|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
19.1.2008 12:29:14   
*bubi*
MB in LJ 18.-22.2. user posted image  Ostali pa en teden kasneje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
19.1.2008 16:37:54   
Urša
18.-22.2.

O, to bo pa res kmalu. Super!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
19.1.2008 18:16:34   
Paštetka
Aloha, babe user posted image

Kaj novega? Kdo je noseč?user posted image

Ne, bom vprašala kdo je bolan, ker z vsakim, ko govorim je bolan. Verjetno je tudi pri vas tako. user posted image  bolančkom.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
19.1.2008 20:46:18   
til
Hvala Bubi za link sem našla in mi prenaša user posted image .

A smo že ugotovili katera je noseča oz. katero sumite ( Želja2 izuzeta)

Paštetka a vi ste že doma ali se še vedno potepate po toplih krajih!

Tudi Tilen je imel ponoči malo vročine, zjutraj čisto nič popoldne pa mu je spet zrasla ampak čisto za malo 37.2 user posted image . Ampak ga moram pohvalit kako je priden in potrpežljiv saj se cel dan sam nekaj igra ker moj je delal jaz pa sem mogla malo stanovanje pospravit ker to je blo pa hujše kot atomska bombauser posted image . Še takrat ko si malo doma imaš pa toliko drugih stvari da se le tu pa tam resnično lahko posvetiš otročkuuser posted image user posted image user posted image .

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
19.1.2008 21:21:40   
nincy
Čer!

Pri nas je bila boga noč user posted image

Pri nas tudi.
L je prehlajena...nosek čist zabasan...je že vsa rdeča okrog ust...iz učk ji teče. user posted image  Vročine sicer nima, navihana kot vedno... Je pa danes vrgla dudo v smeti user posted image  user posted image  user posted image  (čist se je že "znucala"), in je sploh ni pogrešala, ko je šla spat...tako da upam, da je tale prehlad dober vsaj za to, da smo se je dokočno znebil... user posted image  user posted image  user posted image

Za vse bolančke pa en kup user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.1.2008 15:59:26   
NinaŠ
Ojla!
Smo ravno prišli z izleta... ...smo bili v Postojnski jami user posted image ... ...drobižka itak čist navdušena, še najbolj nad človeškimi ribicami, ki sta jih celo pot nestrpno pričakovala user posted image . Tini edino vožnja z vlakcem ni bila všeč user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.1.2008 16:02:45   
NinaŠ
Bolančki user posted image user posted image user posted image
..pri nas se zaenkrat držimo, čeprav Tina zadnja dva dni nekaj hoče kašljat user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.1.2008 18:48:17   
Urša
O, super, Nina, mi moramo tud enkrat it v Postojnsko jamo. Koliko pa ste dali za karte?user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.1.2008 18:57:11   
tincci
urša, mi smo dali 35 evrov, za otroke do petega leta je samo 1 evro, ampak je za odrasle toliko dražja. Ampak meni ni tud slučajno žal, je lepa dogodivščinauser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.1.2008 18:57:55   
tincci
Aja, pozdravljene vse user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.1.2008 18:58:40   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

No, toliko lepega o postojni, da se bomo še mi enkrat odpravili user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image  Za vse bolančke! es je ogroooomno teh user posted image  virusov...Kako sta pa bubi in Adam? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.1.2008 19:06:59   
petarda
mi smo dali 35 evrov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To je pa fuluser posted image ...Do katerega leta pa imajo otroci po 1 EUR?user posted image  Ker pol se splača vsaj še dva s sabo vzet, da mal not prinesemo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.1.2008 19:56:34   
NinaŠ
Koliko pa ste dali za karte?

user posted image 40€ ...odrasli 19€, otroci do 5 let 1€  ..kar veliko user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.1.2008 20:00:13   
NinaŠ
Grem zdaj v posteljo z drobižkoma, ker me je današnji dan fajn utrudil user posted image ...spala sicer še ne bom, ker moram dokončati 3. del Bele Masajke (mislim da Vrnitev v Barsaloi), da jo jutri nesejo nazaj v knjižnjico. Mi je bil pa všeč le prvi del, ostala dva pač berem ker ju že imam doma user posted image

Nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.1.2008 20:41:50   
tincci
Na kaj vas spominja tele bolezen, posebej tiste, ki imate že 2 otroka:
tečna tri dni, jokava, potem po obrazu, zatilju drobni mozoljčki, suhi, ful jo srbijo oči, lasišče, mozoljčki se širijo po trupu, riti, nogicah, lička rdeča, povišana temp 37.5.

Tko, od blefa npr ali pa iz izkušenjuser posted image ?

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.1.2008 20:49:35   
ada2
...Kako sta pa bubi in Adam?

torej, Adamu je vročina včeraj padla, danes pa spet naraslauser posted image . jaz sem sicer danes cel dan delala, tako da ga je rihtal Andrej, dal mu je calpol in mu je potem spet padlo, oz. zdaj, ko je šel spat je imel 37,3, tako da je bolje. jutri in v torek sem na bolniški, v torek imamo kontrolo, potem pa ga bo pazilamoja mama, ker v vrtec niti slučajno ne bo šel dokler se kašelj popolnoma ne pomiri, kašlja še močno in zelo grdo. je pa zanimivo, da iz nosa mu pa ne teče prevečuser posted image

drugače pa dober večer, pa tudi lahko noč, zmatrana sem ko user posted image , pa se mi zdi, da se me nekaj loteva, no, upam, da je samo utrujenost.

glede nosečke......jaz bom modro molčala katero imam v mislih, ko pa bomo izvedeli pa bom po pravici povedala, če sem mislila pravouser posted image

teni user posted image , saj bo, mogoče pa zato dlje časa traja, ker tokrat delate fantkauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.1.2008 20:51:00   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

tečna tri dni, jokava, potem po obrazu, zatilju drobni mozoljčki, suhi, ful jo srbijo oči, lasišče, mozoljčki se širijo po trupu, riti, nogicah, lička rdeča, povišana temp 37.5.

vodene kozeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.1.2008 21:17:18   
sharpy
ciao pupe

Mi smo tudi prehlajeni.
Jutri se začne še zadnji teden v tej službi. Naslednji ponedeljek že štartam na novo delovno mesto.  Komaj čakam user posted image , čeprav vem, da bo to začetno obdobje najbrž kar hudo.

Kaj je novega? Sem neki zasledila, da je ena noseča. A res?

Jaz sem pa postala teta. Moja sestrična je rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.1.2008 22:24:42   
ŽELJA2
Čer in Lahko noč.

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naš Andraž je zaenkrat še OK. user posted image

Zdej se grem pa tiškat k možu in spančkat.

user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
21.1.2008 7:37:51   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica za vse pridne mamice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke!

Prijeten začetek delovnega tedna vam želimuser posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
21.1.2008 8:11:33   
ada2
dobro jutrouser posted image

Adamu se je stanje ponoči poslabšalouser posted image , vročina narasla na 39,5, težko diha, iz nosa se je začelo gosto valiti, pravi, da ga boli glavauser posted image

ni mi jasno to z vročino, a ne bi mogla po 3 dneh antibiotika že izginit, oz. saj je izginila, pa zakaj se je spet pojavilauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
21.1.2008 8:34:40   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

vodene kozeuser posted image

Jaz tudi na to pomišljam. Nič, jo bom danes peljala k dr.

www.alergije.net

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
21.1.2008 8:58:42   
Paštetka
ada, kjaz sem te pa glih hotela vprašati kdaj imaš PDP user posted image

Tincci, sem videla, da imajo spet alnaturino polento v Dm-u user posted image . Tincci, mi imamo tvoj opis bolezni pri Maši user posted image . S tem, da niso mozoljčki, ampak samo pikice. Imamo 6. bolezen. Danes je hvala bogu že brez pikic.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
21.1.2008 9:03:01   
Paštetka
Če bo kdo pobiral stavo glede nosečk, stavim na teni. petarda, se mi zdi, da še ni glih ziher. user posted image Najbolj bi me pa razveselila bubi, bi takoj priletela na kavico in en user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
21.1.2008 9:16:45   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image .

...smo danes skoraj vrtec zaspali user posted image - je zaželjeno, da so otroci do zajutra (ob 8.) tam zbrani.

Joj, koliko bolančkov je med nami user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tincci mene tvoj opis bolezni najbolj spomni na 6. bolezen user posted image
Ada, Adam ima pa pravgotovo nejak virusnega, če AB ne delujejo user posted image . Upam, da ne kako pljučnico, saj so pri njej značilna ta nihanja temperature in seveda kašelj ter oteženo dihanje user posted image

Glede user posted image pa... ...nikogar ne sumim, sem pa prepričana, da ena nekaj skriva user posted image , ko je toliko izzivanja user posted image . (le Teni je izvzeta, ker sproti natančno poroča user posted image )

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.