cofek
|
helo punce !!! po dolgem času se spet malo oglašam. Smo šli s taščo in tastom in Ažbetom in Nežo na "počitnice" na obalo - od nedelje do petka smo dihali svež zrak in upam, da se bodo zadeve (beri bolezni in prehladi) nehali, čeprav je Neža že v soboto popoldan zakuhala in to kar konkretno, tko da sva jo ob desetih skopala, zjutraj je bila spet OK, ob štirih popolan pa spet vročina... jaz sicer krivim zobke, ker jih reva še nima, jo bomo pa jutri vseeno peljali k zdravniku, da bodo prekontrolirali vodo in pa kri pa da vidimo kaj je na tem...je pa ful smešno, ker smo jo vročično (mela je 37,5°C) pripeljali na morje in se je v ponedeljek zbudila brez kakršnekoli vročine, malce je še vlekla zelene smrklje brez vročine, v torek je bila pa kot prerojena. Res ne moreš verjet kako ta zrak pomaga...Priporočam!!! Ažbe je danes po cca enem mesecu spet šel v vrtec in tudi spal tam in zaenkrat je super. Se je pa zjutraj poslavljal od tobogana , pa ko je zagledal pomočnico vzgojiteljice je izustil tak vzdih da me je kar stisnilo (čeprav tudi meni ni kdo-ve-kako simpatična ). me pa veseli da se je spet Barbs malo oglasila - sicer ravno toliko da nas malo "zdrma", jo/te je pa vseeno lepo brat...upam da so težki časi za vami in da boste brezskrbno zakorakali v pomald ... tea - need I say more? najprej probajte s kakšnimi LCA jogurti, potem boš pa vidla če bi mogoče Linex ali pa BIoGaja,...če lahko mu daj kaj polnozrnatega, pa veliko tekočine- mogoče mu bo samo to že pomagalo pri prebavi...no, mi smo tudi po atb imeli spremenjeno prebavo, samo Ažbe ima zelo dobro, zdaj je pa imel preveč hitro - smo imeli tudi kakšno nesrečo . Pa mu je linex forte takoj pomagal... sem se pa malo zamislila glede gledanja TV...na žalost imam tudi jaz tako navado, da imam tv za podlago in včasih vržem učko nanj - se bom mogla zgleda tudi jaz zdisciplinirat ... drugače se imam pa tudi jaz za dokaj strogo - se zavedam da če kdaj popustim da bo potem samo štala... mojsonček zdaj pa res upam, da krči so krči preteklost - KONČNO!!! pa glej da se boš tudi ti kaj naspala - da ne boš zdaj hitela po hiši pospravljat ali pa kaj podobnega... mojca tudi mi smo bili v Breli in je res kot je rekla Tea - fuuul sence, pa plaže so tudi zelo lepe in še kar urejene - tudi izven centra. so taki luštni zalivčki, pa lepo dostopno morje...samo jaz se tam okoli Makarske tko slabo počutim - ne znam povedat zakaj..sem bila 2x dol, pa obakrat tak slab občutek - mogoče je bil "tajming" malce zgrešen (prvič takoj po vojni na Hrvaškem, drugič tik pred koncertom Thompsona), pa vseeno... nič, naj bo dovolj..jutri, v sredo in v četrtek imam pa izobraževanja, tko da bo teden precej gost.... lep dan še naprej! lp,t
|