![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.1.2008 12:29:14
|
|
|
|
*bubi*
|
MB in LJ 18.-22.2. Ostali pa en teden kasneje.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.1.2008 16:37:54
|
|
|
|
Urša
|
18.-22.2. O, to bo pa res kmalu. Super!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.1.2008 18:16:34
|
|
|
|
Paštetka
|
Aloha, babe Kaj novega? Kdo je noseč? Ne, bom vprašala kdo je bolan, ker z vsakim, ko govorim je bolan. Verjetno je tudi pri vas tako. bolančkom.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.1.2008 20:46:18
|
|
|
|
til
|
Hvala Bubi za link sem našla in mi prenaša . A smo že ugotovili katera je noseča oz. katero sumite ( Želja2 izuzeta) Paštetka a vi ste že doma ali se še vedno potepate po toplih krajih! Tudi Tilen je imel ponoči malo vročine, zjutraj čisto nič popoldne pa mu je spet zrasla ampak čisto za malo 37.2 . Ampak ga moram pohvalit kako je priden in potrpežljiv saj se cel dan sam nekaj igra ker moj je delal jaz pa sem mogla malo stanovanje pospravit ker to je blo pa hujše kot atomska bomba . Še takrat ko si malo doma imaš pa toliko drugih stvari da se le tu pa tam resnično lahko posvetiš otročku .
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.1.2008 21:21:40
|
|
|
|
nincy
|
Čer! Pri nas je bila boga noč Pri nas tudi. L je prehlajena...nosek čist zabasan...je že vsa rdeča okrog ust...iz učk ji teče. Vročine sicer nima, navihana kot vedno... Je pa danes vrgla dudo v smeti (čist se je že "znucala"), in je sploh ni pogrešala, ko je šla spat...tako da upam, da je tale prehlad dober vsaj za to, da smo se je dokočno znebil... Za vse bolančke pa en kup
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 15:59:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! Smo ravno prišli z izleta... ...smo bili v Postojnski jami ... ...drobižka itak čist navdušena, še najbolj nad človeškimi ribicami, ki sta jih celo pot nestrpno pričakovala . Tini edino vožnja z vlakcem ni bila všeč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 16:02:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bolančki ..pri nas se zaenkrat držimo, čeprav Tina zadnja dva dni nekaj hoče kašljat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 18:48:17
|
|
|
|
Urša
|
O, super, Nina, mi moramo tud enkrat it v Postojnsko jamo. Koliko pa ste dali za karte?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 18:57:11
|
|
|
|
tincci
|
urša, mi smo dali 35 evrov, za otroke do petega leta je samo 1 evro, ampak je za odrasle toliko dražja. Ampak meni ni tud slučajno žal, je lepa dogodivščina
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 18:57:55
|
|
|
|
tincci
|
Aja, pozdravljene vse
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 18:58:40
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeeeeeeeer No, toliko lepega o postojni, da se bomo še mi enkrat odpravili .... Za vse bolančke! es je ogroooomno teh virusov...Kako sta pa bubi in Adam?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 19:06:59
|
|
|
|
petarda
|
mi smo dali 35 evrov To je pa ful ...Do katerega leta pa imajo otroci po 1 EUR? Ker pol se splača vsaj še dva s sabo vzet, da mal not prinesemo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 19:56:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Koliko pa ste dali za karte? 40€ ...odrasli 19€, otroci do 5 let 1€ ..kar veliko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 20:00:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Grem zdaj v posteljo z drobižkoma, ker me je današnji dan fajn utrudil ...spala sicer še ne bom, ker moram dokončati 3. del Bele Masajke (mislim da Vrnitev v Barsaloi), da jo jutri nesejo nazaj v knjižnjico. Mi je bil pa všeč le prvi del, ostala dva pač berem ker ju že imam doma Nočko!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 20:41:50
|
|
|
|
tincci
|
Na kaj vas spominja tele bolezen, posebej tiste, ki imate že 2 otroka: tečna tri dni, jokava, potem po obrazu, zatilju drobni mozoljčki, suhi, ful jo srbijo oči, lasišče, mozoljčki se širijo po trupu, riti, nogicah, lička rdeča, povišana temp 37.5. Tko, od blefa npr ali pa iz izkušenj ?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 20:49:35
|
|
|
|
ada2
|
...Kako sta pa bubi in Adam? torej, Adamu je vročina včeraj padla, danes pa spet narasla . jaz sem sicer danes cel dan delala, tako da ga je rihtal Andrej, dal mu je calpol in mu je potem spet padlo, oz. zdaj, ko je šel spat je imel 37,3, tako da je bolje. jutri in v torek sem na bolniški, v torek imamo kontrolo, potem pa ga bo pazilamoja mama, ker v vrtec niti slučajno ne bo šel dokler se kašelj popolnoma ne pomiri, kašlja še močno in zelo grdo. je pa zanimivo, da iz nosa mu pa ne teče preveč drugače pa dober večer, pa tudi lahko noč, zmatrana sem ko , pa se mi zdi, da se me nekaj loteva, no, upam, da je samo utrujenost. glede nosečke......jaz bom modro molčala katero imam v mislih, ko pa bomo izvedeli pa bom po pravici povedala, če sem mislila pravo teni , saj bo, mogoče pa zato dlje časa traja, ker tokrat delate fantka
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 20:51:00
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Na kaj vas spominja tele bolezen, posebej tiste, ki imate že 2 otroka: tečna tri dni, jokava, potem po obrazu, zatilju drobni mozoljčki, suhi, ful jo srbijo oči, lasišče, mozoljčki se širijo po trupu, riti, nogicah, lička rdeča, povišana temp 37.5. Tko, od blefa npr ali pa iz izkušenj ? vodene koze
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 21:17:18
|
|
|
|
sharpy
|
ciao pupe Mi smo tudi prehlajeni. Jutri se začne še zadnji teden v tej službi. Naslednji ponedeljek že štartam na novo delovno mesto. Komaj čakam , čeprav vem, da bo to začetno obdobje najbrž kar hudo. Kaj je novega? Sem neki zasledila, da je ena noseča. A res? Jaz sem pa postala teta. Moja sestrična je rodila
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.1.2008 22:24:42
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Čer in Lahko noč. Za vse bolančke . Naš Andraž je zaenkrat še OK. Zdej se grem pa tiškat k možu in spančkat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.1.2008 7:37:51
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica za vse pridne mamice... za vse bolančke! Prijeten začetek delovnega tedna vam želim
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.1.2008 8:11:33
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro Adamu se je stanje ponoči poslabšalo , vročina narasla na 39,5, težko diha, iz nosa se je začelo gosto valiti, pravi, da ga boli glava ni mi jasno to z vročino, a ne bi mogla po 3 dneh antibiotika že izginit, oz. saj je izginila, pa zakaj se je spet pojavila
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.1.2008 8:34:40
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: tincci Na kaj vas spominja tele bolezen, posebej tiste, ki imate že 2 otroka: tečna tri dni, jokava, potem po obrazu, zatilju drobni mozoljčki, suhi, ful jo srbijo oči, lasišče, mozoljčki se širijo po trupu, riti, nogicah, lička rdeča, povišana temp 37.5. Tko, od blefa npr ali pa iz izkušenj ? vodene koze Jaz tudi na to pomišljam. Nič, jo bom danes peljala k dr.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.1.2008 8:58:42
|
|
|
|
Paštetka
|
ada, kjaz sem te pa glih hotela vprašati kdaj imaš PDP Tincci, sem videla, da imajo spet alnaturino polento v Dm-u . Tincci, mi imamo tvoj opis bolezni pri Maši . S tem, da niso mozoljčki, ampak samo pikice. Imamo 6. bolezen. Danes je hvala bogu že brez pikic.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.1.2008 9:03:01
|
|
|
|
Paštetka
|
Če bo kdo pobiral stavo glede nosečk, stavim na teni. petarda, se mi zdi, da še ni glih ziher. Najbolj bi me pa razveselila bubi, bi takoj priletela na kavico in en .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.1.2008 9:16:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro . ...smo danes skoraj vrtec zaspali - je zaželjeno, da so otroci do zajutra (ob 8.) tam zbrani. Joj, koliko bolančkov je med nami . Tincci mene tvoj opis bolezni najbolj spomni na 6. bolezen Ada, Adam ima pa pravgotovo nejak virusnega, če AB ne delujejo . Upam, da ne kako pljučnico, saj so pri njej značilna ta nihanja temperature in seveda kašelj ter oteženo dihanje Glede pa... ...nikogar ne sumim, sem pa prepričana, da ena nekaj skriva , ko je toliko izzivanja . (le Teni je izvzeta, ker sproti natančno poroča )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSuper ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.