|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
5.12.2007 21:24:32   
NinaŠ
Uh, še novo stran za nagrado odprem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
5.12.2007 21:28:01   
NinaŠ
Grem zdaj, ko sem v formi še kak sudoku na WC rešit user posted image user posted image user posted image user posted image in se stuširat user posted image . Pridem nazaj.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
5.12.2007 21:28:25   
*bubi*
Nemec ima ribe user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
5.12.2007 21:33:32   
NinaŠ
Nemec ima ribe

beeee, wrong user posted image user posted image Nemec ima RIBO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo eno ribo, ne več rib user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
5.12.2007 21:39:42   
*bubi*
user posted image

Ti bi rada z mano tekmovala? Pa veš ti, da sem bila državni prvak v logiki? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
5.12.2007 21:41:18   
NinaŠ
Pa veš ti, da sem bila državni prvak v logiki?

dobro blago se samo hvali user posted image čestitke user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
5.12.2007 21:43:27   
NinaŠ
Logične uganke jaz ful rada rešujem... ...kadar imam čas, pa da nisem preveč utrujena,... user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
5.12.2007 21:46:29   
*bubi*
Jaz sem jih včasih ful.... zdaj pa ni časa user posted image  OK, kak soduku, kakuro ali kaj od tega občasno rešim.

Nič, grem počasi spat. Je bil dolg dan. Pa jutri moram spet popoldan nazaj, itak spet za brezveze. toliko da bom tam sedela user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
5.12.2007 21:50:11   
NinaŠ
Enkrat je bilo že govora o takem digitalnem okvirju:
http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtDisplayProductInformation-Start;sid=kfTG3-Z131jG3qEinHbMu-XkQJ8jIkvxayg=?ProductSKU=0012004

dajte mi razložit kako to deluje user posted image - na memory kartico, ali??? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
5.12.2007 21:51:04   
NinaŠ
Nočko bubi, nočko vse. Jaz tudi odhajam v posteljo. lepe sanje!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
5.12.2007 22:20:57   
*bubi*
Ja, podpira SD kartico (vsaj ta, ki ga imam jaz), iz katere potem predvaja slike in filmčke. Lahko ima tudi svoj spomin in pa povezavo z računalnikom preko USB.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.12.2007 6:56:08   
amy26
dobro jutro

ste se pa spet mal načvekale, bom imela vsaj kaj bratiuser posted image

včeraj smo šli miklavžu v Stični, Aleks se ga je bal user posted image  sploh zunaj ko smo čakali da gremo notri v učilnico, pa sedeli smo spredaj, čisto zraven parkeljnov, Aleks je bil skos v strahu se stiskal v naročju, pol pa ko smo šli prevzeti darilo in sem ga nosila se je pa opogumil in jim mahal.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.12.2007 7:28:05   
NinaŠ
Dobro jutro!

Ok, nadaljnje vprašanje:
podpira SD kartico

ali lahko slike iz PCja spraviš nazaj na SD kartico user posted image predvidevam, da gre tudi v tej smeri? ker jaz bi nredila izbor fotk za predvajanje in ne kar vse povrsti, ki jih imam trenutno na kartici. OK je tudi, če ima svoj spomin, samo predvidevam da občutneje dražji, povezava preko USBja pa itak odpade, ker ga ne nameravam imeti v "kabinetu".

Ah, sicer moram pa itak najprej fotkiča, laptop in Tinino sobo kupit, šele nato pride to na vrsto user posted image user posted image - do takrat bodo pa tudi že cenejši user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
6.12.2007 10:28:08   
*bubi*
Dober dan!

petarda, mislim, da se bom zelo kmalu odpravila v Avstrijo. Kaj bomo zdaj s temi mizicami? Najraje bi kar Mammutovo kupila. Edini pogoj je, da je zgornja ploskev čisto ravna (glede na to, da je plastika). Ker ima  bubi eno plastično mizico pri babici zunaj in je cela ploskev upognjena proti sredini. Saj ne vem, kako naj napišem. V glavnem, ko bom videla, se bom odločila, če kupim user posted image

ali lahko slike iz PCja spraviš nazaj na SD kartico

Seveda lahko. SD ti prepozna kot izmenjlivi disk in lahko gor posnameš karkoli. Tudi Wordov dokument, če pač nujno rabiš in nimaš USB ključka pri sebi user posted image

Edino, kar sem jaz ugotovila, je to, da mi fotoaparat ni hotel več fotk prepoznat, če sem jih preimenovane spravila iz računalnika na SD. Ampak fotoaparat ni namenjen predvajanju fotk in prepozna samo tiste svoje oznake user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.12.2007 10:37:30   
Urša
Miklavž je opravil svoje, daril smo se razveselili. user posted image Zdaj pa še Božiček, potem imamo pa tudi mi mir do marca. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.12.2007 12:34:48   
Urša
Mi bomo delali anglečka iz papirja, čisto enostavno:
http://www.dltk-bible.com/american_angel_paper_craft.htm

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.12.2007 13:00:49   
*bubi*
Iiiii, ful lušno user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.12.2007 17:29:56   
NinaŠ
aaaaa, kako se meni danes šiht vleče user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.12.2007 17:31:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

aaaaa, kako se meni danes šiht vleče user posted image user posted image

Pa si verjetno popoldneuser posted image ...pol si pa misli kak se meni vleče, ko sem še od zjutraj user posted image user posted image user posted image ...samo se mi več ne dauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.12.2007 17:32:48   
*bubi*
Kaj smo še vse v službah? no, jaz sem bila na srečo vmes doma, sem pa delala za službo user posted image

Zdaj pa čakam, da bo ura 17:45, da kidnem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
6.12.2007 17:39:35   
NinaŠ
Ma saj, če bi imela delo/stranke pol bi že šlo, tako ko pa "gledam v zrak" ja pa hudoooo. Saj bo ura kmalu 18., pol pa expres obračun in če bo vse po načrtih bom mal čez 7 že doma user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
6.12.2007 18:11:42   
ada2
no, traktor ste uganile, ino je uganila Nina, pomen je kombajn, ekaka pa hrenovkauser posted image

mi smo pa pravkar iz ekskurzije prišliuser posted image user posted image user posted image
smo bili pri eni moji sodelavki v hlevu, imajo male pujske, stare 5 dni in smo se povabili gledat. Adam in NUša sta jih božala, jaz pa seveda pozabila fotoaparat vzet, da bi poslikalauser posted image , Adamu so bile še ful zanimive kokoške, jih je lovil naokoli, pa se niso pustile prijetiuser posted image , Nuša pa se je zaljubila v malo muco, ki je osirotela, ker ji je avto povozil mamo in se zdaj carta pri vsem in vsakomer, ki ima 5 minut časauser posted image
potem ko smo si pogledali vse živali pa nas je čakala še pogostitev - jabolčne pogače - jabolčni štrudelj, pečen v krušni peči (njami) in smo mi 3 zmazali pol plehauser posted image

zdaj gremo pa  pod tuš, zvečer pa imam še pevske vaje, tako da se mogoče danes več ne javim....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
6.12.2007 20:26:06   
ŽELJA2
Ja, sej pol ko zveš kaj pomenijo besede se ti kar naenkrat zdi logično, da ja valjda da to pomeni to. user posted image user posted image

No naš TAKANO pa pomeni Franček (risanke in knjigice). Sam to pa res ni čisto nič logično kaj ne?user posted image

No, tudi pri nas je bil danes ponovno Miklavž in moj otrok je bil od vsega najbolj vesel dveh flašk. Je šel z obema spat.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
6.12.2007 20:29:59   
ŽELJA2
OOOOO Urša super, ful lepi angelčki. Jih bova tud midva z Andražem naredila. Hvala za idejo. user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
6.12.2007 20:54:40   
NinaŠ
Popuser posted image bom, ko ena spletna stran ravno ZDAJ ni dosegljiva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?