|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
1.12.2007 21:59:24   
petarda
Meni je ful lepa Bela snežinka

Lepauser posted image  Sam ni božičnauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
1.12.2007 22:02:10   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak to stran smo pa res hitro obrnile

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
1.12.2007 22:04:52   
*bubi*
Samo jaz se mu ne dam...Ker ima res take, da ...nič mu ni prav, bi pil, nebi pil, bi jedel, nebi, bi...sam bi sam...., pol bi se pa obul, pa ne gre, pa jaz ne smem, pa oči tudi ne, sam ne gre, pa se joka, pa ...

Imate vi tudi zjutraj veselico, ko se mudi? user posted image

Joj, joj, joj..... bi pil, mu naredim cedevito, ne bo pil. Pa kričal bo. Pa bi puding. Pa bi linota. Pa bi ne vem kaj.... user posted image

In potem bi se še nesel, čeprav imam polne roke in je težek user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
1.12.2007 22:05:35   
sharpy
Saj razumem, da trma mora biti in je sesavni del otroštva...sam ko mu ni NIČ prav

enako

M pa se je en dan neki name razjezil in pol mu več nič ni bilo prav.  Naslednji dan se je hotel vozit z vozičkom in ker enostavno nisva takrat mogla se je skoraj celo uro jokal in kričal in čakal pred vrati. Pa včeraj ga nisem mogla zjutraj obleč, ker se ni pustil in ni hotel sleč pižame in ni hotel lulat in ne te majčke in in in ...mah....živ obup.
Jaz mu tudi ne popustim, je pa pri nas doma nono tisti, ki se stalno meša user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
1.12.2007 22:05:48   
petarda
Meni je všeč...Božič dolazi...od Srebrnih kriluser posted image ...pa še kaka...

Ej...od Magnifica...Dekle grešila sva na sveto nočuser posted image ....Aaaaaa Urša, se zmeri nate spomnimuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
1.12.2007 22:06:50   
sharpy
I
Imate vi tudi zjutraj veselico, ko se mudi? user posted image

Joj, joj, joj..... bi pil, mu naredim cedevito, ne bo pil. Pa kričal bo. Pa bi puding. Pa bi linota. Pa bi ne vem kaj.... user posted image

In potem bi se še nesel, čeprav imam polne roke in je težek 

M bi poa risanke gledat in se ne bi obul in ne bunde in niti kape in

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.12.2007 22:06:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Meni je ful lepa Bela snežinka

Lepauser posted image  Sam ni božičnauser posted image

se pa poje v tem času user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.12.2007 22:09:35   
ada2
Daj me na kakšno spomni...mi napiši besedilo....

pastirčeki na paši vsi so zlo prestrašeni in angel lep ko rožni cvet tolaži njih trepet. ne bojte se pastirčeki, nocoj mesija se rodi vesel je torej celi svet ker je odrešen spet. le hitro tja, tam v jaslih je ni treba bati se, molite ga častitega zveličarja sveta.....častite tud Marijo vsi, pri detetu kleči in kaj daru nesite mu preljubmu jezusu.....

rajske strune zadonite od nebes odmevajte zbori angelski hitite na zemljo in pevajte slava bodi na višavah slava bogu naj doni, mir ljudem pa po nižavah naj nocojšnja noč rosi. čuli sladko melodijo so pastirčki tisto noč, našli dete in marijo in ljubezni božje moč......

glej zvezdice božje migljajo lepo......

o jaslice borne lesene, pa vendar ste srečne tako......

o dete cartano......

sveta nočuser posted image

ampak najbolj mi je pa zanimivo to, da v bistvu sploh nisem verna, zelo rada pa pojem te pesmi in nasploh zelo rada pojem v cerkviuser posted image , ena najlepših pesmi mi je
poslušajte vsi ljudje, sveti jožef v mesto gre, sveeeeti jožef in maaaarija greeesta v mesto betlehem.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.12.2007 22:11:00   
Urša
Joj punce, kaj se je men danes nardilo...jemljem stvari iz prijateljičinega avta na parkirišču, eno nogo imam not, drugo čisto ob avtu in me en rukne, ki je šel rikverc. Jaz sem tako začela vpit kot zver, nogo sem mela stisnjeno in ni šla nikamor, tako da je tisti potem avto premaknil vstran. Grozno, kakšna bolečina! Takoj v zdravstveni dom in na sreči ni zloma, samo mišica je stisnjena in koža odrgnjena, prav sledi gume se mi poznajo in na drugi strani še ena odrgnina. Boli pa kt user posted image ! Skeli, peče, reže...sem že 2 protibolečinski tableti pojedla, da mi je malo popustilo. Kolegica ima zvita vrata, tako da je klicala policijo, jaz sem šla domov, pa so potem policaji pozvonili na vrata, me zaslišali in mi dali pihat. Itak nisem pila, samo to je treba naredit, ko obravnavajo postopek. Me zmrazi, ko pomislim, kaj bi lahko bilo...še sreča, da se je tako končalo, čeprav je rekel, doktor, da zna tole z mišico kar nekaj časa trajat.user posted image  In je res ful močna žgoča bolečina, jebe...user posted image !

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.12.2007 22:13:45   
ada2
o šit Urša!

naj bolečine čimprej minejouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.12.2007 22:15:23   
petarda
poslušajte vsi ljudje, sveti jožef v mesto gre, sveeeeti jožef in maaaarija greeesta v mesto betlehem.....

Jaaaaaaa! Ta je meni tudi ful, ful lepauser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.12.2007 22:17:17   
*bubi*
Urša user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.12.2007 22:17:35   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaaaaaaa! Ta je meni tudi ful, ful lepauser posted image

potem pa vabljena na naš božični koncertuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.12.2007 22:17:40   
NinaŠ
O šit Urša user posted image . Naj ti bolečine čimprej minejo user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz na parkiriščih večkrat pomislim, da se kaj podobnega lahko pripeti user posted image (predvsem me skrbi za otroka), zato imam pravilo, da na frekventnih parkiriščih najprej drobižka v avto nabašem, šele nato vso kramo, ki jo imam.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.12.2007 22:17:40   
petarda
Joj, Urša upam, da ti kmalu popusti bolečina...user posted image  Si pa sploh ne predstavljam kako se je to lahko zgodilouser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.12.2007 22:19:58   
NinaŠ
Urša, ne pozabi na zavarovalnico (povzročiteljevo) naslovit odškodninskega zahtevka  - mislim res se zelo materialistično sliši, samo mnogo ljudi ne ve, da obvezno avtomobilsko zavarovanje (oz. v ljudskem jeziku kuponček) krije tudi telesne poškodbe. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
1.12.2007 22:24:14   
*bubi*
Ja, seveda. Če imaš ambulantni karton, lahko kaj iztržiš. Razen za bolečine v vratu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
1.12.2007 22:24:22   
petarda
Ampak Urša tebi se pa vedno take nenavadne reči zgodijouser posted image ...Pa kaj te tip ni videl,  al kaj?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
1.12.2007 22:27:02   
petarda
Razen za bolečine v vratu

A tega pa ni več, al kaj? user posted image ...Ker to so pa ljudje res na veliko izkoriščaliuser posted image ...sam ni pošteno do tistih, ki jih res imajouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
1.12.2007 22:27:28   
NinaŠ
Razen za bolečine v vratu user posted image

ja tu so mal bolj atleh - morajo biti vratna vretenca premaknjena vsaj 2 mm, da priznajo poškodbo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
1.12.2007 22:28:22   
NinaŠ
Pa kaj te tip ni videl, al kaj?

user posted image če ni videl celega avta, pol bolj težko, da je Uršo porajtal user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
1.12.2007 22:31:39   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image če ni videl celega avta, pol bolj težko, da je Uršo porajtal user posted image

sori Urša, ampakuser posted image user posted image user posted image

pa ko smo že tak daleč....kolko piskrov marmelade si naštela ob tem dogodku?

user posted image user posted image user posted image

(vem, da sem obupno žlehtuser posted image )

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
1.12.2007 22:36:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

jao, jao user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
1.12.2007 22:36:48   
petarda
vem, da sem obupno žleht

vemo tud mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
1.12.2007 22:38:04   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?