|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
5.12.2007 13:21:02   
*bubi*
Pa še nova stran user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.12.2007 14:21:34   
ŽELJA2
Ojla.

Najlepša hvala za čestitke. Bubi rok imam  07.02.2008. In, ja tudi ime je načeloma že zbrano- Žana. Čeprav nama je všeč tudi Lucija. Tko, da še ni čisto 100% kaj bo.

Sem se zdele tko najedla, da me bo razgnalo.user posted image  Sem sam še za v postlo. Al bi vrjetno zaspala.

No, popoldan grem na Miklavža. Upam, da se Andraž ne bo preveč ustrašil user posted image . Gre hvala bogu tut Simon, ker jaz bi težko držala Andraža v naročju, če bo cviknu hudičke in se hotu pestvat.
Je pa super organizirano, si sam kupil darilo in ga dostavil tja v gostilno, gor na VELIKO napisal otrokovo ime, Miklavž pa jih bo podaril.

Se še poli tipkamo.  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.12.2007 17:18:06   
ada2
mi smo pravkar prišli od Miklavža, Adam se ni nič bal, je kar hodil za parkljem, in prosil za mandarine, ki jih je imel parkelj v košuuser posted image
dobil je pa pingvina v lončku in zdaj hodi okrog s tem pingvinom in govori "pigig", Nuša je pa dobila medvedka v lončku.
več potem, gremo zdaj večerjat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.12.2007 18:00:00   
ada2
eh, sem vam hotla skopirat en vic, pa ne gre (vsaj ne tak kot jaz znam)user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.12.2007 19:06:55   
*bubi*
Čeeeer! user posted image

Bubi je tudi bil danes na miklavževem sejmu. Kako je bilo, pa zvem jutri, danes sem vse zamudila zaradi službe user posted image .

No, upam, vsaj, da mi miklavž kaj prinese user posted image  Al pa vsaj preda želje naprej božičku user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.12.2007 19:39:27   
šmarnica
Želja: čestitke za user posted image . Meni osebno se zdi Žana ful fino ime, sploh ker je Andraž v obratni smeri prebrano (brez rd) Žana!user posted image user posted image Super kombinacija.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.12.2007 20:05:40   
ada2
lahko noč...
me je taka utrujenost prijela, da ne morem več ničuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.12.2007 20:10:09   
ada2
adam pa že od pol 8 spi.

aja, še to:

nekaj besed iz besednjaka našega fanta, pa me zanima če uganete kaj pomenijouser posted image

pomen, ekaka, taktok, ina.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.12.2007 20:27:54   
ŽELJA2
Ojla.

Tudi Andraž že spi. Mož je šel tečt. Jest pa čvekat. He, he, he.

Na Miklavžu je bilo super. Andraž se je sicer bal hudičkov, se tišau k atiju in kar mižal zraven, ni pa jokal. Angelčke je potem že z enim očesom gledal. In tudi po darilo je šel (z atijem in odprtimi očmi) in bil ful vesel. Je pol ful mahal Miklavžu in govoril za njim hvala.user posted image
Mu je Miklavž prinesel motor (tak mejhn-igračko) in batarijo oz. lučko Simba. In zadel terno, res ne vem kako je Miklavž vedel da je naš otrok nor na lučkeuser posted image  Pa še sladkarije, ki pa jih pričakovano ni imel za mar.user posted image

Jutri pa še Miklavž pri dediju in babi in mojemu bratu. To much.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.12.2007 20:31:01   
NinaŠ
Čer!
Danes sem drobižka komaj prepričala, da sta šla domov, najraje bi ostala kar pri mojih starših, ko jima je Miklavž taka fina darila tam prinesel user posted image - Anžetu leseno železnico, Tini pa dojenčka. Sem se pa že prej dogovorila s starši, da če jima mislita kaj (igrače) kupovati, da želim, da so to igrače za pri njih, ker doma jih je čistpreveč. No sicer sta pa drobižka tudi zelo razumsko vzela to dejstvo in nista nič tečnarila, da bi domov nesla user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
5.12.2007 20:31:54   
ŽELJA2
ADA........ ugibam:

ekaka- elektrikauser posted image
taktok- traktor

za pomen in ina se mi pa tut mal ne sanja.user posted image  Pravzaprov nomam pojma za nobeno, a ne?

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.12.2007 20:34:47   
ŽELJA2
Naš Andraž sicer nima kašnih posebnih izrazov oz. besed, ampak en je pa ful dobr in če ga kera ugane je genij. Se mi domači še zmer sprašujemo od kje mu povezava.user posted image

Beseda:
Takano

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
5.12.2007 20:37:13   
ŽELJA2
Ja Šmarnica saj tako je tudi mišljeno s tema dvema imenoma, Andraž in Žana. Tud meni je glih to všeč, da bi imela oba v imenu Ž.

Še enkrat hvala za čestitke.

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.12.2007 20:39:24   
NinaŠ
To much. user posted image

ja prav res. Mi moramo tudi še po darila k teti in babici... ma daj nehaj, potem pa še Božiček oz. Dedek Mraz. Jao meni, totalno materialističen svet, bopgnedaj, da kako darilo ne bi bilo igrača, pa da ne bi bila vedno polna vrečka. Ma ne, saj me ne moti tako zelo, samo reeeeeees imata moja otroka čistpreveč vsega, pa niti preprečit ne morem, da ne bi imela user posted image . Samo ne morem vzet vsem veselja ob obdarovanju, čeprav jim ves čas dopovedujem, da kar RES rabimo itak sproti kupim. Šit no, samo še slab mesec moram potrpeti, pol bo pa (do marca) mir user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.12.2007 20:43:30   
NinaŠ
taktok = traktor
ina = mandarina

Želja kaj pomeni takano pa pojma nimam user posted image .

Tina nima nobenih "posebnih" besed, vse pove približno tako kot mora.  Črka R ji še ne gre, pa črko F v besedi velikokrat izgovori kot H, čeprav F zna lepo reči.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.12.2007 20:45:53   
NinaŠ
Jaz pa rešujem tole:

EINSTEINOVA UGANKA - KDO IMA RIBO? Imamo 5 hiš v 5 različnih barvah v vrsti. V vsaki hiši živi oseba druge narodnosti. Vsaka oseba pije določeno znamko pijače, vozi določen avto in ima svojega hišnega ljubljenčka. Nobena oseba ne pije iste pijače, nima iste znamke avtomobila in nima enakega ljubljenčka kot katerakoli druga oseba.   Drugi podatki: 1. Britanec živi v rdeči hiši. 2. Šved ima psa. 3. Danec pije čaj. 4. Zelena hiša je takoj na levo od bele. 5. Lastnik zelene hiše pije kavo. 6. Lastnik, ki vozi BMW, ima ptice. 7. Lastnik rumene hiše vozi Renault.                                8. Lastnik, ki živi v srednji hiši, pije mleko. 9. Norvežan živi v prvi hiši. 10. Lastnik, ki vozi Opel, živi zraven osebe, ki ima mačko. 11. Lastnik konja živi zraven osebe, ki vozi Renault. 12. Oseba, ki vozi Citroën, pije pivo. 13. Nemec vozi Volvo. 14. Norvežan živi zraven modre hiše. 15. Oseba, ki vozi Opel, živi zraven osebe, ki pije vodo.   KDO IMA RIBO?

...hm, pa se mi je kmalu po pričetku že malo zataknilo. AMPAK VEM, da sem jo enkrat že rešila, tako da jo bom tudi zdaj, toliko let kasneje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.12.2007 20:53:03   
*bubi*
pomen, ekaka, taktok, ina.....

pri nas tudi traktor user posted image  

ina.... trgovina user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.12.2007 20:53:42   
*bubi*
Uuuu, nina, to je tista logična, ki se z mrežo rešuje. Včasih sem obvladala. No, bom probala rešit user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.12.2007 20:58:21   
petarda
Da nebi slučajno zdaj kaj čvekale tukaj al pa reševale uganke...hitro nastavit miklavžu, drgač vam ne bo nič prineseluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne resno....mi imamo darila zavita, jutri pa veselicauser posted image ...Petardito tudi dobi ponavadi darilce še pri babicah in teti...samo ponavadi so to kake čokoladice + mandarine...Kaj pa vem...mene zaenkrat še nič ne motiuser posted image ...Jaz sem pa tudi za svojega in od lubija bratca + sestrično in bratranca, ki so še vsi majhni otroci...naštimala vsakemu čokoladnega miklavža+čokoladni jajčki+mandarine+barve za steklo, ker so bili navdušeni nad našimi kreacijamiuser posted image ..., majhna pozornost, pa vse se mi zdi uporabno...sploh čokoladni jajčkiuser posted image , za vsakega 5 ali 6 EUR pa se mi tudi ne zdi veliko user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.12.2007 20:59:42   
NinaŠ
to je tista logična, ki se z mrežo rešuje.

ja, brez mreže jo pomoje reši le par izbrancev na celem svetu user posted image user posted image user posted image user posted image - no upam, da je tako, drugače spadam med bolj butasto polovico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.12.2007 21:01:56   
*bubi*
Da nebi slučajno zdaj kaj čvekale tukaj al pa reševale uganke...hitro nastavit miklavžu, drgač vam ne bo nič prinesel

Danes sem bila jaz v vlogi Miklavža - kekese sem že pojedla in sok spila user posted image user posted image user posted image

Meni pa miklavž ne bo nič prinesel user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.12.2007 21:02:47   
petarda
KDO IMA RIBO?

Za ribo ne vem....Renault ma pa ziher slovencuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj bi ti pomagala...pa mam res obveznosti....user posted image

Ajde....nooooočkaaaauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.12.2007 21:12:12   
NinaŠ
Renault ma pa ziher slovenc

user posted image user posted image user posted image user posted image ne, za Renault že vem kdo ga ima (no meddrugim tudi Slovenc user posted image )

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.12.2007 21:14:14   
*bubi*
ja, renaulta ima Norvežan v rumeni hiši. Dalje pa še ne vem. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.12.2007 21:21:31   
NinaŠ
Pravilno bubi user posted image ...jaz sem jo ravnokar rešila user posted image user posted image ...a povem???? ne ne bom še user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?