|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina pod dojko
17.10.2007 23:11:18   
bambi.t
Noseča sem 25 tednov in me zadnje čase čedalje bolj boli kak cm pod dojko. Bolečina in občasno mravljinčenje se giblje nekje v premeru 2 cm. Tudi, če ne nosim modrca bolečina ostaja. Je možno, da mi plodek pritiska tako visoko? To traja že kakšnih 14 dni in se mi zdi, da je vedno huje. Bila sem že pri splošnem zdravniku in mi ni znala povedati ničesar konkretnega, G pa imam naslednji teden. Hvala za vaša mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina pod dojko
17.10.2007 23:48:54   
marpa
jaz imam isti problem, sem pa v 30 tednu. S tem, da mene zraven boli še cela desna stran.
Imam pa pod desno dojko najprej ful bolečino, nato mravljince ki se stopnjujejo, sploh če sedim.
Ful zoprn občutek. Pri ginekologu sicer nisem nič spraševala, ima pa ful žensk takšne bolečine.
Pa pri meni to traja približno od kakšnega 24 tedna naprej.

(odgovor članu bambi.t)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2007 8:32:01   
ajtak
Pri nas je isto, sem pa v 34t. grozno me boli (sicer na levi strani) sploh ce zelim globoko udihnit, ce kasljam ali kihnem... Ugotovila sem, da je drug dan bolje ce se prisilim in spim na desnem boku... Torej, da moja rebra razbremenim vsaj ponoci.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu marpa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2007 9:04:50   
naraščaj
No jaz sem user posted image 36t in me tut boli (pekoča bolečina) na levi strani. Najbolj me boli, če sem v avtu, al pa ko kak čudn sedim - naslonim. Man je G rekla, da je to zaradi lege user posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2007 9:06:48   
hokejistka
Pri meni je (bilo) enako. Nisem mogla pet minut sedet noramalno. Sem se morala sprehodit, ali pa uležt. Prav grozno. Tudi meni se je zdelo da vsak dan huje. Sem vprašala G in je rekla, da je normalno in da lahko traja skoraj do konca nosečnosti, ko se user posted image spusti.
Sedaj v 31. tednu pa je veliko veliko bolje. Občutek otopelosti in mravljinčenja imam še vedno, vendar ni tako močan. Bolečin pa je veliko manj.

(odgovor članu bambi.t)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2007 11:52:28   
portugalka
ne vem, če kaj pomaga,
a pušenjak je enkrat tovrstne bolečine pripisal želodcu,
ki se baje proti koncu nosčnosti vedno bolj stisnjen matra in matra.
srečno

(odgovor članu bambi.t)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2007 14:33:51   
jagoga
Živjo, jaz sem imela tak primer v 1. nosečnosti tam cca po 30 tednu. Nekaj cm pod desno dojko me je peklo in občutila mravlinčenje, če sem se ščipala na tem mestu sploh nisem nič čutila. Osebna zdravnica in G sta to pripisali strgani mišici. Zaradi raztezanja celotnega trebuha se je ena od mišic strgala in vse do poroda sem imela težave, potem pa se je zadeva umirila oz. počasi izboljšala. Nekajkrat sem podobno čutila še kasneje, tako da teh bolečin nisem mogla pripisati pritisku otroka. Moram pa reči, da je zadeva zelo moteča ampak se je stanje izboljšalo oz. izginilo po porodu. 

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?