Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 18:58:14
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Zdravo! Vsem skupaj: V S E N A J B O L J Š E !!!!!! Joj, že kar dve leti imajo naši škratki. Zakaj gre čas tako hitro. Meni je ful hudo, čeprav so v vsakem obdobju taki cukri, pa tudi mi kot starši se razvijamo skupaj z njimi in rastemo v njihovem ritmu. Ampak vseeno, a se spomnete ko smo jih prinesle iz porodnišnic? Tiste majhne cmokce, mehke in dišeče? No, naš Andraž je danes nesel v vrtec torto in balone. Je rekla vzgojiteljica, da so otroci ponoreli od sreče, torto zmazali v trenutku in še potem imeli balon party. Tko, da sem ful vesela, da so se imeli super in da je Andraž dobil občutek, da je danes njegov dan. Midva pa sva mu kupila sintesajzer z mikrofonom, da lahko igra in poje, tko da si lahko predstavljate kako (ne) mirno je danes pri nas. V glavnem vsem skupaj želim sama lepa praznovanja, ta mesec je res naš mesec. Se čujemo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 18:59:50
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ja, pa seveda hvala za čestitke.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 19:15:23
|
|
|
|
Urša
|
LUKA, MARK in ANDRAŽ, VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 19:20:40
|
|
|
|
Urša
|
Če gre katera v Toysa, naročim še jaz poganjalca. Kako je pa lep! Da o ceni ne govorim...
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 19:58:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni žal ne bo zneslo v teh treh dneh gor it. Upam, da mi znese preživet
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:23:16
|
|
|
|
amy26
|
čestitke Luka, Mark in Andraž za 2.svečko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:33:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša mogoče, ampak res samo mogoče, se jaz jutri popoldne gor zapeljem, pa ti ga prinesem. Sicer imam v planu, da bi se šli kopat, samo Tini je začel nosek spuščat in sem malo v dilemi - bomo videli kaj bo jutri. Ti sporočim.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:38:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mojima drobižkoma se (spet) že pozna, da sem zadjne dobre 3 tedne skoraj ves čas odsotna (sem v službi) - sta že spet čisto podivjana , totalno nemogoča ... Ne ubogata niti besedice, za vsako stvar se moramo skregat,.... AAAAAAAAAAAAAAAA ...saj bo boljš, enkrat že ...sam kaj ko nič ne kaže, da bom kaj veliko popoldnevov lahko z njima
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:42:45
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeeeeer Hvala za čestitke, sem jih zelo vesela ...ne, ampak res...petardito jih danes ni videl, mu jih pa zagotovo jutri pokažem, ko bo (upam, da) kaj več časa ....Pa to je noro kak mi hitimo iz dneva v dan ...Sploh ne vem kam ...Danes nam je komaj uspelo na eno tortico it Pa še čestitke soslavljencema...Veliko, veliko zdravja in razigranih otroških dni vam želi novomeški del 14-tice Za Marka... In za Andraža...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:44:47
|
|
|
|
petarda
|
Aja...tisto v steklenicah je juice
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:51:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mojima drobižkoma se (spet) že pozna, da sem zadjne dobre 3 tedne skoraj ves čas odsotna (sem v službi) - sta že spet čisto podivjana , totalno nemogoča ... Ne ubogata niti besedice, za vsako stvar se moramo skregat,.... AAAAAAAAAAAAAAAA ...saj bo boljš, enkrat že ...sam kaj ko nič ne kaže, da bom kaj veliko popoldnevov lahko z njima Petardito je bil danes tudi ...vsaj zdaj popoldne...stalno zahteval pozornost, na glas pel vse pesmice, ki jih pozna, trikrat po vsako, če sva se z slučajno kaj začela menit, takoj prekint, pa petarditu ploskat, pa daj mi to, pa daj mi ono, pa tle ne grem, pa grem gor, pa grem dol, pa odpri mi to, pa zdaj mi pa zapri, pa spet mi odpri.... ... Samo danes sem mu spregledala, ker ima rojstni dan, pa ziher je bilo vse tako kot si želi že v vrtcu ...jutri si bom pa čas vzela in ga skomandirala Edin zjutraj je bil posrečen...sva mu čestitala in mu povedala, da danes pa že ima rojstni dan...pa je takoj rekel: "Oči, mamica...zapojta Lukitu vse najboljše "
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:53:23
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Oooooooo.. mi smo pa danes KONČNO pisali Božičku.. Je že naročil. Sem komaj našla takega ki ima pikolico.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:54:00
|
|
|
|
petarda
|
Še ena za današnje tri slavljence...kolk mi je pa ta lušna
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:55:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Oči, mamica...zapojta Lukitu vse najboljše Tina je včeraj zjutraj, ko smo ji takoj, ko je odprla oči čestitali, to sama začela pet
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:57:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pismo, jaz sem se pa naveličala svojega nika, pa že nekaj dni študiram v kaj bi se preimenovala, pa nimam nobene pametne ideje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 20:59:23
|
|
|
|
petarda
|
Upam, da naša fišika ne bo vidla, da je vlak mal predaleč zapeljal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:03:04
|
|
|
|
petarda
|
mi smo pa danes KONČNO pisali Božičku uh...kje je še Božič ...mi bomo o tem razmišljali 23.12 .... Mi smo danes KONČNO oddali vlogo za znižano plačilo vrtca ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:04:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tole mojo kišto od PCja bom vrgla v smeti, skoz neki trokira. Najboljš da grem spat preden pop fašem. Nočko!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:04:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pismo, jaz sem se pa naveličala svojega nika, pa že nekaj dni študiram v kaj bi se preimenovala, pa nimam nobene pametne ideje jaz sem tudi slaba na tem področju ..ti ne znam svetovat ...sam itak...karkoli si boš dala bo najprej zvenel butasto, pol se bomo pa navadil
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:07:33
|
|
|
|
ada2
|
čestitke vsem slavljencem Adam je danes po dooooolgem času šel v vrtec in je bil ful vesel jaz sem pa skočila v ikeo po posteljo zanj in danes prvič spi v njej. ko je šel spat je bilo enih 10 minut čisto tiho, potem je pa skupaj s flokijem prišel v dnevno po traktor potem sem šla z njim in bila z njim enih 10 minut, in mu govorila o posteljici in o muci in kužku, kmi sta vrezljana v posteljo, in potem se je obrnil na stran, jaz sem šla ven, in zdaj je od tega že cela ura, pa ga še ni bilo ven
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:11:02
|
|
|
|
petarda
|
Urša...sem si vzela toliko časa preden sem dala petardita spat, da sem mu pokazala, kako lepo knjigico smo mu kupili za rojstni dan...in je takoj rekel: "O mami...lej, miška kuha kašico "...No in sva šla čez vse pesmice in je poslušal, pa vse slikice prekomentiral. Najbolj mu je pa všeč pesmica o avionu...sem mu jo morala vsaj petkrat prebrat...sam vedno je na koncu dodal: "Ne trebušček nam nagajat!" ...tak, da če bo M imel kdaj drugo izdajo, mu reci, da mora dopolnit tekst
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:14:19
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa kontrolo sva imela danes in je P same pohvalne besede imela....sicer vpihi še ostanejo, pa singulair tudi, ampak je drugače stabilno in sem ji rekla, da se vidimo pri 3 letih na sistematskem, pa se mi je nasmejala in rekla da take mame ima rada
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:17:06
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Urša mogoče, ampak res samo mogoče, se jaz jutri popoldne gor zapeljem, pa ti ga prinesem. Sicer imam v planu, da bi se šli kopat, samo Tini je začel nosek spuščat in sem malo v dilemi - bomo videli kaj bo jutri. Ti sporočim. Nina, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis vzemi dva če boš šla. Jaz že tuhtam, če dela kakšna dežurna dostava, da bi ti kar takoj poslala denar. V glavnem, če boš šla, prosim vzami še meni enega. Lepo, lepo, lepo, lepo prosim
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:18:35
|
|
|
|
ada2
|
a nobena ne rabi beetla samo Naty?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.11.2007 21:21:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
Drugače pa, dober večer. Nisem še utegnila povedati da sem bila danes zjutraj na enem razgovoru. Sva bila dva. In moja "konkurenca" že 10 let dela v tej stroki, jaz pa imam izkušnje samo preko ŠS. V glavnem si lahko mislite koliko šans imam... Povrh vsega pa konkurent še znanec od tega ki se bo odločil katerega bojo vzeli.. No, je pa bil toliko kulturen, da je dal obema iste možnosti da se izkaževa. Samo mene so delovne izkušnje pokopale...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.