Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 21:59:24
|
|
|
|
petarda
|
Meni je ful lepa Bela snežinka Lepa Sam ni božična
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:02:10
|
|
|
|
petarda
|
ampak to stran smo pa res hitro obrnile
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:04:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo jaz se mu ne dam...Ker ima res take, da ...nič mu ni prav, bi pil, nebi pil, bi jedel, nebi, bi...sam bi sam...., pol bi se pa obul, pa ne gre, pa jaz ne smem, pa oči tudi ne, sam ne gre, pa se joka, pa ... Imate vi tudi zjutraj veselico, ko se mudi? Joj, joj, joj..... bi pil, mu naredim cedevito, ne bo pil. Pa kričal bo. Pa bi puding. Pa bi linota. Pa bi ne vem kaj.... In potem bi se še nesel, čeprav imam polne roke in je težek
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:05:35
|
|
|
|
sharpy
|
Saj razumem, da trma mora biti in je sesavni del otroštva...sam ko mu ni NIČ prav enako M pa se je en dan neki name razjezil in pol mu več nič ni bilo prav. Naslednji dan se je hotel vozit z vozičkom in ker enostavno nisva takrat mogla se je skoraj celo uro jokal in kričal in čakal pred vrati. Pa včeraj ga nisem mogla zjutraj obleč, ker se ni pustil in ni hotel sleč pižame in ni hotel lulat in ne te majčke in in in ...mah....živ obup. Jaz mu tudi ne popustim, je pa pri nas doma nono tisti, ki se stalno meša
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:05:48
|
|
|
|
petarda
|
Meni je všeč...Božič dolazi...od Srebrnih kril ...pa še kaka... Ej...od Magnifica...Dekle grešila sva na sveto noč ....Aaaaaa Urša, se zmeri nate spomnim
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:06:50
|
|
|
|
sharpy
|
I Imate vi tudi zjutraj veselico, ko se mudi? Joj, joj, joj..... bi pil, mu naredim cedevito, ne bo pil. Pa kričal bo. Pa bi puding. Pa bi linota. Pa bi ne vem kaj.... In potem bi se še nesel, čeprav imam polne roke in je težek M bi poa risanke gledat in se ne bi obul in ne bunde in niti kape in
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:06:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Meni je ful lepa Bela snežinka Lepa Sam ni božična se pa poje v tem času
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:09:35
|
|
|
|
ada2
|
Daj me na kakšno spomni...mi napiši besedilo.... pastirčeki na paši vsi so zlo prestrašeni in angel lep ko rožni cvet tolaži njih trepet. ne bojte se pastirčeki, nocoj mesija se rodi vesel je torej celi svet ker je odrešen spet. le hitro tja, tam v jaslih je ni treba bati se, molite ga častitega zveličarja sveta.....častite tud Marijo vsi, pri detetu kleči in kaj daru nesite mu preljubmu jezusu..... rajske strune zadonite od nebes odmevajte zbori angelski hitite na zemljo in pevajte slava bodi na višavah slava bogu naj doni, mir ljudem pa po nižavah naj nocojšnja noč rosi. čuli sladko melodijo so pastirčki tisto noč, našli dete in marijo in ljubezni božje moč...... glej zvezdice božje migljajo lepo...... o jaslice borne lesene, pa vendar ste srečne tako...... o dete cartano...... sveta noč ampak najbolj mi je pa zanimivo to, da v bistvu sploh nisem verna, zelo rada pa pojem te pesmi in nasploh zelo rada pojem v cerkvi , ena najlepših pesmi mi je poslušajte vsi ljudje, sveti jožef v mesto gre, sveeeeti jožef in maaaarija greeesta v mesto betlehem.....
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:11:00
|
|
|
|
Urša
|
Joj punce, kaj se je men danes nardilo...jemljem stvari iz prijateljičinega avta na parkirišču, eno nogo imam not, drugo čisto ob avtu in me en rukne, ki je šel rikverc. Jaz sem tako začela vpit kot zver, nogo sem mela stisnjeno in ni šla nikamor, tako da je tisti potem avto premaknil vstran. Grozno, kakšna bolečina! Takoj v zdravstveni dom in na sreči ni zloma, samo mišica je stisnjena in koža odrgnjena, prav sledi gume se mi poznajo in na drugi strani še ena odrgnina. Boli pa kt ! Skeli, peče, reže...sem že 2 protibolečinski tableti pojedla, da mi je malo popustilo. Kolegica ima zvita vrata, tako da je klicala policijo, jaz sem šla domov, pa so potem policaji pozvonili na vrata, me zaslišali in mi dali pihat. Itak nisem pila, samo to je treba naredit, ko obravnavajo postopek. Me zmrazi, ko pomislim, kaj bi lahko bilo...še sreča, da se je tako končalo, čeprav je rekel, doktor, da zna tole z mišico kar nekaj časa trajat. In je res ful močna žgoča bolečina, jebe... !
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:13:45
|
|
|
|
ada2
|
o šit Urša! naj bolečine čimprej minejo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:15:23
|
|
|
|
petarda
|
poslušajte vsi ljudje, sveti jožef v mesto gre, sveeeeti jožef in maaaarija greeesta v mesto betlehem..... Jaaaaaaa! Ta je meni tudi ful, ful lepa
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:17:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Urša
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:17:35
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda poslušajte vsi ljudje, sveti jožef v mesto gre, sveeeeti jožef in maaaarija greeesta v mesto betlehem..... Jaaaaaaa! Ta je meni tudi ful, ful lepa potem pa vabljena na naš božični koncert
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:17:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
O šit Urša . Naj ti bolečine čimprej minejo Jaz na parkiriščih večkrat pomislim, da se kaj podobnega lahko pripeti (predvsem me skrbi za otroka), zato imam pravilo, da na frekventnih parkiriščih najprej drobižka v avto nabašem, šele nato vso kramo, ki jo imam.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:17:40
|
|
|
|
petarda
|
Joj, Urša upam, da ti kmalu popusti bolečina... Si pa sploh ne predstavljam kako se je to lahko zgodilo ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:19:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša, ne pozabi na zavarovalnico (povzročiteljevo) naslovit odškodninskega zahtevka - mislim res se zelo materialistično sliši, samo mnogo ljudi ne ve, da obvezno avtomobilsko zavarovanje (oz. v ljudskem jeziku kuponček) krije tudi telesne poškodbe.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:24:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, seveda. Če imaš ambulantni karton, lahko kaj iztržiš. Razen za bolečine v vratu
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:24:22
|
|
|
|
petarda
|
Ampak Urša tebi se pa vedno take nenavadne reči zgodijo ...Pa kaj te tip ni videl, al kaj?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:27:02
|
|
|
|
petarda
|
Razen za bolečine v vratu A tega pa ni več, al kaj? ...Ker to so pa ljudje res na veliko izkoriščali ...sam ni pošteno do tistih, ki jih res imajo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:27:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Razen za bolečine v vratu ja tu so mal bolj atleh - morajo biti vratna vretenca premaknjena vsaj 2 mm, da priznajo poškodbo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:28:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa kaj te tip ni videl, al kaj? če ni videl celega avta, pol bolj težko, da je Uršo porajtal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:31:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa kaj te tip ni videl, al kaj? če ni videl celega avta, pol bolj težko, da je Uršo porajtal sori Urša, ampak pa ko smo že tak daleč....kolko piskrov marmelade si naštela ob tem dogodku? (vem, da sem obupno žleht )
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:36:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa kaj te tip ni videl, al kaj? če ni videl celega avta, pol bolj težko, da je Uršo porajtal jao, jao ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:36:48
|
|
|
|
petarda
|
vem, da sem obupno žleht vemo tud mi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 22:38:04
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?