|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
4.12.2007 17:03:22   
ada2
nič, gremo nekaj delat....user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
4.12.2007 17:07:03   
Teni_
user posted image user posted image  Slike bi bilo treba popravit, da je ne spoznamo.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
4.12.2007 17:07:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

nič, gremo nekaj delat....user posted image

Kaj pa bi ti zdaj delala? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
4.12.2007 17:09:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

user posted image user posted image  Slike bi bilo treba popravit, da je ne spoznamo.user posted image

Al pa nick zamenjat user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
4.12.2007 17:15:06   
Teni_
Najprej sem mislila, da si je kdo za nalašč izbral tak nick - za provociranje - zdaj pa vidim, da ni res. Tako da so bile slike odločilne.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
4.12.2007 17:16:14   
*bubi*
Ja, to bi tudi bilo možno

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
4.12.2007 20:31:42   
sharpy
dober večer pupe

Danes je moj uspaval Marka, pa lahko jaz malo na RR čekiram .user posted image user posted image user posted image

Kmalu se pa šibam k njemu stisnit, ker bo samo še jutri doma. Pol spet potuje na Bahame user posted image .
Ampak zato pa mi boste ve delale družbo zvečer user posted image user posted image user posted image

V službi mi je malo boljše. So me dale delat nekaj drugega, tako da nisem več vsak dan pod vplivom acetona in imam dosti bolj razgibano in bolj zanimivo delo user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
4.12.2007 20:47:29   
*bubi*
Dober večer! user posted image

Bo danes katera tukaj ali vse norega dohtarja gledate? user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
4.12.2007 20:57:12   
ŽELJA2
Ha, ha, norega doktorja bom šla gledat, še prej pa se pofočkam.

Imam lepo novico. Sem imela danes pregled z UZ. Dobili bomo user posted image . To je potrjeno, ker je zelo ne sramežljivo pokazala luliko. Tudi drugače je vse tako kot mora biti, sicer ostajam na bolniški vendar se je moje počutje bistveno izboljšalouser posted image .

Moj škratek pa še vedno hodi spat sam, tko da se je to očitno kar prijelo in ni bila muha enodnevnica.user posted image user posted image

No, upam da je tudi pri vas vse pod kontrolo. Grem še pod tuš, pol pa TV.

Nočkauser posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
4.12.2007 20:57:33   
ada2
jaz sem tu, ampak se spravljam pred tv, pa itak vem, da spet ne bom do konca pogledala filma, ki ga že 3 dni hočem pogledat, pa vedno zaspim zravenuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
4.12.2007 20:59:36   
ada2
user posted image user posted image user posted image ŽELJA, čestitke za user posted image !

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
4.12.2007 21:01:46   
*bubi*
Čestitke za user posted image , Želja!

Kdaj imaš rok?

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
4.12.2007 21:18:15   
amy26
ČESTITKE  Želja za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
4.12.2007 21:59:59   
petarda
ŽELJA čestitke zauser posted image user posted image .

Bubi sem mal pogledala mizice...tista iz BC se mi zdi lepa. Sam mi je še zmeraj nekako Mamutova kolekcija najbolj všeč user posted image .....ah ne vem...mi smo jih šli pogledat še v Merkur, pa so tudi premajhneuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.12.2007 7:13:28   
*bubi*
Dobro jutro!

No, potem pa se bo treba do Ikee zapeljat. Gremo skupaj? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.12.2007 7:27:23   
NinaŠ
Dobro jutro!

Včeraj sem mrknila z drobižkoma user posted image ...in se danes zjutraj z njima zbudila user posted image

Želja, čestitke za user posted image user posted image . Ime imata verjetno že izbrano?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.12.2007 7:31:03   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Bubi dvomim, da bo nam uspelo priti do Ikee še letos?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.12.2007 7:32:20   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  se moram pohvalit, ker itak vem, da se kaj takega še dooooolgo ne bo zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image ..Petardito je do 5.! spal v svoji postelji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.12.2007 8:00:35   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

..Petardito je do 5.! spal v svoji postelji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bubi pa celo noč user posted image user posted image user posted image  Od enih naprej pa jaz z njim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.12.2007 8:16:30   
amy26
petardito super za nočko v svoji posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je tudi spala celo noč v svoji posteljiuser posted image user posted image  drugače vedno spi sama, zadnji teden je pa katastrofa, zbujanje 10-15x na noč, na koncu pri meni spi ker sama noče, sam sem jo položila v zibko je bil alarm.
Težave ji je delal zamašen nosek, zato se je zbujala, sej sem ga skos pucala vendar spet takoj zamašen, včeraj sem ji pa prvič dala fiziološko z šprico v nos in nosek je bil prehoden celo nočuser posted image  tudi spanje je bilo idealno.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
5.12.2007 8:16:30   
*bubi*
Hm..... sem zdaj še malo mere pogledala.

Ta mizica v BC ima 70x45x45 cm (šxgxv),
Mammutova pa 77x55x48 cm. Tako da malenkost večja je. Podobno velika je Kritterjeva v Ikei (77x56x54). Če se ne motim, imajo to Kritterjevo v čakalnici pri pediatru in se mi zdi ravno prav velika. Da lahko daš 4 otroke komot okoli sedet.

Jah, se bo treba do Avstrije zapeljat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.12.2007 9:24:22   
petarda
Mammutova pa 77x55x48 cm. Tako da malenkost večja je. Podobno velika je Kritterjeva v Ikei (77x56x54). Če se ne motim, imajo to Kritterjevo v čakalnici pri pediatru in se mi zdi ravno prav velika.

Kolk maš pa prtljažnik velik?user posted image ....Če računaš vse krat 2...a bi šlo not?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
5.12.2007 10:43:23   
Urša
Kolk maš pa prtljažnik velik? ....Če računaš vse krat 2...a bi šlo not?

Komot!user posted image  So čisto zložljivi paketi. Mi smo kupili Mammutovo kolekcijo in nam ni žal. Prej smo imeli od Sadeka stolček, samo tisto je masiven les in sta ga grdo ribsala naokol, sem bila vsa živčna. No, Mammutove zadeve so plastične, lahke za prestavljanje in poceni, če se določiš kaj zamenjat, najbolj pa poživijo sobico! user posted image  Jst se jih kar ne morem naveličat!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
5.12.2007 13:18:07   
*bubi*
No, Mammutove zadeve so plastične, lahke za prestavljanje in poceni, če se določiš kaj zamenjat,

Hmmm.... čisto vse stvari so plastične? user posted image  Za tiste stolčke - pručke vem, za ostalo pa se mi zdi, da bi znalo bit iz iverala. Masiven les res ni.

Kunststoff.... je res plastika

Kritter serija pa je lesena
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.12.2007 13:20:44   
*bubi*
2000. sporočilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Šolske domače naloge - 5 zlatih pravil
Tako kot odrasli imajo tudi otroci kdaj "slab dan", ko jim je vse odveč in se nikakor ne morejo spraviti k domači nalo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?