marsovka
|
dobro jutro še od mene danes sem imela že celo štalo navsezgodaj, ker sem očitno še mal posttravmatična po včerajšnjem cepljenju ne bi v detajle, pouhn enga laufanja sem in tja in vozikanja in ugotavljanja, da kdor pač nima v glavi, ima...saj veste kje. ampak če drži tam, naj pa še tisti: slab začetek, dober konec, tako da upam, da sem se danes nahektizirala za cel dan... torej, včeraj smo ga cepili, deca našga. ko se je na vratih čakalnice prikazala sestra, je začel tulit ko norc, potem se je mal pomiril ob kockah, ko pa je zagledal dohtarco, se mu je kar stevčkalo. tolk jke tulil, da niti ni opazil, kdaj ga je cepila in še potem (ko sem ga v čakalnici za "nagrado" v izrednih razmerah tolažila s krofom ), je dvakrat bruhnil v jok kao "joooj, kaj sem bil bogi" se mi je pa kar milo storilo, ko je sestra rekla: "a naj vržem ta kartonček (uni tazelen) al ga boste spravli za spomin?" namreč, sedaj bo samo še tista posvetovalnica pri treh letih, potem bo pa cepljenje šele pred vstopom v šolo, ane. OOO, sem pomislila, to je pa očitno KONEC NEKEGA OBDOBJA! Naši malčki odraščajo baj d vej, kartonček sem spravila za spomin zdej pa upamo na najboljše. ponoč sem slabo spala, ker sem ga kar naprej čekirala, če bi bil kaj vroč, itd... mojca, ste pa res imeli šoke ponoči . upam, da bo takih na splošno v prihodnje čim manj! jaz sem tudi imela eno obdobje v srednji, ko se mi je večkrat ulila kri iz nosa in enkrat se pomnim, še posebej, me je rešila table ravno pri matematiki... namreč, prfoksa me pokliče, jaz dvignem glavo izmad zvezka in kar naenkrat se mi ulije (kar je zgledalo ko en deci krvi). prfoksa se je tolk ustrašla, da me potem en lep cajt ni vprašala, hahahah Marija, ti pa znaš naše sive celice razgibavati. morda bi ti moralo priti v navado, da nam vsako jutro postaviš eno vprašanje in mi hočeš-nočeš moramo zakurblat mašine meni je pa (zelo klišejsko ali pa tudi ne) pač všeč Soča. ne morem pomagat, na nekaterih delih je res tako lepe barve, smaragdna, da se kar zagledam... pa večkrat smo taborili ob Soči, tako da...hehehe tolk zdej, še kaj pa potem, moram nujno neko poročilo oddat!!!! lep dan,
|