|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
2.12.2007 14:09:08   
Urša
Z mano je malo boljše. user posted image  Bom ta teden na bolniški. Ja, Nina, mi je že policaj rekel, da lahko uveljavljam odškodnino prek kupončka. Se ti kaj spoznaš na to proceduro? user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
2.12.2007 15:16:12   
amy26
Urša, to je pa res šit
upam da te bolečine čimprej minejouser posted image user posted image user posted image
glede odškodnine se je pa najbolje obrniti na kakega odvetnika

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
2.12.2007 15:19:38   
*bubi*
Kaj pa ve počnete, da nobene nič ne čveka?

Privoščili smo si en doooolg sprehod po sončku user posted image  Potem pa k babici na kosilu, bubi zdaj tam spi, jaz pa sem več kot pol ure žarnice v avtu menjalavala. user posted image  to zanalašč tak naredijo, da bi bilo treba na servis peljat. Samo jaz se ne dam user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
2.12.2007 15:21:53   
*bubi*
Urša, kaj vam je dal ta tip kuponček (oz. podatke) zaradi poškodovanja avta? Potem boš verjetno morala počakat, da se zdravljenje zaključi, zbrat vse papirje in it na njegovo zavarovalnico. Običajno oni ponudijo odškodnino, da se še kaj zdilat + zagrozit s tožbo.

Drugače pa je cel kup firm, ki se ukvarjajo z izterjavo odškodnin, samo je vprašanje, koliko oni kasirajo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
2.12.2007 16:04:23   
tincci
Midve mava pa spet obe virozouser posted image user posted image , pa spet jo je tašča privlekla user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
2.12.2007 18:17:27   
NinaŠ
Se ti kaj spoznaš na to proceduro?

Ne prav dobro, vednar po teoriji bi moglo tako potekat: ti moraš v treh dneh (jutri!) prijaviti poškodbo na njegovi zavarovalnici in vložiti odškodninski zahtevek. Zraven predložiš "potrdila" o poškodbi (policijski zapisnik, zdravniško potrdilo), ki jih kasneje po končanem zdravljenju dopolniš (ali pa še to ne user posted image ). Potem vse poteka avtomatično oz. stvari razreši zavarovalnica, ti le še dobiš obvestilo o  višini odškodnine - in če se strinjaš, ti v N dneh nakažejo denar, če se pa ne strinjaš greš pa lahko naprej v civilno tožbo.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
2.12.2007 18:18:44   
NinaŠ
Grem zdaj še mal drobižka pocartat, ko zaspita, se pa spet pofočkam tu gor user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
2.12.2007 18:26:43   
šmarnica
Pozdravček vsem skupaj!
Mi smo se pa ravnkar vrnili iz Milavževanja. Bilo je surer. Spoh,ker so nehali "težiti" s pareklji oz. hudički. Predstava je bila tudi luštna. Ta maledva se pa sedaj bašeta s sladkarijami, ki sta jih tam dobila.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
2.12.2007 18:44:40   
*bubi*
Mi pa še nimamo nič miklavža user posted image

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
2.12.2007 19:39:37   
Urša
Urša, kaj vam je dal ta tip kuponček (oz. podatke) zaradi poškodovanja avta?

Ja, se poznajo s to lastnico avta, kjer sem bila jaz in včeraj še niso vedeli kako bodo naredili glede tega ali kuponček ali ne.  Danes so se zmenili samo za keš na roko, tako da bom jaz uveljavljala samo nezgodno zavarovanje, ki ga imam sklenjenega. Če bi bilo kaj hujšega z mano, bi pa zahtevala tudi kuponček, defenitivno.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
2.12.2007 19:46:07   
amy26
Mi smo bili pa včeraj v cirkusu, Aleksu se je kar dogajalo, najbolj se je pa bal ko je en Valentino bruhal ogenj, si je kar roke na obraz dajaluser posted image  in ko so bili klovni preveč glasni se je kar začel jokat od strahuuser posted image  pa sem ga morala vzeti k sebi v naročje.
Pa Aleks je jahal ponija oz. je na njem sedel cela dva kroga.

Predstava kar v redu edino pričakovala sem mal več živali, na predstavi so bili samo konji in poniji.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
2.12.2007 19:50:08   
NinaŠ
Danes so se zmenili samo za keš na roko

user posted image še ti zahtevaj mal keša na roko user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
2.12.2007 19:54:12   
NinaŠ
Dopoldne smo bili v Aqua parku v Bohinju in se imeli super user posted image user posted image user posted image user posted image . Drobižka sta itak čist nora na vodo, tako da drugega sploh ni bilo pričakovati user posted image . Spala sta v avtu med vožnjo domov, potem smo se ustavili še na kosilu v eni gostilni,... popoldne smo pa preživeli v skupnem cartanju in pospravljanju stanovanja - sem ful vesela, ko tako rada pomagata user posted image .
Zdaj sta izmučena zaspala, jaz pa premišljujem, da bi se jima pridružila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
2.12.2007 20:56:49   
amy26
če ima katera črtne kode od čajev 1001 cvet, se priporočamuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
2.12.2007 21:30:33   
ada2
mi smo tudi bili na sprehodu ob Dravi in smo si labode ogledali, Adam pa je rekel, da so hudi user posted image

sharpy hvala, ampak ne rabim več nalepk. če pa katera rabi linote za koledar pa naj pove, ker jih v službi lahko dobim na kileuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.12.2007 21:36:14   
*bubi*
Vi čokolino delate vašim varovancem za večerjo? user posted image

Ti kar zbiraj linote, ti bodo prav prišli. Jaz sem jih zdaj kar precej za koledarje porabila. user posted image  Poleti pa sem gledala, če bo kaka pametna nagrada, pa ni bilo nič. Tako da nam je vse ostalo.

Sicer pa je za mano že ena runda spanja in sem kot cota.... najboljše, da kar 2. polčas odspim. user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
2.12.2007 21:44:19   
ada2
Vi čokolino delate vašim varovancem za večerjo?

ja, pa za zajtrk tudi, pa ne samo čokolino, frutolino, stračatelalino, medolino, rižolino.....

sem zadnjič rekla v kuhinji, da bi prosila za nekaj medotov, ker ponavadi pošljem še za nečake, pa so mi iz škatle zagrabili in jih je za 10 koledarjevuser posted image , sem še za sosedove otroke poslalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.12.2007 21:46:31   
ada2
še nekaj slikic s sprehoda danes:

user posted image

user posted image

user posted image

pa lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.12.2007 21:56:34   
*bubi*
jih je za 10 koledarjev , sem še za sosedove otroke poslala

Ja, jaz sem tudi za druge otroke pošiljala user posted image  user posted image  Pa upam, da dobijo, ker sem slab ponarejevalec podpisov user posted image user posted image user posted image

Lepe slikice user posted image  To so rečni galebi? V MB jih skoraj ni, nad tem kanalom na Dravskem polju pa jih vedno vidim.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
3.12.2007 9:06:23   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Kaj ste vse tako ponedeljkovsko kot jaz? user posted image

Pa še čvekat nimam časa user posted image

Lep dan! Če nas veter ne odnese user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
3.12.2007 13:20:31   
*bubi*
Dan user posted image

Glej jih sladkorčke, vse ste se stopile na dežju user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
3.12.2007 14:27:19   
petarda
Danuser posted image

Ada lušne slikiceuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
3.12.2007 14:32:04   
ada2
danuser posted image

Nuša je dobila sestrico Stinouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
3.12.2007 15:39:19   
petarda
Nuša je dobila sestrico Stino

Jao, kmal bi me zdaj za srce zagrablouser posted image user posted image user posted image ...kako ti to napišešuser posted image user posted image user posted image ...še dobro, da sem si od zadnjič zapomnila kje pričakujejouser posted image

Čestitke sestrici in družinici user posted image user posted image user posted image ...Naj bo Stina zdravauser posted image ...pa prvič slišim za tako imeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
3.12.2007 16:02:43   
NinaŠ
Nuša je dobila sestrico Stino

Čestitke Nuši user posted image .    ...sem mogla kar mal pomislit kaj je zdaj to user posted image
Stina - tako ime je moj user posted image  predlagal za Tino user posted image  ...drugače jaz tud še nisem slišala zanj user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?