravi piščanc , ko ga postavim npr. k sosedovemu, ki bo imel 13 mesecev - sicer se je malo potegnil, ima pa drobčkano glavco - odebelimo ga pa le s puloverjem,bundo in debelejšimi hlačami No ja, ko gledam fotke od atija, je bil popolnoma enak.....tudi v lase, čeprav je zdaj daleč od tega, da bi imel dolge in skodrane Včeraj sva šla na koslilo, sem se fuuull najedla in sem prisegla, da ne bom do danes, ko bo samo zelenjava, jedla nič. Nakar sva se po poti domov ustavila pri kolegu, ki ima tudi gostilno, na kozarček vina in je njegova žena vztrajala, da morava probat, kakšno sladico so imeli na jedilniku včeraj In sva jo, valda, a se češ zamerit? Potem sva se komaj privlekla domov, jaz sem bila naslednje pol ure na školjki (se opravičujem) in sva padla na kavč in zaspala (toliko o romantiki, Nina ) , potem sva pa rekla - noooo, zdaj bova pa malo rezultate volitev sledila ( jaz bi jih sicer morala po službeni dolžnosti ampak - hvala bogu za internet ) pa pozvoni pri vratih - dva prijatelja, mož in žena, lepo oblečena in vsa naspidirana - gremo na pico!!!! Halo, pa ne morem, najdela sem se za ves teden... onadva pa v stilu : brez otrok sta, najini so že veliki, če ne bomo šli danes, spet ne bomo šli ...bla bla bla...... In nazadnje sva popustila in smo šli na pico Potem sem se pregovarjala z damo, da bi vsaj midve naročili ENO in si jo malo delili, pa je rekla, da ne, da ona je ful lačna in bo CELO taveliko morsko. Moški so si itak neke kmečke in poljanske - skratka, s suhimi salamami, feferoni, špehom ... jaz reva sem se pa odločila za eno zelenjavno tasrednjo - še tako so me vsi postran gledali kao da se afnam - ampak, res nisem mogla, bemtiš! Pojedla sem jo skoraj polovico, potem pa gotovo! Čez sem popila pol litra vode , nakar so mi pico zavili za domov No ja, še nakratko - vedela sem, da se ne bo dobro končalo - ful sem bila sitna, vse me je tiščalo, ko sva prišla domov, okrog polnoči sva šla spat, nato pa sem čez pol ure že objemala školjko Danes imam pa vodni dan Grem delat zdaj.
< Sporočilo je popravil Barbs -- 22.10.2007 10:31:07 >