Anonimen -> RE: Novemberke 2005- 2. del (3.1.2008 23:38:07)
|
Ja mi smo ga meni lani kupovali za RD. Prek mimovrste, s torbico, baterijami, 2GB kartico .. pa je bil cez 300 €, zdaj je pa nekih 200€. In po slabem letu in po novem znanju o fotografiranju mi je seveda fotkic preslab. Ceprav tale olympus, ki ga ima moj, mi pa tudi ni vsec, mi je fajn samo za rozice in tak slikat, ker ima prednastavljen programcek super makro, ki ga ima pa moj bolj slabega, ceprav ce nastimam v manual-u MF (centimetre oddaljenosti od predmeta), potem lahko se lepe slikce ratajo. Npr. pa moj Canon dela lepe filmcke, pa tudi precej velike. Je pa Joe rekel, da imajo digitalci dolocene stvari boljse kot zrcalno refleksni in ostalo. Samo sem ze pozabila kaj. Meni so predvsem vsec ''zablurane'' potografije, take ki nastanejo z zrcalno refleksnim fotkicem, za katerega pa ze rabis malo znanja. Meni so Joe-jeve fotke itak fenomenalne (Joe od Jancike, imata v podpisu njihovo spletno stran, vsaj Jancika jo ima). Skratka, tko kot laptopi in mobiteli in vse, gre tudi pri digitalcih vse tolk hitro naprej, da lahko prakticno kar naprej menjavas opremo. Inveselo zaparavljas evre .. Se opravicujem za napake, moram tipkat z laptopom v narocju, k mi net ne dela v sobi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|