*bubi*
|
Tina Glede termometrov bom še svoje mnenje napisala: najbolj zanesljivi so Hg, ampak pooooooooočasni. In nevarni, če se razbije. Obstajajo tudi taki alkoholni, ki so vsaj hitrejši Jaz prisegam na digitalne za pod pazduho (oz. se lahko tudi kje drugje z njim meri). Ras je, da ni fuuuul hiter, je pa dokaj zanesljiv. Ušesni: problem je, ker je treba nacilat točno na bobnič. Takrat pokaže zelo točno T v sredici telesa, ker ima bobnič približno enako T kot možgani in notranji organi. Torej, problem je v ciljanju. Meni to ne rata, otrok malo glavico premakne in zadaneš notranjost sluhovoda, ki pa je veliko hladnejši. Bubi je bil vroč, pa nisem uspela več namerit kot 36,8 Z digitalnim pa takoj blizu 38. V glavnem, mi smo ušesnega pospravili. IR: kaj pa jaz vem. Tukaj pa se mi zdi, da je še več dejavnikov. Nisem jih nikoli študirala, ampak po moje moraš zadet točno žilo na sencih (to opcijo merjenja ima s posebnim nastavkom tudi naš ušesni, je bilo treba čez to žilo potegnit) Mogoče pa je vseeno Vprašajte se, če potno čelo vpliva na meritve Saj pravim, da jih nikoli nisem študirala, izkušenj tudi nimam, tako da..... evo, se vzdržim odgovora. Ajdi, šibam v službo