MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (7.11.2007 20:34:11)
|
O politicni korektnosti Spet bom malo pomoralizirala in celo cžšje kanim uporabljat, zato vabljene k branju. Včeraj sem šla v Atlantisa in ker mojega lepega in nadvse privlačnega Igorja ni, ker je v Nemčiji, sem bila sama. In šla sem v savno. Savna je krasna predvsem zato, ker so tam ljudje nagi. In o nagih ljudeh težje karkoli sodimo. Isto se mi vedno zgodi v porodnišnici. Ker so tam ženske v tistih groznih haljicah, sploh ne moreš ocenit kak tip karakterja so. No, v ta prvi savni smo bili trije - en Japonec al pa Kitajec (teh dveh narodov ne ločim, kot tudi ne ločim Korejcev), ki je sedel v njemu očitno udobni pozi (eno nogo je imel na tleh, drugo nogo je imel s podplatom na notranji strani stegna ta prve noge in takoj sem pomislila, da kako smo pa res človeške rase med seboj različne - meni tako sedet ni udobno) je ves čas je buljil v moje joške (ki od dojenja niso glih prida). Potem, ko sem šla jaz ven, je šla notri ena z res krasnimi joškami in sem si rekla: Evo, pa bo tud Japonec prišel na svoj račun. Ta drugi tip notri je bil konkretno debel. Pa kljub temu simpaticen. (Kot nori anorektik imam vedno predsodke do blazno debelih ljudi.) Imel je zapestnico na roki (in tisto savna Atlantis modro zapestnico cez uno originalno zapestnico in je zgledalo dosti bolje kot mi, ostali socialci, ki smo jo imeli kar tako na roki in so dajale vtis žigosanih krav, ena jo je imela celo okrog noge, kar sploh ni slaba ideja). Imel je tudi ogrlico in zelo svetle pramene v laseh. Bil mi je zelo všeč in kar predstavljam si, da je po karakterju podoben Nejcu iz Improlige, torej da gre za radoživega in morda malce poženšcenega človeka. Ko sem ga takole opazovala sem bila presenčena nad tem, kako je lahko nekdo tako negovan, pa hkrati tako debel? Se ne more ustavit, ko zagleda slastno zaherco? Ali tudi v postelji kar podivja, ker se v svoji strasti ne more ustavit? Ali pa se mogoče tako rihta glih zato, da bi prikril to svojo debelost? Ampak zakaj potem tako poudarja svojo zunanjost? Rajši bi jo skril, če že ne more shujšat. No, vse te moje misli so skrajno politično nekorektne. Če bi mi lahko brale misli tiste trenutke v savni, bi si rekle: predsodkarska ****. Ampak, ali same nikoli ne pomislite kaj takega, kar ni ravno "lepo"? Prav tukaj se skriva hakeljc spora med Barbs in Auroro. Barbs očita Aurori, da se hvali. Meni osebno se to sploh ne zdi, oziroma nisem opazila, da se Aurora hvali. Mogoče, če bi živela v super revnih okoliščinah bi opazila, da ima mala Zarja lepo bundo, ampak saj jo ima tudi Aleks, ki ima celo mali motor! Skratka - Barbs je opazila stvari, ki se v resnici ne tičejo nje in se ji je zdelo, da je morda kdo užaljen, ki nima tako lepe bunde ali pa si je ne more kupit in je napadla Auroro. Ta se je po mojem še precej dobro držala, jaz bi napisala marsikaj hujšega. Ampak če dobro premislimo - Barbs je v resnici branila in ščitila revne in bolane in kdo bi ji lahko kaj slabega očital. Ravno mi, ki ne maramo politične korektnosti. Mali Gal od Zungi ni ravno tekač na dolge proge, ali naj torej vse odnehamo s pisanjem česarkoli kar vključuje telesni napredek naših sončkov? Prepričana sem, da Zungi tega noče. Prav tako jaz nočem, da nehate pisat o tem, koliko tehtajo vaši majčki, ker se to, da tehta Zarja skoraj 2x toliko kot moja Eva, moje Eve gotovo ne tiče. Zarji pač res dobro gre, že pred 100 leti je znala rečt KAKA kadar se je pokakala, naši pevki to uspeva šele zadnji teden. Pa kaj potem! Zarja je faca in ful dobro in hitro napreduje. Meni se zdi to skrajno pozitivno in prav rada bi kmalu spet videla obe (Zarjo in Auroro, ki mi je s svojo karizmo in dobrovoljnostjo zelo všeč). To, da Barbs v resnici ni mislila nič slabega se hitro vidi predvsem v tem, da se je z važenjem spravila na Auroro in ne na primer name, ki se dosti bolj važim, celo fotke svojih oblek na sebi lepim. Kaj je lahko bolj bahavo kot to? (Mogoče so pa moje obleke vsem tako grde, da si rečete - ojoj, boga Marija, spet ne vidi, da zgleda kot iz živalskega vrta in se vam zato to niti v sanjah ne zdi važenje.) Raznih službenih poti od Aurore pa tudi ne moremo označit za važenje, kdo bi hotel jet čez 1/2 Evrope, da bi obiskal par rednih strank? Meni se zdi Aurora zato kvečjemu boga, ker je morala jet tja in pustit doma Zarjo. Torej, ne zdi se mi prav, da odnehamo s pisanjem (ja vem, moje je dolgo že kot ponedeljek in si vse pravite, oh, ne, nikar, prosim odnehaj!), ampak pišimo še naprej in kot je naša FSP povedala, tudi dobile bi se spet lahko. Žal mojega pisanja ne morem zaključiti s tem, da imam vse rada, še manj da imam vse enako rada. Ena od majčic je meni precej dolgočasna in zadnjič sem ugotovila, da bi se njene poste dalo generirat, torej napisat program, ki bi jih sam pisal, ker so tako identični en drugemu. In ja, tudi to je politično nekorektno in prav je tako. Zato pa mi je ena druga majčica bolestno kul in nikoli ne znam dobro argumentirati kaj na njej mi je tako neustavljivo privlačnega. Če bi morala narest integral po vseh majčicah bi rekla, da je suma pozitivna, saj je večina zelo fletnih punc in štejem si v čast, da pripadam ravno tej skupnosti.
|
|
|
|