Anonimen -> RE: Male majčice in majčki 2006 (18.3.2009 11:19:20)
|
Pozdravljene! Sem malo umolknila. Kadar koli izvem, da je nekdo, ki je še mlad in poln življenja premagal hudo bolezen, me stisne in drži v svojem oklepu. Barbs, veseli me, da si zmagala! In naj bo tvoja zmaga dokončna! In mojsoncek, veselim se s teboj, da Nejček mirneje in dlje spi. To spanje je tako zelo potrebno (nam in njim). Lenika in tea, še malo pa dopust... čeprav ugotavljam, da imam na dopustu še manj časa kot prej... je pa res, da vse delam mirneje in bolj počasi, z užitkom. In to je tisto, čemur pravim dopust. Brez naglice. Za morje se tudi mi odločamo kam, a bomo po vsej verjetnosti šli kar v Maredo zaradi bližine (malček bo star šele kakšne 3, 4 mesece). Prejšnje leto sva bila tam z Oskarjem septembra (očka z nama samo za vikenda) in nam je bilo všeč, kljub temu, da smo se do sedaj Istre izogibali. Res, da dostop do morja ni ravno najboljši, a je veliko stvari za zabavo. Ali pa mi je ustrezal čas poznega poletja. Drugače pa smo bili na Silbi (avto smo pustili na Malem Lošinju in se s trajektom zapeljali do Silbe - sicer 2,5 ur vožje, a zopet je Oskar užival na trajektu, tako da je hitro minilo) - tam je super, ker ni avtomobilov, samo traktorji, naša plaža pa je bila posuta s kamenčki in več ali manj smo imeli veliko prostora (res pa je, da smo bili tam prve dva tedna v juliju, ko še ni sezone). Senčka ja in ne, kakor želiš. Bi rada ponovno šla na Silbo, a ne vem, če nam bo letos zneslo. Kako se prilepi fotografija?? Če bi znala... Mojca75 tele hišice so super zadeva, otroci zelo uživajo, ko se lahko skrijejo in tam igrajo (odpirajo okenca, kuhajo kavice...) V kolikor bi imeli zemljico, bi takšna hišica zagotovo stala na njej! Drugače pa imam vprašanje: kako reagirati? - moj malček se je šel spolno raziskovanje. Bil je brez pleničke, sem mu pustila, da si je prezračil rdečo rito... je vmes šel sam po kahlico in lulal vanjo in potem se je igral v spalnici s kartami. Imela sem stvari za pospravit (hrano v hladilnik, posodo v stroj,...) in se mi je čudno zdelo, da me nič ne kliče, naj se z njim igram. Sem šla pogledat, kaj prepovedanega dela (samo takrat je čisto tiho kot miška). Je ležal na postelji in se igral s svojim velikim lulčkom. Sem se odločila, da ga kar malo pustim, da raziskuje, potem pa sem se za minutko vrnila in ga vprašala, kaj dela. In mi je povedal, da ima velikega lulčka... in sva razvila kratek pogovor o tej temi. Ko sem ga previjala nazaj, je bil lulček že majhen, moj malček pa kar malo nesrečen zaradi tega, jaz pa sem se začela zavedati, da bo sledilo obdobje, ko se bo vse bolj začel zavedati svoje spolnosti. In kako naj kot mama reagiram, da razvije zdrav pogled na svoje telo? Hvala vam. Včasih me vzgoja še vedno zbega. Imejte se skrajno lepo! [img]http://www.picturesanimations.com/b/bee/16.gif[/img]
|
|
|
|